hisalis-banner-1.jpg
hisalis-banner-10.jpg
hisalis-banner-11.jpg
hisalis-banner-12.jpg
hisalis-banner-13.jpg
hisalis-banner-14.jpg
hisalis-banner-15.jpg
hisalis-banner-16.jpg
hisalis-banner-17.jpg
hisalis-banner-18.jpg
hisalis-banner-19.jpg
hisalis-banner-2.jpg
hisalis-banner-3.jpg
hisalis-banner-4.jpg
hisalis-banner-5.jpg
hisalis-banner-6.jpg
hisalis-banner-7.jpg
hisalis-banner-8.jpg
hisalis-banner-9.jpg
Nieuwsoverzicht
SPONSORS

26-5-2019
A.G.J.C. van Breda Aannemersbedrijf sponsort scorebord
 
Afgelopen vrijdag werd, onder toeziend oog van de selecties van Heren 1 en het Litouwse nationale elftal, het nieuwe scorebord van Hisalis officieel in gebruik genomen. 


De troste sponsor Jeroen van Breda van A.G.J.C. van Breda Aannemersbedrijf  overhandigde ceremonieel de afstandsbediening aan Hisalis voorzitter Jan Karel Sterkenburg  en daarmee is een jarenlange wens in vervulling gekomen. 

Dat er maar veel Hisalis doelpunten op het nieuwe scorebord mogen worden bijgeschreven.

Namens het bestuur en alle leden, heel hartelijk dank!

 

20-5-2019
G-hockey event op 1 juni bij Hisalis mede dankzij sponsorbijdrage Corendon!
 
Zaterdag 18 mei heeft Sven Cozijn (H1) aan Michel de Groot, coach van Hisalis G-hockey, een cheque van €500 overhandigd, ten behoeve van het G-hockey event op 1 juni a.s.!
 

18-5-2019
SNS STELT ZICH VOOR en verdien € 10 TOT € 100 voor de Clubkas!
 
Beste leden van Hisalis,

Het zal jullie niet zijn ontgaan, althans dat hoop ik, dat SNS sinds enige maanden sponsor is van jullie prachtige club. Nu de lente zich weer volop heeft aangediend en de competitie buiten in volle gang is, is het een mooi moment om wat te vertellen over SNS en de sponsoring. Want SNS wil graag wat extra’s doen.

De meeste van jullie zullen de SNS wel kennen van onze vestiging in de Kanaalstraat in Lisse. Ik ben daar in 2010 gestart als franchisenemer. SNS staat voor Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken en komt van oorsprong uit Limburg. In de Randstad is SNS heel lang relatief onbekend gebleven. Mede door middel van een franchiseformule probeert SNS daar de afgelopen jaren verandering in te brengen. En met succes. Sinds 2010 heb ik een bankwinkel (want zo noemen we dat) geopend in Nieuw Vennep en Voorhout. Daarmee zwemmen we een beetje tegen de stroom in, want de meeste banken sluiten juist hun filialen. Eigenlijk zijn we op meer manieren eigenwijs. Naast ons streven het aantal winkels uit te breiden en de enige bank te zijn met een franchiseformule, hebben we er bijvoorbeeld ook voor gekozen financiële producten van andere banken en verzekeraars aan te bieden. Denk hierbij aan een hypotheek van AEGON of een levensverzekering van Nationale Nederlanden. Met een uitgebreider assortiment kunnen we ieder klant maatwerk bieden en iedereen dus goed van dienst zijn. Wat dat betreft lijken we een beetje op Hisalis. Een club waar iedereen welkom is.

De afgelopen jaren heb ik Hisalis leren kennen als een heel mooie en gezellige sportvereniging. Omdat de kinderen van mijn vriendin er spelen, kwam ik sinds 2017 soms even kijken en maakte ik kennis met de gastvrijheid en de sfeer. Vanzelfsprekend kom je dan weer mensen tegen die je kent (van vroeger) en voor je het weet ben je in gesprek met iemand van het bestuur of sponsorcommissie. In november 2018 hebben we, onder genot van koffie en koek, met groot enthousiasme een ‘SNS Bank’ onthuld vóór de kantine. Ik hoop dat hij is opgevallen. SNS heeft zich voor drie jaren aan Hisalis verbonden als sponsor en wij kijken uit naar een leuke samenwerking.

Op de ‘SNS Bank’ bij Hisalis staat "Stap over naar SNS en steun Hisalis”. Dat klinkt mooi, maar wat betekent dit nu concreet? Dat leg ik graag uit. Vanzelfsprekend willen we als SNS graag meer mensen blij maken met onze financiële producten en diensten. Om dit extra aantrekkelijk te maken voor leden van Hisalis, hebben we afgesproken dat SNS in de volgende situaties de clubkas zal spekken. Bij het openen van een SNS Jeugdbetaal- en spaarrekening, bij het overstappen naar SNS betalen vanuit een andere bank en bij het afsluiten van een hypotheek bij SNS. De bijdrage varieert van €10 tot €100. Daar doe je de club dus een groot plezier mee, jezelf ook trouwens. Niet voor niets stapten in 2017 80% van de mensen die van bank wisselden over naar SNS of één van haar zusjes van de Volksbank.

Omdat dit een lokale sponsoractie betreft, is het belangrijk dat je het ons even laat weten als je klant wordt bij ons. Kom dus ook even langs in onze SNS winkel in Lisse of Voorhout als jij via internet zelf een rekening hebt aangevraagd. Op die manier zijn wij op de hoogte en kunnen we de clubkas spekken.

Onze winkels zijn zes dagen per week geopend. Kom vooral eens langs om kennis te maken. We gaan elkaar zeker zien bij Hisalis.

Met vriendelijke groet,

Erik Seisveld
Financieel adviseur / Franchisenemer


 

5-5-2019
Zomer(stop) abonnement bij Fit & Shape
 
Zomer(stop) abonnement  €70 bij Fit & Shape!
 

25-3-2019
Niet mee eens? Steenbergen advocaten
 
NIEUWE SCHEIDSRECHTERS KLEDING! 
Afgelopen zaterdag ontving Hisalis uit handen van sponsor Peter Steenbergen van Steenbergen Advocaten nieuwe kleding voor de scheidsrechters en voor de scheidsrechtersbegeleiding.  Speciaal voor de scheidsrechters is gekozen voor opvallende gele hesjes, die makkelijk kan worden gedragen over de eigen kleding. De begeleiders kunnen gebruik maken van een wind- en waterdichte jas. Hisalis waardeert deze vorm van sponsoring zeer en wenst alle scheidsrechters en begeleiders veel draagplezier toe.

 

25-3-2019
Hisalis lentemenu bij sponsor Eetcafé LEF
 
Vanaf 24 maart voor alle leden, op vertoon van de Hisalis app, het nieuwe LEF Hisalis lentemenu voor € 25,- p.p.
 

18-2-2019
LJ sport zoekt verkooptalent

17-2-2019
Ledenactie bij LJ Sport
 
Tot eind februari krijgt iedereen bij aankoop vanaf €25 aan hockeyartikelen een Hisalis bidon!
 

3-12-2018
Sportieve sponsor zoekt sportieve medewerker
 
 
Bijlage: LJ(1).jpg

21-11-2018
REMINDER: VANDAAG zaalhockey verkoop op de club
 
Vanmiddag is L.J. Sport op de club aanwezig met een stand met zaalhockey artikelen. Tussen 16:00 en 19:00 ontvang je 20% korting op je indoor stick en/of handschoen.
Ook kun je Hisalis kleding aanschaffen tegen 15% korting.

Pinnen is mogelijk!
 

20-11-2018
Hisalis Sponsorborrel groot succes!
 

Op dinsdagavond 13 november opende Svala Auto Hillegom haar deuren voor alle sponsoren van Hisalis. In de prachtig recent verbouwde showroom stonden de statafels, de hapjes, drankjes en de gastheren van Svala Auto Hillegom klaar om alle genodigden te verwelkomen. Voor de eerste keer, sinds de oprichting van de Vrienden van Hisalis ,vond deze avond de stemming  van het reeds opgebouwde bedrag plaats. Met een grote meerderheid werd er gestemd voor; aanschaf van twee pietenpakken voor de Pietendisco van de Jongste Jeugd en voor het doorschuiven van het (resterende) bedrag naar volgend jaar, om een mogelijk grotere investering te kunnen doen. 


Na een hartelijk welkomstwoord van Oscar de Reus, vestigingsmanager van Svala Auto Hillegom, volgde de nieuwe voorzitter van de sponsorcommissie Theo van de Grift. Theo bracht het bloeiende verenigingsleven van Hisalis onder de aandacht en benadrukte de belangrijkheid van de sponsoren, de vrijwilligers en alle betrokkenen bij Hisalis. Vervolgens was het de beurt aan de spreekster van de avond, Anne-Marie Poels. Zij gaf een inspirerende presentatie over team Brunel en de Volvo Ocean Race. Haar verhaal over teamwork, peak perfomance en het stellen van individuele- en groepsdoelen gaf veel stof tot nadenken. 


Alvorens we overgingen op de borrel, werd onder de aanwezige sponsoren het gesigneerde Hisalis shirt van Heren 1 verloot. De gelukkige winnaar, wiens naam door Anne-Marie uit de tombola werd getrokken, was Niels van Skicentrum Sassenheim. Het shirt zal in zijn skicentrum een bijzonder plekje krijgen. 


Dank sponsoren van Hisalis voor jullie aanwezigheid deze avond. En een speciale dank aan Anne-Marie Poels, voor haar prachtige verhaal en ook aan Svala Auto Hillegom voor hun gastvrijheid en perfect verzorging.  


Wij vonden het een groot succes!


Sportieve groet, 

De Sponsorcommissie van Hisalis


 

2-11-2018
Indoor hockey-actie L.J.Sport!
 
Zaalseizoen komt eraan. Koop je zaalspullen bij L.J.Sport met flinke korting!
 

31-10-2018
Opening houten SNS Bank as. zaterdag 3/11 van 10:00-12:00uur!
 
HISALIS verwelkomt SNS Lisse als nieuwe sponsor!
Ter gelegenheid hiervan wordt op zaterdag 3 november van 10:00 – 12:00uur bij de houten SNS bank buiten, t/o het Hisalis clubhuis, door SNS Franchisenemer Erik Seisveld koffie/thee geschonken met een kleine versnapering erbij.
SNS vindt dat bankieren echt anders kan. Beter. Normaler.  Onze missie is: Bankieren met een menselijke maat. En dat begint bij een lekker kopje koffie ter kennismaking.
Indien je als Hisalis-lid of als ouders een jeugdbetaal- , jeugdspaarrekening, een betaalrekening of een hypotheek over c.q. afsluit, dan ontvangt Hisalis een leuke bijdrage ten behoeve van de ontwikkeling van onze vereniging.
Wij kijken uit naar een goede samenwerking met SNS Lisse!
 

15-10-2018
HISALIS verwelkomt Interhouse als sponsor!
 

Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® is een gerenommeerde uitbreidende verhuurmakelaardij organisatie met momenteel vestigingen in Amsterdam, Amersfoort, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Sassenheim en Utrecht. Onze activiteiten bestaan uit het bemiddelen bij aanhuur en verhuur van alle soorten woningen en het beheren van een omvangrijke vastgoedportefeuille. Interhouse beschikt over een enorm netwerk van vraag en aanbod en werkt immer aan lange termijn relaties met haar cliënten. Iedere vestiging beschikt over een eigen exclusiviteitgebied, waarbij de betreffende vestiging volledig thuis is in de regionale huurwoningmarkt.

Vanuit onze vestiging in Sassenheim bedienen wij het gebied ‘Bollenstreek- Leiden- Haarlemmermeer' en de direct omliggende gemeenten.

Wij werken continu aan het verder verbeteren van onze formule, waarbij wij altijd net een paar stappen verder zullen blijven gaan. De vestigingen van Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® beschikken over gemotiveerde, vakkundige mensen en staan volledig in dienst staan van onze cliënten.

Als u overweegt een woning te huren, te verhuren, of wellicht het volledige beheer van uw onroerende zaken vertrouwd uit handen wilt geven, dan bent u bij Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® aan het juiste adres!


Interhouse Sassenheim


 

15-10-2018
HISALIS verwelkomt Loodgietersbedrijf Brakel als nieuwe Sponsor!
 

Loodgietersbedrijf Brakel is een veelzijdige installateur uit Hillegom met bijna 60 jaar ervaring.  Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij richten ons op een duurzame toekomst door middel van warmtepomp installaties, zonneboilers en pelletkachels.

Onze werkzaamheden bestaan uit het aanleggen en onderhouden van verwarmingsinstallaties,de aanleg van gas-, ventilatie-, riolering- en drinkwaterinstallaties.

Ook voor uw dakwerkzaamheden in bitumen, EPDM, zink en koperwerk kunt u bij ons terecht. Door voor loodgietersbedrijf Brakel te kiezen, kiest u voor een erkend gas- en water installatiebedrijf, ervaring en goed opgeleid personeel. Neem een kijkje op brakelbv.nl, ontdek wat wij doen en bekijk een greep uit onze gerealiseerde projecten. 

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn tot verduurzamen? Neem dan contact met ons op!


Loodgietersbedrijf Brakel BV

Wilsonweg 14

2182LR Hillegom

0252-517206

[email protected]

 

15-10-2018
Wintersport start in Sassenheim!
 
Het is weer Oktober! Door de Nederlandse Ski Vereniging uitgeroepen tot dé maand van de wintersport voorbereiding. En waar anders kun je beter aan je voorbereiding starten dan bij ons skicentrum in Sassenheim!
 
Tijdens de herfstvakantie kun je gebruik maken van een voordelige minicursus van 3 lessen. Wil je liever na de herfstvakantie starten? Dat kan ook! Reserveer alvast 1 van de series lessen in de periode van jouw voorkeur. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, e-mail of WhatsApp.
Herfstactie
Skiën of Snowboarden

3 lessen voor € 60,- i.p.v. € 82.50*
 • Geldig van maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober 2018
 • Geschikt voor alle leeftijden en niveaus
 • Vol = Vol
* op basis van tarief volwassenen
Ja, ik wil graag aanmelden voor de herfstactie
Veiligheid op de indoorbaan
De sneeuwsport is nooit zonder risico's en deze kun je zoveel mogelijk te beperken door je fysiek goed voor te bereiden en het juiste materiaal aan te schaffen, waaronder een skihelm. Het dragen van een helm tijdens de wintersport vinden we inmiddels heel normaal. Het is meer uitzondering dan regel als iemand zonder helm skiet. En terecht, je hoofd is een van de kwetsbaarste delen van je lichaam en een helm biedt naast veiligheid ook nog eens comfort: lekker warm en windvrij.

In ons skicentrum geldt een helmplicht voor kinderen t/m 16 jaar en adviseren wij alle cursisten, jong én oud, een helm te dragen tijdens de les. Omdat goed voorbeeld doet volgen, dragen al onze leraren vanaf dit seizoen tijdens de les een helm! En dan zijn wij benieuwd of jij dat ook gaat doen, laat het ons weten via onderstaande poll.

Ga jij ons voorbeeld volgen en een helm dragen tijdens de les? 
  JA                      NEE

Update wintersportreizen


De inschrijving voor onze wintersportreizen nadert de deadline. Er zijn nog een enkele kamers beschikbaar, twijfel niet langer en ga met ons mee!  

23-27 November 2018  Techniekreis Frankrijk 
nog 1 appartement beschikbaar!
Deze reis is alleen geschikt voor gevorderden skiërs. Houd je van lekker doorskiën met een groep wintersportliefhebbers, dan is dit de perfecte reis voor jou! 


16-23 februari 2019 Familiereis Italië 
nog enkele kamers beschikbaar!
Met je hele gezin genieten van alles wat Italië te bieden tijdens de wintersport, wat wil je nog meer? 


23 februari - 2 maart 2019 Familiereis Oostenrijk 
VOL! 

Klik op een van bovenstaande opties voor het volledige aanbod.
 

30-9-2018
HISALIS-MENU bij Eetcafe LEF!
 

Speciaal Hisalis-menu bij Eetcafé LEF!

Vanaf 1 oktober a.s. kunnen Hisalis leden op vertoon van de nieuwe Hisalis app bij Eetcafé LEF voor €25 genieten van het speciale Hisalis-menu.

Voor dit bedrag krijgen onze leden een overheerlijk carpaccio, malse spare-ribs en ter afsluiting een dame blanche.

(NB dit is exclusief drank)

Namens het team van LEF: Eet Smakelijk!!!

 

30-8-2018
LEF nieuwe sponsor Hisalis
 
LEF is de uitgestreken plek om heerlijk te ontbijten, om zakelijk te lunchen of gezellig met je vrienden en kennissen, te borrelen, een hapje te eten of uitgebreid te dineren.

Feesten, vergaderingen, groepsetentje of trouwlocatie…alles is mogelijk bij LEF. Er mag ook officieel getrouwd worden bij LEF, dat maakt LEF tot een officiële trouwlocatie.


Bij LEF zijn alle gerechten huisgemaakt. Dit met onze dagelijks vers aangeleverde producten.

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor een vergadering of een spetterend feest met alles wat de gast maar wenst? 
                                                        

 LEF biedt jou de mogelijkheid.


Een gezellige sfeervolle aangeklede zaal met een grote bar. Deze ruimte is geschikt vanaf 8 tot 200 personen. Een ruimte waar werkelijk alles mogelijk is. Daarmee is deze zaal uitermate geschikt voor borrels, recepties, vergader- of cursusruimte.

Mede dankzij de centrale ligging, ruime parkeergelegenheid en perfect verzorgde catering is LEF bij uitstek geschikt voor uw evenement.

Contact
T 0252-411665
adres: Heerenweg 234, Lisse
Gesloten op dinsdag

 

24-8-2018
AUPING SUMMERSALE!
 

Auping Summersale

Wil je ook in de warme zomermaanden fris en uitgerust wakker worden? Dat kan met de zomerse collectie van Auping. Profiteer nu van de summersale! 

www.auping.com/nl/summersale


 

24-8-2018
YEAH! DE ZOMER IS BIJNA VOORBIJ!!
 
Wij kunnen namelijk niet wáchten tot het nieuwe skiseizoen van start gaat! Ondanks de hitte, werken wij in de zomer keihard door om alles weer tot in de puntjes klaar te hebben voor de Open Dag op zondag 2 september.    

Zoals je van ons gewend bent, blijven wij ons skicentrum verbeteren omdat we het belangrijk vinden om de kwaliteit hoog te houden. Zo ligt er op baan 1 een gloednieuwe skimat, is ons materiaal aangevuld met ski's welke speciaal ontwikkeld zijn voor de rolbaan én kreeg de receptie een nieuwe look!

Nog even en iedereen mag het nieuwe materiaal uitproberen en een kijkje nemen in ons vernieuwde skicentrum! Tot 2 september!  
Inschrijving ski- en snowboardlessen 

Vanaf nu kun je je aanmelden voor onze ski- en snowboardlessen én voor de speciale openingsaanbieding!

Zondag 2 september gaat het seizoen van start met de Open Dag van 10.00-17.00 uur met gratis proeflessen en kinderactiviteiten. 
Bekijk de speciale openingsaanbieding
Vanaf maandag 3 september zijn we weer 7 dagen per week geopend! Vanaf deze week starten alle ski- en snowboardlessen. Wil jij je nog of alvast aanmelden voor een van onze reguliere lessen? 
Bekijk ons aanbod reguliere lessen 

Wintersportreizen


Op wintersport met Skicentrum Sassenheim biedt garantie voor sportiviteit én gezelligheid! Twijfel niet langer en ga met ons mee op wintersport! Je krijgt skibegeleiding op jouw niveau van één van onze skileraren die je meeneemt door het skigebied én tegelijkertijd je techniek bijschaaft. Wij bieden keuze uit de volgende 3 reizen:  Klik op een van bovenstaande opties en bekijk het volledige aanbod.
Vol=Vol! 

 

7-7-2018
Eerste nieuwe lijnsponsor binnen!
 
Marjelle Vink is met haar werving- en selectiebureau Optimum Recruitment de eerste nieuwe lijnsponsor binnen de club!
Zij gaat JD1 sponsoren met de nieuwe clubkledingpakken van Reece.
Hisalis is blij met dit initiatief en hoopt dat er nog vele lijnsponsoren volgen!

Ook interesse in sponsoring?
Neem dan contact op met [email protected] voor de mogelijkheden

 

26-5-2018
Bestel tijdig het “Hisalis BBQ pakket”
 
Nog een maand en het hockeyseizoen zit er weer op. Tijd om gezellig met je team terug te kijken op het seizoen. Tijd voor een smakelijke BBQ.

Ronald Clemens keurslager in winkelcentrum De Poelmarkt te Lisse staat al vele jaren bekend om zijn kwaliteitsvlees. Van het beste stukje rundvlees van het Kaag & Braassem Rund, worstsoorten uit eigen keuken tot de lekkerste vleeswaren.
Speciaal voor Hisalis het "Hisalis BBQ-pakket” voor €11 pp.
- Amerikaanse hamburger
- Vers gemarineerde kipsaté
- Speklapje
- Minute steak
- Barbecue worst uit eigen keuken
- Huzaren – en aardappelsalade uit eigen keuken
- Gesneden stokbrood en verse kruidenboter
- Knoflook- en grillsaus ut eigen keuken
- Satésaus (zelf opwarmen)
- Bordjes & bestek
- Leen-BBQ bij 15 personen of meer

Kijk ook op www.keurslagerclemens.nl , op Facebook Ronald Clemens, keurslager of kom naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

 

19-3-2018
Skiën in het voorjaar!
 

Skiën in het voorjaar! 

Het voorjaar komt eraan maar door de lage temperaturen in Nederland en in de Alpen lijkt het of de winter nog lang niet voorbij is. In de hoger gelegen gebieden van de Alpen wordt nog volop geskied tot ver in de maand mei en ook wij bieden tot die tijd lessen aan.

Kom skiën of snowboarden tegen een voordelig tarief tijdens het voorjaar:  

Voorjaarscursus    8 lessen     €140,-  

19 maart t/m 13 mei 2018
op
Maandag, Woensdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag

 

Het is mogelijk de lessen wekelijks of versneld te volgen, afhankelijk van beschikbaarheid. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Losse lessen in deze periode zijn te boeken voor slechts  € 20,-  per les


Boek hier
 
Bijlage: image001(2).jpg

23-1-2018
Fantastisch seizoen voor de wintersport!
 
Je zal het ongetwijfeld meegekregen hebben de afgelopen weken, pákken sneeuw liggen er in de Alpen en het is nog niet over! Bovenstaande foto is de ingang van het appartement waar wij verbleven tijdens onze techniekreis in Val Thorens. Het is een fantastisch seizoen voor de wintersport. Ook bij ons is het momenteel topdrukte! Gelukkig zijn er steeds meer mensen die zich beter voorbereiden op hun wintersport. Wij doen ons best om iedereen nog zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De openingstijden hebben wij verruimd in de weekenden en tot aan de voorjaarsvakantie is het nu ook mogelijk om op vrijdagochtend les te volgen.
 
Ondanks de drukte lukt het ons in de meeste gevallen om lessen in te plannen op de dag en tijd van voorkeur. Onze tip: bel ons voor beschikbaarheid, dit is momenteel de snelste manier! De planning wijzigt per dag en vaak valt er op korte termijn nog wel een plekje vrij om te skiën of snowboarden.
 
Telefoon: 0252 - 222 555 
Direct naar 
het inschrijfformulier 
E-mail: [email protected]
WhatsApp:  06-44914325

Après Ski Party!  
The 2nd edition

3 februari 2018  20.30 uur 

Bij de wintersport hoort natuurlijk Après Ski!  Kom zaterdag 3 februari gezellig een drankje drinken in onze Après Ski Bar waar je de Oostenrijkse wintersportsfeer kunt proeven met Glühwein, Schnapps, Jägerbom, Almdudler en nog veel meer!  Introducees zijn van harte welkom! 

Zien wij jou ook op 3 februari? 

 

16-12-2017
Wat staat er op het menu met de Kerstdagen?
 
Weet u al wat u op het menu zet tijdens de Kerstdagen? Keurslager Ronald Clemens en zijn team adviseren u graag. Bestellingen voor de Kerst, kunt u tot en met woensdag 20 december doorgeven.


EXTRA SERVICE! 
OP ZONDAG 24 DECEMBER IS KEURSLAGER CLEMENS GEOPEND VAN 12.00 – 17.00 UUR.

Voor het afhalen van uw bestellingen, verse vleeswaren en salades en uiteraard voor wat u eventueel vergeten bent.

 

19-11-2017
Gezellige sponsorborrel op een druilerige zondagmiddag!
 
Zondag 12 november was het weer tijd voor de jaarlijkse Hisalis sponsorborrel.

Met een goede opkomst aan sponsoren, Volvo-bonus-leden en Vrienden-van-Hisalis werd er begonnen met een korte foto-impressie van 45 jaar Hisalis. 

Nadat Voorzitter Jan Karel Sterkenburg zijn welkomstwoord had gesproken, begon Ricci Scheldwacht, auteur van het boek "Echte Hockeyers douchen niet", aan zijn lezing. Een mooi verhaal over de cultuur en ontwikkeling van de hockeysport. Zijn boek is nog steeds beschikbaar. Daarna was het de beurt aan Martijn Claassen van Wereld Wijnen om iedereen kennis te laten maken met verrassende en verfrissende wijnen. Onder het genot van bijpassende happen werden verschillende witte en rode wijnen geproefd en beoordeeld op smaak, kleur en rijpheid en werd er door Martijn op gepassioneerde wijze over verteld.


De sponsorcontracten van Bouwbedrijf Schuit en Giant Store Oppelaar Wielersport werden ter plekke ondertekend en zo werd de tweede sponsorborrel wederom een succes!

Wij bedanken iedereen voor zijn en haar aanwezigheid en zien u allen graag terug op het volgende sponsor event!

Sportieve groet van de Sponsorcommissie 
 

15-11-2017
De Voogd in café top 100!
 
"Wat een mooie zaak treffen we aan in het Zuid-Hollandse Sassenheim.", staat er onder andere in het juryrapport. ook wordt de fraaie bierkaart en de gastvrijheid genoemd. Samen met de goede kwaliteit van het eten en de fijne sfeer zorgde dat voor een 59e plek.

De verkiezing wordt georganiseerd door horeca-vakblad Misset en in de top 100 staan naast echte bruine kroegen ook eetcafés en grand-cafés uit het hele land. Allemaal zijn ze meerdere malen bezocht door "mysterie-visits" en beoordeeld door een vakjury. Maandag 6 november resulteerde dat in een groot feest in Studio 21 in Hilversum. Met natuurlijk voor alle horecaondernemers en medewerkers een hapje en een drankje en live-entertainment van oa. Peter Beense. Maar natuurlijk ging het om de onthulling van de top 100 en was het dus voor hun allen een spannende avond.

Ook ondernemers Jelle en Anika de Ridder waren met een aantal van hun medewerkers aanwezig en aangenaam verrast door hun hoge notering. Vooral de waardering voor hun mooie bierkaart met o.a. Gulpenerbieren en hun eigen huisbier (de Curator) valt op. Trots op hun zaak en deze waardering hebben zij ondertussen hun vaste bezoekers al getrakteerd op gebak bij koffie en een glaasje bubbels bij de borrel.
 
Bijlage: DeVoogd_logo.jpg

6-11-2017
ECHTE HOCKEYERS DOUCHEN NIET!
 
Zondagmiddag 12 november maakt de auteur van het fascinerende boek "Echte hockeyers douchen niet" zijn opwachting tijdens "'t Hisalis Wijnproeverij Sponsorevent". Ricci Scheldwacht dook enkele jaren geleden in de opkomende hockeywereld om op zoek te gaan naar het verhaal achter deze opmerkelijke groei. Ricci ontdekte een wereld met eigen gebruiken en tradities, waaronder het bijzondere fenomeen dat echte Hockeyers niet douchen!
Bent u geïnteresseerd in dit bijzondere verhaal, heeft u specifieke vragen of wilt u graag een gesigneerd exemplaar aanschaffen van dit sportboek, word dan voor of op zondag 12 november Sponsor of Vriend van Hisalis!

Het belooft een bijzondere middag te worden, mis het niet!

Graag tot ziens op 12 november vanaf 16.00u!

De Sponsorcommissie


 

5-11-2017
WIJNPROEVEN ALS " DE VRIEND VAN HISALIS"!
 

Op zondagmiddag 12 november organiseert de sponsorcommissie voor alle sponsoren van Hisalis "'t Wijnproeverij Sponsor event".  Een regionale sommelier zal uitleg komen geven over een aantal bijzondere wijnen, die hij in zijn assortiment heeft. Daarnaast wordt u in de gelegenheid gesteld om deze wijnen te proeven en indien gewenst zelfs te kopen. Ook alle Vrienden van Hisalis zijn van harte welkom op dit event. Besluit u om voor 12 november  of op de betreffende zondagmiddag zelf om "VRIEND VAN HISALIS" te worden, dan bent u van harte welkom om te komen meeproeven. We beginnen om 16.00u en naast het wijnproeven is er tevens de gelegenheid om met elkaar bij te praten, terug te blikken op afgelopen seizoen, maar vooral om samen met u vooruit te kijken. 

We hopen u te mogen verwelkomen op zondagmiddag 12 november!

Sportieve groet,


De Sponsorcommissie!

 

29-10-2017
De VRIENDEN van HISALIS
 

Draagt u onze club een warm hart toe of heeft u altijd al graag op persoonlijke titel onze vereniging willen sponsoren ter ondersteuning van verdere ontwikkelingen? Dat kan nu!

De Vrienden van Hisalis stelt jaarlijks een financiële bijdrage ter beschikking die gebruikt kunnen worden voor jeugdactiviteiten. Daarnaast komen er ook verzoeken binnen ter bevordering van het familiekarakter van de club, bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuwe koelkast, audioapparatuur, trainingsmaterialen of dergelijk.

De achterliggende gedachte hierbij is:

 • Dat het werk dat veel ouders/coaches vrijwillig, in weer en wind, ettelijke uren besteden aan het begeleiden van de jeugd, niet gehinderd mogen worden door gebrek aan materialen en/of oefenmogelijkheden.
 • Dat het van groot belang is om de jeugd zo vroeg mogelijk in een goed geordend verenigingsverband te krijgen. Dit ten behoeve van hun ontwikkeling en om de maatschappij te leren kennen anders dan van de straat
Kortom een sociale functie die een sportvereniging als Hisalis heeft, waar nodig en mogelijk, te ondersteunen.

U wordt jaarlijks uitgenodigd voor een gezellige bijeenkomst waarin het bestuur met u overlegt over de bestemming van de gelden en bekend maakt waar in het afgelopen jaar de gelden aan zijn besteed.

Alle ideeën zijn welkom en deze kunnen door ieder Vrienden van Hisalis -lid schriftelijk (via [email protected]) worden ingediend. Door de leden van de Vrienden van Hisalis wordt jaarlijks besloten welke ideeën gesteund zullen worden.

Reglement

Het reglement van de Vrienden van Hisalis is kort en duidelijk:

 • De Vrienden van Hisalis is onafhankelijk van het bestuur van de vereniging.
 • Inkomsten en uitgaven lopen via een aparte rekening bij de penningmeester.
 • De Vrienden van Hisalis wil dat de ondersteuning zichtbaar is voor zijn leden.

Toekenning van sponsoring

De sponsorcommissie beoordeelt ieder idee en legt deze voor aan de leden van de Vrienden van Hisalis. Uit alle ideeën worden door de leden van de Vrienden van Hisalis één of meerdere gekozen. Een investering wordt in principe alleen toegekend als deze een toegevoegde waarde heeft voor Hockeyclub Hisalis, en wanneer er binnen de hockeyclub, geen budget voor beschikbaar is.

Wie kan er lid worden?

Iedereen! Je hoeft geen lid van Hisalis te zijn. 

 • Lidmaatschap van de Vrienden van Hisalis is een persoonlijk (niet overdraagbaar) lidmaatschap en kost € 100 per jaar.
 • Het lidmaatschap geldt voor een jaar, en wordt aan het einde van deze periode automatisch met een jaar verlengd. 
 • Het lidmaatschap van de Vrienden van Hisalis loopt per kalenderjaar van 1 januari tot en met 31 december.
 • De Bijdrage wordt jaarlijks in maand februari (via automatische incasso) geïnd.

Aanmelden als lid:

Er zijn twee mogelijkheden om je aan te melden:

 • Gebruik het online formulier
 • Download het inschrijfformulier (zie bijlage bij dit bericht) en lever het in bij de sponsorcommissie van Hisalis.
Wat krijgt een lid ervoor terug ?
 • Inspraak in de selectie van projecten ten behoeve van de vereniging.
 • Leden van de Vrienden van Hisalis krijgen een vermelding op het ledenbord in het clubhuis.
 • Uitnodiging voor de jaarlijkse Sponsorbijeenkomst. Dit ter bevordering van de onderlinge banden en het uitwisselen en bespreken van ideeën.

Wacht dus niet en meld je aan als lid! Niet omdat het moet, maar gewoon omdat u Hisalis een warm hart toedraagt!

Meer informatie over de Vrienden van Hisalis kunt u verkrijgen via [email protected]

Namens de Vrienden van Hisalis alvast bedankt!

 

11-10-2017
WINTERSPORT BEGINT IN... SASSENHEIM!
 
Skicentrum Sassenheim!

De wintersportvakantie lijkt nog ver weg maar toch kun je niet vroeg genoeg beginnen met je voorbereiding om straks optimaal te kunnen genieten op de lange latten!

Onze partner de Nederlandse Ski Vereniging zet in de maand oktober met de campagne: "Wintersport begint in Nederland”, de voorbereiding op de wintersport centraal. Aangesloten verenigingen en skibanen organiseren allerlei activiteiten en ook Skicentrum Sassenheim doet mee: tijdens de herfstvakantie bieden wij een minicursus skiën of snowboarden aan tegen een gereduceerd tarief. 

Nuttige tips ter voorbereiding op je wintersport kun je vinden op de website van de Nederlandse Ski Vereniging. Wil je weten of je al fit genoeg bent voor de wintersport? Via de online test 
www.wintersportklaar.nl weet je binnen een paar minuten of je op de goede weg bent en ontvang je persoonlijk advies om blessures te voorkomen. Wij kunnen je uiteraard verder helpen met een trainingsplan op maat! 

Herfstactie
minicursus skiën of snowboarden 
3 lessen voor slechts € 55,- 

 
De lessen zijn te volgen tussen 14 en 21 oktober 2017 en afhankelijk van beschikbaarheid. 
Vol = Vol 
 
Bel of mail ons om een afspraak te maken of meld je direct aan via dit aanmeldformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Telefoon:     0252-222555  
WhatsApp:  06-44914325  (niet voor telefonisch contact)
E-mail:        [email protected] 

Agenda  


14 - 21 oktober 2017            Herfstactie
Minicursus skiën of snowboarden tijdens de herfstvakantie

4  & 19 november 2017      Winterse wijnproeverij 
Proeverij van diverse wijnen uit de wijnstreken van Catalonië verzorgd door onze wijnleverancier van Catalaansewijn.nl. De kosten bedragen € 10,- per persoon incl. tapas. 
Aanvang op zaterdag 4 november om 20.00 uur en zondag 19 november om 16.00 uur.
Meer informatie en opgeven via [email protected] 

18 November 2017              Aprés Ski Party  
Noteer deze datum zeker in je agenda! Een gezellige, sportieve avond op ons skicentrum met skiën, muziek en nog veel meer! Introducees zijn van harte welkom; meer informatie volgt dus houdt onze website en Facebook in de gaten!  

25 - 28 november 2017       Techniekreis Val Thorens 
Ga mee naar dé aftrap van het winterseizoen in Frankrijk! Een reis voor gevorderde skiërs inclusief training op technisch hoog niveau onder begeleiding van onze eigen Niels & Billy. 
Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar dus twijfel niet langer en geef je snel op via [email protected]
 
Bijlage: image001(1).jpg

29-9-2017
Proef de herfst en Win!
 
Bokbier proeverij in Sassenheim!

Geef je smaakpapillen de kans om kennis te maken met een brede keur aan heerlijke herfstige bieren of kom gewoon gezellig borrelen met vrienden.

Zaterdag 28 oktober in eetcafe De Voogd!

 

20-9-2017
Volvo clubbonus!
 
Volvo Nederland heeft de zeer succesvolle clubbonus actie!
Volvo Svala Hillegom stort met steun van de importeur € 1.000 in de clubkas voor iedere Volvo die bij Svala Hillegom wordt gekocht of geleased door een lid of door een ouder van een jeugdlid!

Deze duizend Euro komt ten goede van de jeugdopleiding. Let wel dat dit bedrag alleen voor Hisalis bestemd is als de Volvo aangeschaft is bij de vestiging in Hillegom. Dus zijn er plannen voor een nieuwe Volvo, meld het bij Svala Hillegom. Zij zullen u verder informeren over de afhandeling. En voor zover dit onduidelijk mocht zijn: dit bedrag staat geheel buiten de prijsonderhandeling van de eigen auto.

Kortom, een win-win-win combinatie: rijden in zo'n mooie Volvo, Svala Hillegom een nieuwe klant en de club profiteert ook mee!
 

19-9-2017
Nieuw seizoen, nieuwe teams, nieuwe teamkleding!
 

Hoe leuk is het om samen met jouw nieuwe team dezelfde uitstraling te hebben, door het dragen van een teamjasje, hoodie of sweater?
Nog leuker wordt het, als een bedrijf deze kleding voor jouw team wilt sponsoren. Mocht dit laatste het geval zijn, neem dan even contact op met een lid van de sponsorcommissie. We kunnen dan samen met je kijken welke mogelijkheden er zijn.

Veel succes en plezier met je team dit hockeyseizoen !

Bijlage: sponsorgids 

 

3-9-2017
Nieuw Winterseizoen van start!
 

De zomervakantie is weer voorbij en wij zijn klaar voor het nieuwe winterseizoen! 

Wat kun je zoal verwachten in seizoen 2017/2018? Zoals wij eerder informeerden, ligt er een nieuwe skimat op baan 2 (en deze skiet héérlijk!). De skihal en bar zijn aangekleed in nog meer wintersportsfeer en in onze horeca bieden we een aantal nieuwe producten aan waaronder vers gemaakte smoothies! Én we organiseren dit seizoen 2 leuke wintersportreizen; meer informatie hierover lees je verderop in deze nieuwsbrief.

Inmiddels zijn onze leraren gestart met hun trainingen op de baan om straks alle cursisten weer optimaal te kunnen voorbereiden op de wintersport. Voor een kijkje achter de schermen: check onze Facebook pagina op woensdag 23 en 30 augustus tussen 19.30-21.30 uur voor live video’s van deze trainingen. 

Wij hebben er zin in en kijken uit naar een gezellig en sportief seizoen!

 

28-6-2017
Hisalis verwelkomt Postmus Sierbestrating als nieuwe sponsor!
 
Postmus Sierbestrating is koploper op het gebied van al uw tuinwensen. Met vestigingen in Zwaanshoek, Valkenburg en op de Rooversbroekdijk 109 te Lisse, kunt u inspiratie op doen en u uitgebreid laten informeren om uw tuin naar wens te verkrijgen. 
Speciaal voor leden van Hisalis een gratis tuinontwerp in de vestiging te Lisse! Kom gauw eens een kijkje nemen!

Showroom Lisse
Rooversbroekdijk 109 te Lisse
telnr: 06 -10918926
 
 

24-6-2017
SCOOTERS KIEKEN! Scooter De Luxe nieuwe sponsor Hisalis!
 
Scooter De Luxe het adres om jouw scooter te kopen en Hisalis te steunen!
Kom eens een blik werpen op de Vespa, Kymco, Sym, Yamaha en Piaggio in onze winkel aan de Madelief 10 te Lisse...........of tijdens de Hisalis Familiedag! 

 

23-6-2017
"DEN OUDEN HEERE" terug als sponsor van HISALIS!
 
Na jaren weg te zijn geweest, zijn we blij dat we weer heerlijk kunnen zitten op de gesponsorde bank van Den Ouden Heere!

Den Ouden Heere is een gezellig restaurant midden in het centrum van Lisse. U kunt hier heerlijk genieten van de Franse keuken, waar het vlees bereid wordt op de fameuze Green Egg. Maar stap ook gerust binnen voor een drankje.

In de winter is het heerlijk vertoeven bij de open haard of in de aangebouwde serre. In de zomer is het heerlijk loungen op het sfeervolle terras, tot in de late uurtjes.
Op de Facebook pagina zijn wekelijks 3 heerlijke dagschotels te vinden!

Geniet op de bank bij Hisalis of op het Vierkant in Lisse.
 

14-6-2017
Nieuwsgierig hoe jouw toekomstige werkplek eruit ziet?
 

Wij zijn op zoek naar leuke, vrolijke, enthousiaste collega’s voor restaurant Nest! Ben je op zoek naar een fulltime baan? Of wil je als student parttime bijverdienen? Join us! 

What's in it for you? Gezellige collega's, veel leuke personeelsactiviteiten en vele extra's (o.a. fooi voor bediening, korting bij andere Van der Valk vestigingen en opleidings- en trainingstrajecten).

 

Join, tell a friend & get rewarded! Werk je bij ons en breng je een nieuwe collega aan? Dan betekent dat een extra beloning voor jou!

www.hotelsassenheim. nl/werken-bij

 

26-5-2017
Panini by Night
 

Vrijdag 2 juni vindt "PANINI by NIGHT" plaats! Een terugkerende borrelavond waar je het weekend mee inluidt. Gedurende deze avond bereiden de bartenders à la minute de heerlijkste cocktails en zijn er borrelhapjes tot laat in de avond.

Vier met ons het begin van je weekend!

Mocht je daarvoor gezellig bij ons willen eten, de keuken is deze avond open tot 20:30.
Reserveer een tafel telefonisch: 0252-41609. Daarnaast kunt u ook bestellen en thuis laten bezorgen via: www.panini.nl.

 

17-5-2017
Keurslager Ronald Clemens, Nieuwe Sponsor van HISALIS!
 
Speciaal voor onze leden een Hisalis BBQ-pakket!

Ronald Clemens keurslager in winkelcentrum De Poelmarkt te Lisse staat al vele jaren bekend om zijn kwaliteitsvlees. Van het beste stukje rundvlees van het Kaag & Braassem Rund, worstsoorten uit eigen keuken tot de lekkerste vleeswaren.  

Het Hisalis BBQ- pakket voor maar €11,00 pp, bestaat uit;
 • Amerikaanse hamburger
 • Vers gemarineerde kipsaté
 • Speklapje
 • Minute steak
 • Barbecue-worst uit eigen keuken
 • Huzaren- en aardappelsalade uit eigen keuken
 • Gesneden stokbrood en verse kruidenboter
 • Knoflook- en grillsaus uit eigen keuken
 • Satésaus (zelf opwarmen)
 • Bordjes & bestek
 • BBQ bij 15 personen of meer
Maar neem ook eens een kijkje op www.keurslagerclemens.nl of op Facebook Ronald Clemens keurslager!
 
Bijlage: clemens logo.png

8-5-2017
Nieuwe shirtsponsor(s)
 

Na een jarenlange trouwe bijdrage, heeft Rabobank Bollenstreek aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen als hoofd(shirt)sponsor van Hisalis. De Rabobank wil hun sponsoring graag op een andere manier gaan vormgeven. Voor de toekomst zijn we in overleg met de Rabobank hoe we ons partnership verder gaan invullen. De Rabobank is sedert 2004 aan Hisalis verbonden. Bovendien heeft zij ook een aantal jaar het G-hockey intensief gesponsord. We willen de Rabobank Bollenstreek enorm bedanken voor al hun bijdragen de afgelopen jaren.

Omdat Rabobank onze shirtsponsor is, zijn we op zoek naar een nieuwe shirtsponsor, of wellicht shirtsponsors. We werken hierbij tevens samen met de andere hockeyclubs uit de Bollenstreek.
Mocht u interesse hebben om shirtsponsor van Hisalis te worden dan maken we graag een afspraak met u. 
E-mail: [email protected]

Onze bestaande shirts blijven we vooralsnog gebruiken. We hebben de nodige ideeën over de nieuwe shirts en gaan met verschillende partijen in gesprek om concepten uit te werken. Zodra hierover meer bekend is, zullen we jullie uiteraard informeren.

 

10-4-2017
Wil jij ook in het Ski Performance Team Sassenheim?
 

Kom dan naar de Open Dag op zondag 23 april van 14.00 - 16.00 uur!


Het Ski Performance Team Sassenheim is voor kinderen van 5 t/m 16 jaar met ruime skiervaring in de sneeuw én op de indoorrolbaan. Als onderdeel van het team ben je één van de ambassadeurs van ons Skicentrum. Tijdens de Open Dag op zondag 23 april geven wij je alle informatie én krijg je de kans om voor te skiën. Uiteraard zijn de trainers van het Skiteam aanwezig om te beoordelen of jouw niveau voldoende is om onderdeel te worden van het team.

Programma en aanmelding 23 april 2017


13.30 uur              Inloop en aanmelding 
14.00-15.00 uur    Voorskiën leeftijd 5-10 jaar  
15.00-16.00 uur    Voorskiën leeftijd 10-16 jaar  

Meld je aan voor de Open Dag via [email protected] onder vermelding van je naam, leeftijd en aantal jaar skiervaring in de sneeuw en op de indoorrolbaan  Na aanmelding ontvang je een bevestiging en tijdsplanning voor het voorskiën Er zijn beperkte plaatsen voor seizoen 2017-2018.

Wat houdt het Ski Performance Team in?


•    Het hele seizoen skiën! (van september t/m voorjaarsvakantie, 20 lessen) 
•    Les van één van onze B-skileraren, opgeleid via de Nederlandse Ski Vereniging
•    Vaste groep teamgenootjes 
•    Intensieve lessen van 1 uur met 10 minuten pauze
•    Les op vrijdagmiddag vanaf 16.30 uur
•    Indeling op leeftijd en niveau
•    Maximaal 6 kinderen per uur op de baan
•    T-shirt & bidon Ski Performance Team
 

Optionele extra’s:


•    Trainingskamp in Oostenrijk in de voorjaarsvakantie 
•    2 sneeuwtrainingen in SnowWorld Zoetermeer
•    Korting op skimaterialen in samenwerking met Skiwinkel Hoofddorp 
•    Ski Performance Team kleding
 

Kijk voor meer informatie, foto’s, filmpjes en ervaringen op de:

Facebookpagina van het Ski Performance Team
 
Bijlage: skikid.jpg

4-4-2017
Bovelander hockeykampen van 14 t/m 16 augustus bij Hisalis
 

Ook dit jaar komt Bovelander hockeykampen naar onze hockeyverenging. Voor de jeugd van 6 t/m 9 jaar is er het Minihockeykamp, voor de oudere leeftijd, 10 t/m 13 jaar, zijn de tophockeydagen.  


Het Bovelander Minihockeykamp is een driedaags hockeykamp voor sportieve kids van 6 t/m 9 jaar.  Iedere dag beginnen we om 9.00 uur en om 17.30 uur gaat iedereen naar huis om uit te rusten en te slapen. Het programma is een gave mix van leuke en leerzame hockeytrainingen, een gastclinic van een echte international en natuurlijk superleuke kampspelen. Tijdens dit hockeykamp leer je niet alleen de nieuwste hockeytrucs, maar verbeter je ook je basistechniek. 


Samen met andere fanatieke hockeyers ben je drie dagen lang bezig met hockey, hockey en nog eens hockey! De begeleiding luistert daarbij goed naar de behoefte van de kinderen in de groep. Dus ook andere sportieve spelen, die bijvoorbeeld coördinatie en balgevoel stimuleren, kunnen onderdeel zijn van het programma. Het plezier van de kinderen staat bij ons voorop!

Kijk voor meer informatie op de site van Bovelander hockeykampen


 

27-3-2017
Flower Menu bij Restaurant De Vier Seizoenen
 

Tijdens de Bollentijd heerlijk genieten bij Restaurant de Vier Seizoenen van een Flower Menu. Van Thaise flowersalade tot Tiramisu van violetjes.  Kijk in de bijlage voor het complete Bloemen menu!

Reserveren:  bel 0252 - 418023

 

18-3-2017
BEWAAR GOED!
 

Auping. Sponsor van de Rust.

Bewaar het Auping-pasje, die zowel dit weekend als aankomend weekend door de coaches wordt uitgedeeld, goed! 
Naast de korting die u bij Auping ontvangt, fungeert het pasje tevens als identificatie (een soort lidmaatschapskaart van Hisalis) bij eventuele toekomstige acties van andere Hisalis sponsoren. 
Begint u, uw pasjes-verzameling beu te worden, dan is de app PasNL iets voor u!

 

17-3-2017
Ontvang 10% hockeyvoordeel bij " Sponsor van de Rust!"
 

Auping. Sponsor van de Rust.

Een goede nachtrust is cruciaal voor een energieke dag en het leveren van prestaties. Dat is altijd en overal. Want als je alles haalt uit je nacht, heb je meer energie voor de dag. Ook voor topsporters geldt: goed slapen en presteren gaan hand in hand. Daarom zet Auping graag zijn expertise op het gebied van slapen in en draagt zo, letterlijk als Sponsor van de Rust, bij aan topprestaties van diverse Nederlandse topsporters.

Toe aan een nieuw bed! Ga eens kijken bij  Auping Plaza Cruqius! Op vertoon van het Auping pasje ontvangt ieder Hisalis lid 10% korting op het aankoopbedrag. En 5% van het aankoopbedrag ontvangt de club. 

Alle leden ontvangen komende week via de coaches een pasje. 

Rust is enorm belangrijk en een vast onderdeel van je ritme als topsporter.

Billy Bakker

 
Bijlage: auping-logo.jpg

10-3-2017
En? Hoe was jouw wintersport?
 
Ook zo genoten van de sneeuw, zon en lekker de hele week buiten in de bergen? 
Veel van onze cursisten zijn de afgelopen weken op wintersport geweest. Na weken trainen, heeft iedereen de alle geleerde techniek in de praktijk kunnen brengen. Wij hebben vele enthousiaste berichten, foto's en video's van cursisten over hun vorderingen ontvangen. Voor onze leraren super leuk om te horen en te zien, daar doen wij het voor!


 

Voorjaarscursus


Hoewel de krokusvakantie voorbij is, is het skiseizoen nog niet over en gaan wij nog door tot en met april met onze Voorjaarcursus. Vanaf 13 maart start de voorjaarscursus: 
 
6 lessen voor € 99,-  

Er zijn nog een aantal beschikbare plekken. Meld je hier aan. Vol = Vol

Inschrijven voor winterseizoen 2017/2018


Skiën of snowboarden op de indoorrolbaan is niet alleen goed ter voorbereiding van je vakantie maar het is ook een goede kracht- en conditietraining. En wat is er leuker dan het hele winterseizoen met je favoriete sport bezig zijn?

Je kunt je nu opgeven voor de seizoenslessen vanaf september 2017. Bij boeking van een heel seizoen (25) lessen, ontvang je een T-shirt van Skicentrum Sassenheim cadeau! Via het aanmeldformulier kun je ook je voorkeur voor dag, tijd en leraar aangeven. Na ontvangst van alle aanmeldingen, maken wij een indeling waarbij we zo veel mogelijk rekening houden met ieders wensen. 
 
Ja! Ik geef mij graag op: aanmeldingsformulier

Op reis met Skicentrum Sassenheim!


Met het 4e wintersportseizoen van Skicentrum Sassenheim in het vizier zijn er plannen om een skireis naar de Alpen te organiseren onder begeleiding van onze eigen skileraren. Graag brengen wij de behoeften en wensen van onze klanten ten aanzien van deze reis in kaart. Zou je voor ons deze korte enquête willen invullen (duur max. 3 minuten)? Alvast hartelijk dank! 

We houden je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen via onze nieuwsbrief en Social Media. 

Link enquete
 
Like https://www.facebook.com/skicentrumsassenheim.nl on Facebook
Share
Forward
Facebook
Website
Instagram
Copyright © 2017 Skicentrum Sassenheim.
All rights reserved.Wilt u veranderen hoe u deze nieuwsbrief ontvangt?
U kan hier uw voorkeuren aanpassen of
hier uitschrijven
Email Marketing Powered by MailChimp
 

24-2-2017
“Say Cheese” op de kaasfondue zondag bij De Voogd
 

We beginnen 2017 goed, met heerlijke écht Zwitserse kaasfondue, elke zondag bij Eetcafé de Voogd. Met verschillende soorten vers brood, dipgroenten & charcuterie.

En U krijg u als aandenken bij elke kaasfondue tafel een leuke #saycheese polaroid foto.

Elke zondag vanaf 14:00 uur. Minimaal 2 personen. Prijs 17,50 per persoon. Reserveer even, dan weet je het zeker! Bel 0252 23 27 70 of mail [email protected]

 

22-2-2017
de Voogd, zorgt voor lekker en gezellig eten!
 

De Voogd, verrassende gerechten
in een ontspannen ambiance.

Eetcafe de Voogd ligt in het hart van Sassenheim. Maar het is ook al 25 jaar het Hart van de Bollenstreek. In ons restaurant geven de unieke historische foto’s de lokale omgeving metersgroot weer. Ook voor onze gastheren en -dames de juiste inspiratiebron om u te laten genieten van heerlijke dranken en liefdevolle gerechten. De Voogd is ook de plek om even de keel te smeren, binnen in het eetcafé of in het seizoen op ons ruime terras.

 

22-2-2017
ABS Autoherstel Brouwer spekt onze clubkas !
 

Auto-, brommer- of scooterschade? Of spuiten van je radiator, keukenfrontjes, meubilair? Spaar voor de club en ga naar ABS Autoherstel Brouwer in Lisse of Noordwijk! Clubleden of ouders en andere familieleden die hun schade bij ABS Brouwer in Noordwijk of Lisse laten repareren, en deze brief bij de receptie tonen sparen automatisch voor HC Hisalis!

ABS Brouwer stort per schade/opdracht tussen de € 15,00 en € 25,00 (afhankelijk van het schadebedrag) als donatie rechtstreeks in de clubkas!

Wat moet je doen?

Toon de brief die in de bijlage zit digitaal of geprint bij de receptie van ABS Brouwer en meldt aan de medewerker dat je lid bent van HC Hisalis.

 

17-2-2017
Het aftellen is begonnen
 
Wij hebben dit seizoen al vele cursisten mogen helpen voorbereiden op een geslaagde wintersport. Voor de grote groep cursisten die tijdens de krokusvakantie in februari gaan, is het aftellen nu ook eindelijk begonnen! Er wordt nog druk geoefend tijdens de lessen en gepopeld om al het geleerde straks echt in de praktijk te gaan brengen.

Wil jij op de valreep ook nog enkele ski- of snowboardlessen volgen? Neem dan snel contact met ons op via 0252-222 555 of [email protected].
Wie weet is er voor jou nog een plekje beschikbaar in de planning?

 

14-12-2016
Winterborrel voor de Sponsoren van Hisalis
 

Vrijdag 9 december vond de Winterborrel voor de sponsoren van Hisalis plaats. Het clubhuis was omgetoverd tot een gezellige winterkroeg inclusief vuurkorven voor de deur. 

Onder het genot van een  hapje ( met dank aan Slagerij Clemens) en drankje werd gezamenlijk teruggeblikt op het afgelopen jaar. Jan Karel  (voorzitter Hisalis) vertelde over de  ambities van de club voor de komende jaren. Daarna presenteerde de  sponsorcommissie  enkele sponsorideeën voor het nieuwe jaar. En hoezeer zij de betrokkenheid van de sponsoren waarderen . Daarbij wil de commissie een verbindende rol spelen tussen de sponsoren. Afsluitend gaf Chris Laarman in een vlammend betoog weer hoe het multi-functionele clubhuis van Hisalis er in de toekomst uit kan komen te zien.

Speciaal voor de kinderen van de sponsoren werd er een hockeyclinic gegeven door onze leden Maarten Knaap, Bas Lefeber en keeper Rijk Vonk. De kinderen deden zeer enthousiast mee en wie weet zijn er nieuwe leden geworven!

De volgende sponsorborrel staat gepland in het voorjaar van 2017.

De Sponsorcommissie wenst alle sponsoren en leden een fijne Kerst en een gezond en sportief 2017 toe!

 

8-11-2016
Winter-fit bij Fit & Shape, speciaal voor leden!
 
Ook voor het komende winterseizoen hebben we samen met Fit & Shape uit Lisse weer een mooi aanvullend sportaanbod kunnen samenstellen voor zowel teams als individueel. Ideaal als je naast het zaalhockey nog wat extra wil werken aan je conditie, vorm of kracht!


Open Hisalis trainingen (SYNRGY-360 workouts):

Vanaf 14 november organiseren wij open trainingen voor alle jeugdleden (vanaf elf jaar). Deze brede trainingen van 50 minuten zijn ideaal om jou tijdens de zaalperiode optimaal in vorm te houden. De SYNRGY-360 workout bestaat uit een warming-up en een intensieve circuittraining met daarna cool-down en stretchen. Kortom, een uitdagende workout onder begeleiding van een enthousiaste trainer!! De trainingen zijn op woensdagmiddag om 17:00 uur, en op vrijdagmiddag om 17:00 uur. De kosten bedragen € 3 per deelnemer (per training).


Teamtrainingen:

Zoek jij voor jouw team een extra sportuitdaging? Bij Fit&Shape kan je samen met je teamgenoten werken aan meer kracht, uithouding of core stabiliteit. Denk bijvoorbeeld eens aan onze Boks & Shape training, maar er is nog veel meer keuze, kijk gerust eens op www.fitenshape.nl. Ideaal als aanvulling in het winterseizoen naast de zaaltraining, of wellicht als leuke extra activiteit om te werken aan teambuilding. De teamtrainingen (60 minuten) zijn op zaterdagmiddag na 13:00 uur, of eventueel op woensdag/vrijdagmiddag. Team-trainingen altijd op afspraak, en de kosten bedragen € 50 per training per team (circa € 3,50 per speler).


Forse korting op sportabonnementen:

Ook voor het komende koude seizoen is er weer een mooie aanbieding voor alle Hisalis leden (en gezinsleden, mits wonend op hetzelfde adres)!
 • Bij "ONBEPERKT" halfjaar lidmaatschap: Hisalis aanbieding € 25 per maand (normaal € 35). 
 • Bij "ONBEPERKT" jaar lidmaatschap: Hisalis aanbieding  € 22,95 per maand (normaal € 32,95).
 • Bij "ALL-IN" jaar lidmaatschap: Hisalis aanbieding € 26,95 per maand (normaal € 36,95).

Voorwaarden:
 • ONBEPERKT: alle fitness en groepslessen van Fit& Shape.
 • ALL-IN: inclusief de lessen van Bari Gym (www.barigym.nl/).
 • Korting geldig vanaf 14 november.
 • Let op: voor nieuwe leden (huidige leden van Fit & Shape hebben na hun minimale abonnementstermijn recht op de korting).

Adresgegevens sportschool Fit & Shape:

Vennestraat 10a
2161 LE Lisse
Telefoon: 0252 – 412270
 

4-11-2016
Lazy Sunday Afternoon bij Restaurant De Vier Seizoenen
 

Zondagmiddag 13 november zal weer het feestelijke Lazy Sunday Afternoon plaatsvinden bij onze sponsor De Vier Seizoenen

Wat kunt u verwachten deze middag? Een heerlijke 'luie' zondagmiddag die om 14.00 uur begint en om 17.30 uur eindigt.
En tijdens deze middag kunt u genieten van:

• Ontvangst met bruisend aperatief
• Heerlijke wijnen van Wereld Wijnen.
• Tafel met  "live” gerolde sushi.
• De oesterman met vers gestoken Franse oesters.
• Tafel met buitenlandse kazen van Pieter Joustra kaashandel.
• Tafel met heerlijke broodspecialiteiten met olijfolie en tappenades.
• diverse vlees-, visgerechtjes van de Green Egg barbeque.
• Stampotjes.
• Tafel met diverse fruit specialiteiten.

En live muziek van de Afternooners.

Kijk snel op de site en reserveer:
http://rdvs.nl/index.php/nl/wijnen-spijzen/acties/lazy-sunday-afternoon

 

 

 

12-10-2016
Skicentrum Sassenheim nieuwe sponsor Hisalis!
 
Check de site van Skicentrum Sassenheim voor de huidige herfstactie. Drie ski- of snowboard lessen voor € 55! Zie voor meer informatie: http://www.skicentrumsassenheim.nl


 

11-9-2016
Naomi van As en Billy Bakker op bezoek bij HC Hisalis
 

Afgelopen zaterdag bij HC Hisalis kwamen de Olympische hockeyhelden Naomi van As (zilver) en Billy Bakker (halve finalist) op bezoek. Meer dan 100 kinderen en hun ouders waren aanwezig op de club om de Olympische Internationals te zien.


Naomi en Billy kwamen door een grote ere-haag aanrijden in een Oranje Volvo. Het bezoek aan HC Hisalis is op uitnodiging van Svala Auto Hillegom. Na het ontvangst door Oscar de Reus, Vestigingsmanager van Svala Auto Hillegom, was er een mini-persconferentie. Diverse kinderen hadden een vraag bedacht. Ze stelde zelf hun vraag die door de internationals werden beantwoord.

 


Op de vraag "Billy, wat is je beste truc?”, leende Billy Bakker een stick en een bal uit het publiek. Hiermee deed hij zijn beste kunstje voor. Hij sloeg de bal van zijn stick in de lucht. Gooide de stick met een salto in de lucht, ving eerst de stick weer op en tot slot ving hij de bal op het puntje van de stick. Daar bleef de bal stilliggen. Een fantastische truc, die vele tot verbazing leiden.


Nadat de vragen beantwoord waren, konden de kinderen hun stick, bal bidon of hun shirt laten signeren. Voor ze wegreden in de Oranje Volvo, werden er nog een paar groepsfoto’s gemaakt. Een aantal kinderen is het gelukt om met hun idool een selfie te maken. Een blije groep kinderen zwaaide de Volvo uit, die verder ging naar de volgende bestemming in de Volvo driving dutch hockey tour.


Naast deze bijzondere actie ondersteunt Svala Auto Hillegom de vereniging HC Hisalis. Onderdeel van deze ondersteuning is de Volvo Clubbonus. Waarbij voor elke nieuwe Volvo die een lid bij Svala Auto Hillegom koopt er een clubbonus van € 1000,- naar de club gaat.

 

31-8-2016
10 september Naomi van As en Billy Bakker op bezoek!
 
Olympische hockeyhelden Naomi van As (zilver) en Billy Bakker (halve finalist) komen op 10 september langs bij HC Hisalis! Op de vraag "Van wie zou je graag een handtekening op je stick willen?", waren de leden heel duidelijk: "Een ‘Olymische’ oranje hockey international". Nadat Svala Auto Hillegom dat hoorde, hebben ze Naomi en Billy uitgenodigd om een bezoek te brengen aan hockeyclub HC Hisalis.

Rond 13:30 uur komen de internationals aan bij het clubhuis van HC Hisalis. Kinderen mogen hun vraag stellen in een mini persconferentie en vervolgens is er de mogelijkheid om een handtekening van Naomi of Billy te krijgen. Aan het eind van het bezoek aan HC Hisalis wordt er een groepsfoto gemaakt. De twee internationals vertrekken rond 14:15 uur.

Heb jij een vraag voor Naomi of voor Billy, stuur hem door naar: [email protected]. Zet erbij of deze voor Naomi is, of voor Billy. Je naam, de club en het team waar je in speelt en natuurlijk je vraag. Wie weet wordt jij uitgenodigd om je vraag te stellen op de mini persconferentie.

Svala Auto Hillegom ondersteunt HC Hisalis al vele jaren. Ieder lid kan helpen de bijdrage te verhogen via de Volvo Clubbonnus. Waarbij voor elke nieuwe Volvo die een lid bij Svala Auto Hillegom koopt of leased er een clubbonus van € 1000,- naar de club gaat.


 

28-8-2016
Hisalis gaat weer verder met Sportskills Hockeyschool
 
Wilt uw zoon of dochter nog verder werken aan zijn of haar technische en tactische skills? Dan kunt u gebruik maken van een aanvullend aanbod naast de reguliere trainingen van Hisalis. Sportskills start namelijk op zondagochtend 18 september weer met de hockeylessen. Afgelopen jaar was een daverend succes!

Deze trainingen zijn bedoeld voor jeugdspelers vanaf tweedejaars E tot en met de A leeftijd die verder willen werken aan hun technische vaardigheden. Twee toptrainers die ook trainingen verzorgen voor o.a. Het KNHB districtsteam staan voor jullie klaar!

Wanneer?

Zondagochtend startend op 18 september, tien lessen van een uur, steeds tussen 08:45 en 10:45.

Uw zoon of dochter wordt ingedeeld in een groepje, afhankelijk van leeftijd en technische vaardigheden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal het exacte tijdstip worden bepaald.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Sportskills Hockeyschool ga dan naar http://www.sportskills.net

Kosten?

De kosten zijn: EUR 115 voor tien lessen.

Inschrijven?

Inschrijven kan via http://www.sportskills.net/index.php/inschrijven

De inschrijving is al een tijdje geopend en er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar! Schrijf je dus snel in voor de komende tien hockeylessen


Tot op de velden!

Groetjes,

Jerome Könst
[email protected]
 

28-8-2016
Nieuwe Volvo Svala Auto Hillegom "handtekening"-actie
 
Volva Svala Hillegom ondersteunt Hisalis al jaren als trouwe sponsor. De meest bekende actie is wel de Volvo Clubbonus. Daarbij krijgt HC Hisalis EUR 1.000,- voor iedere nieuwe Volvo die door een lid wordt gekocht of geleased bij Volvo Svala Hillegom.
 
Svala Hillegom wil een nieuwe actie op touw zetten waarbij we aan iemand vragen om handtekeningen te zetten op shirts, sticks, .... .

Alleen wie nodig je uit voor zo'n actie? Omdat we geen idee hebben wat iedereen dan leuk vindt, houden we een kleine enquête onder onze leden. Geef hieronder jouw voorkeur aan, dan gaan we samen met Svala Auto Hillegom ons best doen om dat te regelen.


( of surf naar: https://goo.gl/deXUVV )

 

27-8-2016
Mobiele winkel van Hockey Republic op 10 september bij de club
 

Op zaterdag 10 september, de eerste wedstrijddag van het nieuwe seizoen, komt Hockey Republic naar Hisalis. Hockey Republic komt met een mobiele winkel die op het plein naast de fietsenstalling komt te staan. Vanaf ongeveer 09:00 uur tot circa 14:00 uur is er de gelegenheid om Hisalis-kleding aan te schaffen. Naast onze clubkleding, shirtjes, broeken, rokjes en kousen nemen zij een selectie van het nieuw stick-assortiment mee. Verder kun je in deze mobiele winkel terecht voor verschillende hockeyaccessoires, zoals de Funkousen.

Het is voor Hockey Republic lastig om het hele assortiment aan sticks en hockeyschoenen mee te nemen. Voor het persoonlijke advies en de mogelijkheid om onder begeleiding een stick te testen kan je het beste naar de winkel in Haarlem gaan.
Hockey Republic is gevestigd aan de Wagenweg 130 in Haarlem.

 

9-8-2016
Nieuwe sponsorgids
 
Er zijn diverse mogelijkheden om uw bedrijf te profileren bij Hisalis. Dat varieert van digitaal adverteren (op website, Hisalis App of narrow-casting) tot meer traditionele mogelijkheden langs de velden in de vorm van vlaggen, reclameborden en/of reclame op shirts en trainingspakken van de diverse teams. Voor meer details kunt u de nieuwe Hisalis sponsorgids raadplegen (zie bijlage). Natuurlijk staan we altijd open voor alternatieve ideeën en mogelijkheden!

Meer weten, of contact opnemen met de sponsorcommissie, zie: http://goo.gl/na8dRm

De sponsorcommissiexx
 

16-6-2016
Sport-zomeren bij Fit & Shape
 
Wij zijn erg blij te kunnen melden dat we via onze sponsor Fit & Shape aanvullende sportmogelijkheden tegen aanzienlijke korting kunnen aanbieden. Hierbij hebben we gedacht aan zowel de behoeftes van teams als die van individuele sporters.

1. Sportspecifieke clinics voor teams:

Trainingen op afspraak. Denk aan looptraining, core training, teambuilding en noem maar op. Prijs per uur voor een volledig Hisalis team slechts € 50. Dat is nog geen € 3,50 per speler! Deze trainingen kunnen ook op zaterdagmiddag (na 13:00 uur) ingepland worden. Ideaal natuurlijk als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Voor aanvullende trainingen, bijvoorbeeld in de winter naast het zaalhockey, is er de mogelijkheid voor teams om zich aan te melden voor SYNRGY circuittraining. Dit kan dagelijks van maandag t/m vrijdag tussen 15:00 en 19:00 uur en zaterdag na 11:00 uur. Deze trainingen zijn zowel door teams als individueel bij te wonen (minimaal 4 deelnemers). Dit kan binnen het Hisalis abonnement (zie hieronder) vallen of als losse training (prijs: €4 per persoon).

2. Zomerstop abonnement:

Onbeperkt sporten in de maanden juli en augustus en september. Inclusief deelname aan alle groepslessen waaronder spinning, Xco, kickboksen en SYNRGY workout. Actie prijs voor leden van Hisalis: € 60 (normaal: € 110)

3. Hisalis abonnement:

Ben je lid bij Hisalis (of één van je gezinsleden) dan sport je bij Fit & Shape (en Bari Gym) met € 10 korting per maand. Dit is geldig op alle abonnementsvormen. Je sport dan al vanaf € 12,95 per maand!

 

3-6-2016
Friendsday gaat voor Safe!
 
Tijdens de Friendsday ontvangen alle meegekomen vriendjes en vriendinnetjes een wegwerpbitje, welke gesponsord zijn door SPTL.
SPTL is gespecialiseerd in op maat gemaakte bitjes.

Ook een bitje op maat?
Kom dan naar de hapdag op 24 september of kijk op www.gebit.nl wanneer ze nog meer in de buurt zijn.


 

22-5-2016
1000 euro Volvo club-bonus voor Hisalis
 

1000 euro Volvo club-bonus voor Hisalis!
Recent zijn de ouders van Rosalie Wolters (F1) een nieuwe Volvo gaan rijden. Zij hebben deze Volvo aangeschaft bij Svala auto Hillegom waardoor Hisalis de €1.000 club-bonus van Volvo Nederland heeft mogen ontvangen! Een fantastisch bedrag waar de club de jeugdfaciliteiten nog verder mee kan gaan verbeteren. Overweegt u een nieuwe Volvo te kopen of te leasen? Ga dan kijken bij Svala auto Hillegom en help Hisalis verder via de Volvo Clubbonus!
                           


 

19-5-2016
Steenbergen advocaten opent haar nieuwe kantoorpand
 

Donderdag 12 mei jl. heeft de feestelijke opening van de nieuwe huisvesting van onze sponsor Steenbergen Advocaten plaatsgevonden. Vele gasten waaronder ook bestuursleden van Hisalis hebben de voormalige bollenschuur aan de Loosterweg in Voorhout mogen bewonderen.

Wij wensen Peter Steenbergen en zijn collega's veel succes in deze nieuwe inspirerende omgeving.

 

 

29-3-2016
Bovelander Hockeykampen deze zomer bij Hisalis
 
Deze zomer komt Bovelander weer naar HC Hisalis! Van 11 tot en met 13 juli organiseren ze bij ons het "Minihockeykamp" en de "Tophockeydagen".

Wil je wat zien van de sfeer, kijk dan op youtube naar deze leuke impressies.

Kijk voor meer informatie in de bijlage of direct op de site van Bovelander. Hier kun je direct inschrijven voor deze kampen.

BOVELANDER MINIHOCKEYKAMP

Het Bovelander Minihockeykamp is een 3-daags hockeykamp waarbij je
lekker thuis slaapt! Het kamp is voor sportieve kids van 6 t/m 9 jaar.
Iedere dag begint om 9.00 uur en eindigt om 17.30 uur.

BOVELANDER TOPHOCKEYDAGEN

De Bovelander Tophockeydagen duren 3 dagen en je slaapt lekker thuis. Het kamp is voor de echte hockeyliefhebber van 10 t/m 13 jaar. Het programma loopt elke ochtend van 09:00 uur tot 17:30 uur.


 

10-3-2016
Auping Plaza Cruquius nieuwe jeugdsponsor van Hisalis!
 

Auping steunt de Hockeysport breed in Nederland. In de regio rondom Cruquius is de keuze gevallen op Hisalis om Auping gericht onder de aandacht te brengen bij leden en bezoekers van onze club. We gaan de komende tijd Auping op verschillende plaatsen binnen de club (en activiteiten) tegenkomen. De mix van sportiviteit en goede nachtrust komen hier perfect bij elkaar!

Auping staat centraal in de Auping Plaza in Cruquius (Spaarneweg 18). Auping Plaza Cruquius maakt onderdeel uit van de beddenspeciaalzaak Goodnight (http://www.goodnight.nl/) in Cruquius. Het complete Auping assortiment van matrassen tot bedmodellen en boxsprings, maar ook kussens, dekbedden en dekbedovertrekken zijn via Goodnight leverbaar. Een bezoek aan Goodnight is dus zeker de moeite waard!

 

18-2-2016
Boot Natuursteen sponsort Hisalis!
 

Boot Natuursteen is in 1902 opgericht en sindsdien actief in de productie en verkoop van een groot assortiment natuurstenen producten. In de ruim honderd jarige bestaansgeschiedenis van Boot is een schat aan kennis en ervaring opgedaan over de eigenschappen, bewerking en toepassing van de vele soorten natuursteen.

Boot Natuursteen is gespecialiseerd in grafmonumenten en grafstenen. Ook kunt U bij Boot Natuursteen terecht voor de productie van dorpels, waterslagen, tegels voor binnenvloeren en buitenterrassen, vensterbanken, muurafdekkers, bordessen, aanrechtbladen, trappen, gevelplinten, gevelbekleding, badkamerinrichtingen, sokkels, basementen en eerste stenen.

Wij zijn blij dat dit uit Lisse afkomstig bedrijf onze hockeyclub een warm hart toedraagt middels sponsoring.
   

 

30-12-2015
Particuliere sponsor schenkt shirts aan alle keepers van Hisalis
 
Op donderdag 3 december vond de eerste keeper-zaaltraining van dit seizoen plaats in de sporthal aan de Ruishornlaan. Halverwege deze speciale training, tijdens de wisseling tussen de CD- en AB-jeugd, werden de keepers en de keepertrainers verrast door een speciaal bezoek van Chris Laarman en Nadja Schattel. 

Chris en Nadja, beide actieve trimmers bij Hisalis en met meerdere keepers binnen het gezin brachten vlak voor Sinterklaasavond een bijzonder mooi kado, namelijk een persoonlijk keepersshirt voor alle jeugdkeepers en keepertrainers van Hisalis! 

Vanuit een toepasselijke juten Sinterklaaszak toverde Chris tijdens de training voor iedere keeper en keepertrainer zijn of haar persoonlijke shirt tevoorschijn. Deze particuliere sponsoring hebben zij geheel zelf bedacht, gefinancierd en uitgevoerd. Een paar maanden eerder was het Chris tijdens een keepersclinic in Noordwijk opgevallen dat de keepers bij de ons omringende hockeyclubs beschikken over een 'echt' en uniform clubshirt. De keepers van Hisalis beschikten echter nog niet over zo’n clubshirt. Dat was voor Chris en Nadja reden om voor alle jeugdkeepers van Hisalis een gepersonaliseerd shirt te laten maken. Op deze manier, vonden Nadja en Chris, stralen de teams van Hisalis nóg meer uit tijdens de wedstrijden, maar bovenal bevordert het de al aanwezige hechtheid binnen de keepersgroep.

Chris en Nadje zochten contact met een leverancier dat vervolgens tot een prachtig ontwerp wist te komen. Het eindresultaat is ontegenzeggelijk een bijzonder fraai Hisalis-shirt geworden. Keepers spelen verplicht in een sterk afwijkende kleur van het spelerstenue en er is na het nodige denkwerk uiteindelijk voor een stijlvolle azuurblauwe teint gekozen. De leeuw uit het logo prijkt prominent op het shirt, en de kleuren van de club komen subtiel terug in een verticale baan op de voorkant. Uiteraard ontbreken naam en nummer niet op het shirt.

Uit de foto's van de keepers in hun nieuwe shirts blijkt duidelijk hoe gelukkig ze allemaal zijn met de nieuwe outfit. Chris en Nadja; namens de club, alle keepers en de keeperstrainers bedanken we jullie oprecht voor deze geweldige sponsoring!


 

3-12-2015
Plannen voor een nieuwe Volvo? Denk aan de Volvo clubbonus !!
 

Heb je een nieuwe Volvo bij Svala Hillegom aangeschaft, denk aan de Volvo clubbonus!! 

Volvo Svala Hillegom stort met steun van Volvo Nederland € 1.000 in de clubkas voor iedere Volvo die bij Svala Hillegom wordt gekocht of geleased door een lid of door een ouder van een jeugdlid! Deze duizend Euro komt ten goede van de jeugdopleiding.

Let wel dat dit bedrag alleen voor Hisalis bestemd is als de Volvo aangeschaft is bij de Volvo vestiging in Hillegom.

Dus heb je een nieuwe Volvo gekocht, meld het bij Svala Hillegom. Zij zullen u verder informeren over de afhandeling. En voor zover dit onduidelijk mocht zijn: dit bedrag staat geheel buiten de prijsonderhandeling van de eigen auto.

Kortom, een win-win-win combinatie: rijden in zo'n mooie Volvo, Svala Hillegom een nieuwe klant en de club profiteert ook mee!

 

9-11-2015
Hisalis verwelkomt zes nieuwe sponsoren!
 

Met trots delen we u mede dat we aan de bestaande lijst van prachtige Hisalis sponsoren zes nieuwe sponsoren mogen toevoegen! Deze sponsoren gaan onze club voor minstens drie jaar steunen waardoor wederom vele sportieve ideeën gerealiseerd kunnen gaan worden. Namens onze verenging daarom een warm en hartelijk welkom aan deze nieuwe sponsoren van Hisalis: 

 

29-9-2015
De Bovelander Hoofdklasse & hockeyfundag op HC Hisalis
 
In de herfstvakantie organiseert Bovelander bij Hisalis de hoofdklasse en de hockeyfundag. Dit zijn leuke en leerzame dagen voor jeugdleden en de kans om de hoofdklasse spelers op onze club te ontmoeten!

Programma herfstvakantie 2015:


Wanneer
Wat
Voor wie
Aanmelden
22 oktober
Hoofdklasse Hockeydag
10 t/m 15 jaar
Klik dan hier
22 oktober
Hoofdklasse Keepersdag
10 t/m 15 jaar
Klik dan hier
22 oktober
Hockeyfundag
7 t/m 10 jaar
Klik dan hier

Hoofdklassehockey- en keepersdag (10 t/m 15 jaar)

De hoofdklassehockey- en keepersdag is een speciale dag voor alle enthousiaste hockeyers en keepers tussen de 10 en 15 jaar. Hier verbeter je niet alleen je hockeyskills, maar kom je ook rechtstreeks in contact met verschillende spelers uit de hoofdklasse. Een unieke kans om training te krijgen van de Hoofdklassespelers van ons land. In twee trainingsblokken en tijdens een masterclass worden allerlei technieken getraind waardoor je na deze dag een hoop nieuwe vaardigheden hebt geleerd of verbeterd.


Hockeyfundag (7 t/m 10 jaar)

De hockeyfundag is een hele dag lekker hockeyen en spellen spelen met ervaren Bovelander-trainers voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar. De perfecte sportieve dag tijdens een schoolvakantie, en als er vaak even geen reguliere hockeyactiviteiten zijn op je eigen club. De hockeyfundag is een combinatie tussen fanatiek trainen, wedstrijd spelen en grappige hockeykampspelen. Dus eigenlijk een hockeykamp in één dag waar je alleen óf samen met je vrienden of vriendinnen naar toe komt.


 

6-6-2015
Mobiele winkel van Hockey Republic op 13 juni bij de club
 

Tijdens de familiedag komt Hockey Republic Haarlem naar HC Hisalis. Ze komen met een mobiele winkel op het plein naast het clubhuis. Vanaf ongeveer 11.00 uur tot circa 14.00 uur is er de gelegenheid om onder andere de Hisalis-kleding aan te schaffen. Daarnaast hebben ze alles mee voor de basis outfit van een hockeyspeler. Van scheenbeschermer tot gripje, en van haarbandjes tot bitjes.

Speciaal voor deze dag nemen ze STAG Funkousen mee. Zo wordt het erg gemakkelijk om die extra punten voor de originele teamkleding te scoren.

En wie niet optimaal kan presteren vanwege slecht materiaal, die kan direct zijn stick en/of schoenen vervangen om met optimale materiaal te spelen. Hockey Republic neemt een selectie van sticks en schoenen mee.

Het is voor Hockey Republic lastig om het hele assortiment aan sticks en hockeyschoenen mee te nemen. Voor het persoonlijke advies en de mogelijkheid om onder begeleiding een stick te testen kan je het beste naar de winkel in Haarlem gaan. Hockey Republic is gevestigd aan de Wagenweg 130 in Haarlem.


 

29-12-2014
Opbrengst JUMBO spaaractie symbolisch overhandigt
 
Onlangs is de opbrengst van de JUMBO spaaractie door de fililaamanager van JUMBO Weeland symbolisch overhandigt aan Hisalis voorzitter Jan Karel Sterkenburg (foto rechts). Eveneens aanwezig waren secretaris Jocelyn Flippo en de keeper van het G-hockey team, Maxim Boers. De opbrengst van €627,50 zal gebruikt gaan worden voor de financiering van een toernooi ter ere van het 10-jarig bestaan van G-Hockey bij Hisalis.
 

3-12-2014
Uitslag JUMBO actie!
 

De uitslag van de Jumbo actie is bekend: Hisalis zal worden verblijd met maar liefst €627,50, een fantastisch bedrag! Hisalis bedankt Jumbo Weeland voor het opzetten van deze geweldige actie om de diverse sportclubs van Lisse te ondersteunen. Uiteraard danken wij ook het winkelend publiek die het mede mogelijk hebben gemaakt.

Later dit jaar volgt een feestelijke overhandiging. Het geld zal deels gebruikt gaan worden om het tienjarig jubileum van het G-hockey team te vieren met onder meer een groot G-hockey toernooi.

 

 

17-11-2014
2000 euro Volvo club-bonus voor Hisalis!
 
Recent zijn de ouders van Britt Koning (F3) en Sofie de Wolf (E6) een nieuwe Volvo gaan rijden. Zij hebben deze Volvo aangeschaft bij Svala auto Hillegom waardoor Hisalis twee keer €1.000 club-bonus van Volvo Nederland heeft mogen ontvangen! Een fantastisch bedrag waar de club de jeugdfaciliteiten nog verder mee kan gaan verbeteren.

Overweegt u een nieuwe Volvo te kopen of te leasen? Ga dan kijken bij Svala auto Hillegom en help Hisalis verder via de Volvo Clubbonus!

De Sponsorcommissie


 

7-11-2014
Samen Sterker!
 
Opening nieuwe velden!

Kom jij zaterdag en zondag ook?


 

4-11-2014
Tweede tussenstand Jumbo clubactie
 
De tweede tussenstand van de Jumbo clubactie is bekend. De teller staat ondertussen op een fraaie 400 euro! Tot zover dus allemaal bedankt, maar we hebben nog een paar weken te gaan tot 22 november. We mikken op 600 euro als eindresultaat. Met dat geld kunnen we als club mooie dingen gaan doen. Ga je komend weekend weer boodschappen doen, overweeg dan dus een bezoekje aan de Jumbo in de Poelpolder (Lisse). Op deze manier sponsor jij de verenging actief zonder dat het jou een dubbeltje kost. Vraag ook zeker je familieleden en vrienden om de muntjes verstandig bij de Jumbo uit te geven!

Hoe gaat de clubactie in zijn werk?

Elke klant ontvangt bij iedere tien euro aan boodschappen een muntje met een waarde van tien eurocent. Bij de uitgang van de winkel staat er voor iedere vereniging een koker waar de muntjes in kunnen. En natuurlijk gaan wij met zijn allen alle muntjes in de "Hisalis-koker” doen!!!

Op 22 november zal voor iedere vereniging de balans worden opgemaakt en het gespaarde bedrag worden uitgekeerd.

 

2-11-2014
Mobiele winkel van Hockey Republic op 8 november bij de club
 
Op zaterdag 8 november,  de dag van de opening van onze nieuwe velden, komt Hockey Republic Haarlem naar HC Hisalis. Ze komen met een mobiele winkel op het plein naast het clubhuis. Vanaf ongeveer 8.30 uur tot circa 14.00 uur is er de gelegenheid om Hisalis-kleding aan te schaffen. Naast shirtjes, broeken, rokjes en kousen nemen zij een selectie van het zaalhockeyassortiment mee. Denk aan zaalsticks, zaalschoenen, handbeschermers en zo meer.

Het is voor Hockey Republic lastig om het hele assortiment aan sticks en hockeyschoenen mee te nemen. Voor het persoonlijke advies en de mogelijkheid om onder begeleiding een stick te testen kan je het beste naar de winkel in Haarlem gaan. Hockey Republic is gevestigd aan de Wagenweg 130 in Haarlem.
 

1-11-2014
LissDogs sponsort Hisalis
 
Angela Herberghs, eigenaresse van LissDogs, heeft niet alleen twee dochters Naomi en Eline die bij Hisalis hockeyen, maar ook haar man Guido is fanatiek hockeytrimmer. Omdat er hier en daar wat tekorten aan materiaal ontstonden heeft zij aangeboden om een serie trainingshesjes en pionnen voor de jongste jeugd te sponsoren. De kids en trainsters zijn natuurlijk hartstikke blij met het nieuwe materiaal.

LissDogs is een professionele honden uitlaat service uit Lisse. Als u door omstandigheden niet in staat bent wekelijks uw hond uit te laten dan biedt LissDogs uitkomst. LissDogs staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, klantgerichtheid en professionaliteit. Behalve de uitlaatservice biedt LissDogs haar vaste klanten ook opvang en weekendwandelingen aan. Voor meer informatie kunt u naar de website: http://www.lissdogs.nl/
 

13-10-2014
Voorgesteld: Trend en Garden
 
Hisalis is erg verheugd Trend en Garden als nieuwe sponsor te mogen verwelkomen! Trend en Garden is een hoveniersbedrijf gevestigd in Hillegom met een werkgebied tussen Haarlem en Den Haag. Het bedrijf werkt voornamelijk voor particulieren maar heeft ook diverse bedrijven in haar klantenbestand. 

Trend en Garden heeft al flink wat tevreden klanten rondom Lisse en Hillegom maar het bedrijf wil de komende tijd graag het netwerk in Sassenheim uitbreiden. De sponsorverbinding met Hisalis ligt dus voor de hand gezien het verzorgingsgebied van de club. De uitstraling van onze club (en de hockeysport meer in het algemeen) past ook prima bij Trend en Garden!

Trend en Garden kan alle buitenwerkzaamheden voor haar rekening nemen, van tuinontwerp en aanleg tot tuinonderhoud en tuinrenovatie. Natuurlijk zijn aanverwante werkzaamheden als straatwerk en het bouwen van houtconstructies (zoals vlonders, schuttingen, schoeiingen, keerwanden, veranda's, tuinhuizen en schuren) in het programma van Trend en Garden opgenomen. Ook voor het regulier onderhoud zijn er diverse mogelijkheden bij Trend en Garden, bijvoorbeeld in de vorm van een tuinonderhoudscontract (wekelijks, maandelijks of per seizoen).

Wil je meer informatie over Trend en Garden? 

Bezoek dan de website www.trendengarden.nl of neem rechtstreeks contact op (via e-mail [email protected] of telefonisch 06-53421518) 

3-10-2014
Tussenstand Jumbo clubactie
 
De eerste tussenstand van de Jumbo clubactie is binnen. Na de eerste twee (van tien) weken is er voor Hisalis 115 euro gespaard. Elke Euro is mooi, maar dat kan natuurlijk nog veel beter. Ga je komend weekend weer boodschappen doen, overweeg dan zeker een bezoekje aan de Jumbo in de Poelpolder (Lisse). Op deze manier sponsor jij de verenging actief zonder dat het jou een dubbeltje kost. Vraag ook zeker je familieleden en vrienden om de muntjes verstandig bij de Jumbo uit te geven!

Hoe gaat de clubactie in zijn werk?

Elke klant ontvangt bij iedere tien euro aan boodschappen een muntje met een waarde van tien eurocent. Bij de uitgang van de winkel staat er voor iedere vereniging een koker waar de muntjes in kunnen. En natuurlijk gaan wij met zijn allen alle muntjes in de "Hisalis-koker” doen!!!

Over acht weken zal voor iedere vereniging de balans worden opgemaakt en het gespaarde bedrag worden uitgekeerd.

 

12-9-2014
Clubactie bij Jumbo Weeland
 

Vanaf komende zaterdag 13 september gedurende een periode van tien weken heeft Jumbo Weeland in winkelcentrum Poelmarkt (in de Poelpolder in Lisse) een actie die ten goede komt aan een zestiental sportverengingen in Lisse. Zo ook aan Hisalis!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Elke klant ontvangt bij iedere tien euro aan boodschappen een muntje met een waarde van tien eurocent. Bij de uitgang van de winkel staat er voor iedere vereniging een koker waar de muntjes in kunnen. En natuurlijk gaan wij met zijn allen alle muntjes in de "Hisalis-koker” doen!!!

Na tien weken zal voor iedere vereniging de balans worden opgemaakt en het gespaarde bedrag worden uitgekeerd.

Uit ervaring weet Jumbo Weeland dat met een actie als deze er een bedrag van wel tienduizend euro opgehaald kan worden. Dat zou voor ons, als een van de grotere verenigingen in Lisse wel eens een substantieel bedrag kunnen opleveren. Iedere week maakt Jumbo Weeland een tussenstand bekend; zo kunnen we goed volgen hoe onze opbrengsten zijn.

Help de verenging een handje en roep familieleden en vrienden op om vanaf komende zaterdag tot aan 23 november de boodschappen te doen in de Poel bij Jumbo Weeland.

Het G-Hockey zal dit seizoen bij Hisalis tien jaar bestaan. Het bestuur zal ter gelegenheid van dit mooie jubileum de opbrengst ondermeer gebruiken om een groot G-hockey tournooi in het voorjaar van 2015 te organiseren!

 

5-9-2014
Maartje Paumen meet+greet bij Hockey Republic
 
Zaterdagmiddag 6 september komt Maartje Paumen naar de winkel van onze kledingsponsor Hockey Republic in Haarlem. Altijd al Maartje in het echt willen zien? Kom dan zeker even langs tussen 16:00 en 17:30! Het adres is Wagenweg 130 in Haarlem.
 

3-9-2014
Hockey Republic aanstaande zaterdag op de club!
 

Hockey Republic Haarlem is ingaande het nieuwe seizoen onze leverancier van club kleding. Komende zaterdag 6 september komen zij met een vrachtwagen vol materialen naar de club. Vanaf ongeveer 10.00 uur tot 15.00 uur is er de gelegenheid om de Hisalis-kleding aan te schaffen. Naast shirtjes, broeken, rokjes en kousen nemen zij ook een assortiment aan andere hockey gerelateerde items mee. Denk aan scheenbeschermers, trainingspakken, handbeschermers en zo meer.

Het is voor Hockey Republic lastig om het hele assortiment aan sticks en hockeyschoenen mee te nemen. Voor het persoonlijke advies en de mogelijkheid om onder begeleiding een stick te testen kan je het beste naar de winkel in Haarlem gaan. Hockey Republic is gevestigd aan de Wagenweg 130 in Haarlem. Notabene: de website van Hockey Republic is vanwege onderhoud tijdelijk niet beschikbaar.
 

28-5-2014
Hockey Republic nieuwe kleding- en materiaalsponsor
 
Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat hockeyspeciaalzaak Hockey Republic vanaf 1 juli als kleding- en materiaalsponsor aan Hisalis is verbonden!

Hockey Republic is (met winkels in Haarlem, Bussum en Breda) zonder twijfel dé hockey speciaalzaak van Nederland. En vanaf deze zomer opent het bedrijf in Utrecht zelfs de grootste hockeywinkel van Nederland!

Hisalis kan de clubkleding via Hockey Republic voor een een zeer scherp prijsniveau aanbieden. In het filiaal in Haarlem (gevestigd aan de Wagenweg 130) kan je straks onze clubkleding aantreffen. Als extra service komt Hockey Republic drie tot vier keer met de "mobiele winkel” naar de club. Verdere details hierover zullen we binnenkort naar buiten brengen.

De winkels hebben een zeer ruim assortiment aan sticks, schoenen, kleding en accessoires. Bovendien staat natuurlijk deskundig personeel met de nodige (top) hockeyervaring de klanten ten dienst. Producten als schoenen en sticks kunnen uitgebreid worden getest op de eigen indoor kunstgrasvelden. Kortom, winkelen bij Hockey Republic is een echte beleving! 

Wil je een voorproefje van het assortiment, en een kijkje in de winkel nemen? Kijk dan snel op www.hockeyrepublic.nl.
 
 

4-4-2014
UPDATE Geraniumactie 2014
 

Afgelopen week hebben alle jeugdleden de formulieren ontvangen voor de Geraniumactie 2014. We hopen het resultaat van 2013 te overtreffen, met hulp van alle leden van Hisalis. Voor iedereen die graag geraniums wil bestellen maar geen formulier heeft: het verzamelformulier is bijgevoegd, hier vind je het aanbod voor 2014.


Tijdens de Olmenhorst Familiedag op 21 juni 2014 zetten we de topverkopers met een leuke prijs in het zonnetje. De bestelling van de totalen kan hier met het Opgave Formulier worden geplaatst.

Let op: het totaal aantal planten wordt niet automatisch opgeteld, dit moet door jou zelf worden ingevuld.

Het opgaveformulier kan tot en met 9 april 2014 worden ingestuurd. Je ontvangt een bevestiging dat de bestelling ontvangen is, met ter controle het totaal aantal bestelde planten en het te betalen bedrag. Dit kan een paar dagen duren!

Met vragen kan je terecht op [email protected].

Met vriendelijke groet,
Namens het Geraniumteam 2014
Jocelyn Flippo

 

 

24-3-2014
Geraniumactie 2014 gestart
 
Deze week is de vereniging weer gestart met de befaamde "Geranium actie”. Hisalis is al in 1988 begonnen met deze altijd zeer succesvol verlopen clubactiviteit. Ook dit jaar is er weer een fraai aanbod van geraniums, petunia’s en millionbell’s die Hisalis zal leveren in samenwerking met kwekerij Alex Guldemond. 

Alle jeugdleden van Hisalis doen weer mee met deze leuke lente-actie en zullen de komende weken (vaak in Hisalis tenue) veel addressen in Hillegom, Sassenheim en Lisse gaan bezoeken. Met deze sympathieke actie wordt door de jeugdleden op deze wijze een fraai extra budget voor de club gegenereerd!

Uitlevering van de planten vindt plaats vanaf 23 april 2014, ruim op tijd om op Moederdag iedereen in de bloemen te kunnen zetten. Als straks de bloembollen weer uitgebloeid zijn kan iedereen zijn tuin, terras of balkon weer helemaal op laten fleuren met deze fraaie langbloeiers.

We wensen al onze jeugdleden heel veel succes met de verkoop! Voor de beste verkopers zijn er natuurlijk weer fraaie prijzen te winnen!
 

24-3-2014
Volvo clubbonus - jij een mooie Volvo, de club een bonus!
 

Afgelopen zaterdag is er weer een Volvo feestelijk verwelkomt op onze club. Deze keer was het coach Gerben Vermeer van het F-mix team die zorgde voor de fantastische duizend Euro clubbonus van Volvo!

De club is naast Gerben natuurlijk ook wederom Volvo dealer Svala Hillegom erg dankbaar. We roepen alle leden op om bij aanschaf of lease van een Volvo 'onze' regionale dealer Svala Hillegom te overwegen als leverancier. Vergeet dan zeker niet te vermelden dat je kind(eren en/of jij zelf) bij Hisalis spelen!

Als je onlangs een Volvo hebt aangeschaft laat het dan de sponsorci nog even weten; wellicht kunnen we namelijk alsnog de bonus aanvragen. En voor zover nog onduidelijk: de bonus heeft nul invloed op jouw deal met Svala; de bonus komt van Volvo Nederland en zal achteraf worden afgehandeld!


 

21-6-2013
Vanavond sponsors versus H1 keeper Flip v t Pad-Bosch
 
Vanmiddag / vanavond is er een gezellige borrel en BBQ  voor de Hisalis sponsors georganiseerd als dank voor hun bijdrage aan de club. Als sportief element mogen de sponsors in een shoot out tegen de keeper van Heren 1 (Flip v t Pad-Bosch) proberen te scoren. Een ideale gelegenheid voor de sponsoren om elkaar, en natuurlijk de club, beter te leren kennen!

Namens de sponsor-commissie, 
Soraya ter Haak

 

17-6-2013
Nieuwe sponsorgids online.
 
Er zijn diverse mogelijkheden om uw bedrijf te profileren bij Hisalis. Dat varieert van adverteren op de website tot meer traditionele mogelijkheden langs de velden in de vorm van vlaggen, reclameborden en/of reclame op shirts en trainingspakken van de diverse teams. Voor meer details kunt u het bijgevoegde document aanklikken. Natuurlijk staan we open voor andere ideeën en mogelijkheden ! Aanvullende informatie over sponsoring is hier te vinden.


 

30-10-2012
Volvo Clubbonus voor Hisalis bij Svala Hillegom!
 

Volvo is al sinds 1994 fan van de Nederlandse hockeysport én partner van de Nederlandse Hockeybond. Volvo Cars Nederland helpt nu met de Volvo Clubbonus actie de clubs ook op regionaal niveau.

Wanneer u, of een inwonend kind lid is van Hisalis dan stort Volvo Cars Nederland €1000,- in de clubkas wanneer u voor eind 2012 bij Svala Volvo Hillegom een nieuwe Volvo aanschaft of leased!

Bent u dus van plan om nog dit jaar een Volvo te kopen/leasen, overweeg dan een bezoek aan Svala Volvo Hillegom. U kunt dan op zeer eenvoudige wijze onze vereniging substantieel steunen.

In de bijlage zijn alle details terug te lezen.

Met vriendelijke groet,

De Hisalis sponsorcommissie

 

5-10-2012
Herfstactie - 10% korting op regenkleding
 
Lekker droog blijven tijdens het barre herfstweer? De nieuwe REECE collectie 'ademende jassen & broeken' is binnen bij LJ Sport! Leden van HISALIS krijgen 10% KORTING op het (gehele hockey) assortiment. De trainingspakken van zijn ook zeer geschikt als regenpak voor naar school of het werk. Zie de bijlage voor alle informatie.

 

29-8-2012
Deze zondag 20% korting voor leden bij L.J. sport!
 

Aanstaande zondag is er koopzondag in Lisse. Speciaal voor leden van HC Hisalis geeft L.J. sport op 2 september maar liefst 20 procent korting op een hockeystick en/of een paar hockeyschoenen! Ben je dus nog op zoek naar nieuw materiaal voor je favoriete sport ga dan zondag zeker langs bij L.J. sport. In de bijlage staan alle voorwaarden en details van deze actie.

 

19-3-2012
LJ Sport sluit sponsorovereenkomst voor 3 jaar
 

LJ Sport heeft een sponsorovereenkomst met Hisalis afgesloten voor drie jaar. Daarnaast zijn afgelopen zondag de 4 selectieteams op de foto gezet die LJ Sport helemaal in het nieuw heeft gestoken, zowel trainingspak als wedstrijdtenue, zie bijlage voor de foto's.

LJ Sport heeft vestigingen in Lisse, Sassenheim en Wassenaar. De eigenaar Richard Landwer Johan staat telkens rechts op de foto.

 

11-11-2011
LJ Sport - Pakketaanbieding Indoor Hockey
 
LJ Sport heeft een hele mooie pakketaanbieding voor indoor hockey materialen.
Deze aanbieding geldt t/m 15 december.
(Zie de bijlage voor verdere informatie)
 

13-5-2011
Rabobank Bollenstreek wederom hoofdsponsor Hisalis (04/06)
 

Rabobank is al 15 jaar succesvol partner van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond (KNHB). De afgelopen jaren is de sport, mede door de inbreng van de Rabobank geprofessionaliseerd. De nationale teams hebben veel successen geboekt en de nationale competitie, de Rabo Hoofdklasse, krijgt steeds meer aanzien en aandacht in de media.  De Rabobank ondersteunt niet alleen het profhockey, maar wil ook het Nederlands hockey in brede zin stimuleren.

 

Rabobank Bollenstreek sponsort sinds jaar en dag Hockeyclub Hisalis omdat de hockeysport naadloos aansluit op de kernwaarden van de bank: Toonaangevend, Betrokken en Dichtbij. Het nationale heren- en damesteam is niet alleen toonaangevend in Nederland maar in de hele wereld. Bovendien is het een teamsport voor jong en oud, voor topspelers en recreatiespelers, waarbij fair play voorop staat. Betrokkenheid blijkt uit de enorme inzet van vrijwilligers, familie en clubbestuur van Hisalis maar ook uit de passie voor G-Hockey waar Rabobank Bollenstreek graag haar naam aan verbindt. De samenwerking tussen Hisalis en Rabobank Bollenstreek heeft er mede voor gezorgd dat de hockeysport dichtbij is en bereikbaar voor iedereen.

 

Rabobank Bollenstreek is dan ook zeer trots dat zij zich de komende drie jaar wederom hoofdsponsor mag noemen van Hisalis.

                                                        

Op zaterdag 4 juni biedt Rabobank Bollenstreek aan Hisalis een ouder/kind clinic aan. International Eby Kessing (Bloemendaal) zal op deze dag training geven aan de deelnemers.

 

26-5-2010
Landgoed de Olmenhorst sponsor van het Hisalis Familietoernooi
 

HC Hisalis heeft in Landgoed de Olmenhorst een sponsor gevonden voor het Hisalis Familietoernooi op zaterdag 12 juni 2010. Op maandag 17 mei werd het nieuwe sponsorcontract door Olmenhorst eigenaar Florian de Clercq en Hisalis voorzitter Hidde van der Wal in het clubhuis van HC Hisalis ondertekend.

Al sinds jaar en dag bestaat er een nauwe relatie tussen HC Hisalis en Landgoed "De Olmenhorst" in Lisserbroek. Diverse bewoners van de Olmenhorst hebben sinds kort na de oprichting van Hisalis de kleuren van de club verdedigd en anno 2010 zijn eigenaar Florian de Clercq en zijn drie kinderen actief op en rond het veld. Logischerwijze is er dus ook al een lange sponsorrelatie.

Bij besprekingen over verlenging hiervan was er over een weer de wens om de sponsoring op een meer creatieve wijze in te vullen. Al snel waren partijen het eens: de Olmenhorst sponsort het Hisalis Familietoernooi voor een periode van 4 jaar. De laatste jaren hebben steeds tussen de 350 en 400 spelers en speelsters meegedaan aan deze jaarlijks terugkerende familiedag.

HC Hisalis heeft te kennen gegeven erg blij te zijn met een sponsor om het familietoernooi te upgraden. In de aankleding van de traditionele afsluitende BBQ zullen de deelnemers één en ander van de Olmenhorst-inbreng gaan merken.

Deze invulling past uitstekend bij de filosofie en activiteiten van het landgoed. Immers, de Olmenhorst is een landgoed met een zeer familievriendelijke opstelling. Velen weten dit vanwege de Zelfpluk van de appelen en peren in het najaar. Maar ook voor kinderfeestjes, familiereünies, bruiloftsfeesten en allerlei andere feestelijke gelegenheden biedt het landgoed een heel scala aan mogelijkheden.

Landgoed de Olmenhorst
Lisserweg 481                
2165 AS  LISSERBROEK 

 

24-5-2010
Sponsoring - Een goede manier van adverteren
 

Hockeyclub HISALIS – HIllegom-SAssenheim-LISse is de bruisende hockeyclub van de Bollenstreek met een sterk regionale binding. De vereniging, opgericht op 24 mei 1972, heeft naam gevestigd als een gezellige familieclub waar voor iedereen, jong of ouder, getalenteerd of spelend puur voor het plezier, plaats is. Ruim 5 jaar geleden is met succes een duidelijke koers naar het prestatieve hockey neergezet door te starten met selectieteams en met een eigen jeugdopleiding. Dit beleid werpt zijn vruchten inmiddels ruimschoots af, en de prestaties op het veld gaan hand in hand met de ledengroei. Daarnaast is Hisalis ook actief op het G-hockeyvlak. G-hockey is bedoeld voor kinderen met een verstandelijke beperking, en bij Hisalis kunnen deze kinderen wekelijks op hun eigen kunstgrasveld hun partijtje hockey spelen. Hiervoor is uiteraard gekwalificeerde en ook intensieve begeleiding nodig, en we kunnen zeggen dat dit al jaren voortreffelijk gebeurt.

Hockey zit in de lift – Hockey behoort tot de snelst groeiende sporten van Nederland. Internationaal staat Nederland hoog aangeschreven, en ook op nationaal niveau besteden de media steeds meer aandacht aan de hoofdklasse competitie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer toonaangevende bedrijven de hockeysport kiezen als platform voor hun zakelijke communicatie.

Interessante doelgroep – Wekelijks genieten ruim 600 leden met hun ouders van een bruisende en sfeervolle hockeyaccommodatie met een prachtig clubhuis, 2 kunstgrasvelden en een G-hockeyveld. Heren 1 en Dames 1 spelen beide in de 3e klasse, en ook de vele jeugdteam blazen op behoorlijk niveau hun partijtje mee.
Van oudsher heeft de club een grote aantrekkingskracht op gezichtsbepalende personen uit het bedrijfsleven, de overheid en de plaatselijke politiek. De leden en hun achterban vormen een interessante doelgroep voor mensen, bedrijven en instellingen die op een ongedwongen en sportieve manier met hen in contact willen komen.

Zakelijke interesse in Hisalis – Er zijn diverse mogelijkheden om uw bedrijf te profileren bij Hisalis. Dat varieert van adverteren op de website tot langs de velden in de vorm van vlaggen, reclameborden en/of reclame op shirts en trainingspakken van de diverse teams. Voor meer details kunt u het bijgevoegde document aanklikken. Natuurlijk staan we open voor andere ideeën en mogelijkheden !

Kortom, Hisalis vormt een uitstekend platform om uw onderneming of organisatie onder de aandacht te brengen bij een interessante doelgroep. U bent van harte welkom op onze club.

Hebt u interesse of hebt u vragen ? Neem dan gerust contact op met een van onze sponsorcommissieleden

SPONSORMOGELIJKHEDEN
(Zie bijlage)

CONTACTPERSONEN
http://www.hchisalis.nl/site/default.asp?Option=850, kopje Sponsorcommissie

HUIDIGE SPONSORS
http://www.hchisalis.nl (zie rechterkolom)

 

24-5-2010
Zoektocht naar nieuwe sponsors!
 
Zoals de meesten onder u weten, is de bijdrage van onze sponsors van cruciaal belang voor een financieel gezond Hisalis. Hiermee hebben we het afgelopen decennium enorm  geboft, en ook nu mogen we zeker niet klagen over de loyaliteit en over de bijdragen van onze sponsors. Toch is met een verdere groei van ons ledenbestand, de daarbij behorende kostentoename en de financieel moeilijke tijden een aanwas van onze sponsorgroep noodzakelijk.
Daarom is er een sponsorcommissie, horen we u denken. Dat klopt, maar die commissie kan dat niet alleen ! Daarom vragen we aan alle leden om niet alleen oren en ogen open te houden voor mogelijk nieuwe sponsors, ook vragen we een ieder die met zijn/haar bedrijf een bijdrage kan leveren dit ook daadwerkelijk te doen.
 

22-11-2009
PROMENADE CLUBHUIS OMGEDOOPT TOT VESSIES INFRAPLEIN
 

Kort voor de opening van het nieuwe clubgebouw heeft Ad Wijnhout van Vessies Infra aangeboden om de bestrating rondom het clubhuis professioneel aan te leggen. Dit aanbod werd in dank aanvaard en leverde onze club een mooie en strakke vloer op. Als blijk van waardering is deze promenade omgedoopt tot het Vessies Infraplein.

 

5-11-2009
CAPACC OVERHANDIGT NIEUWE WEDSTRIJDSHIRT AAN G-HOCKEYERS
 

Afgelopen zaterdag was het groot feest voor de G-hockeyers. Uit handen van Ron Wassing, directeur van CAPACC Registeraccountants kreeg Anne Knippers het eerste nieuwe wedstrijd tenue uitgereikt. Daarna kregen alle aanwezige spelers eenzelfde tenue overhandidg met de naam van de sponsor. Capacc is gespecialiseerd in het opmaken van jaarstukken en het geven van administratieve ondersteuning aan non-profit instellingen. Klik op Bijlage voor meer foto's en informatie.

 
Bijlage: Capacc tenue.pdf

5-9-2009
Kledingvoorschrift en sponsorkleding
 
Voor het gebruik van de club- en sponsorkleding is door het bestuur een voorschrift opgesteld. Zie de bijlage voor uitleg.
 

7-1-2008
RABOBANK BOLLENSTREEK PARTICIPEERT IN G-HOCKEY
 
Vlak voor de feestdagen heeft het bestuur en de Rabobank Bollenstreek een unieke overeenkomst gesloten, waarbij de Rabobank Bollenstreek actief de G-hockey afdeling gaat ondersteunen. Vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid en omdat het G-hockey bij Hisalis een belangrijke regionale functie vervult, is de beslissing van Rabobank Bollenstreek om het G-hockey te ondersteunen volgens directeur Johan Ram een logische keuze. 
 

8-11-2007
CAPACC NIEUWE KLEDINGSPONSOR G-HOCKEY
 

Capacc een accountantskantoor, speciaal voor non-profit organisaties heeft zich als kledingsponsor verbonden aan het G-hockeyteam van Hisalis. Zaterdag 3 november heeft Ron Wassing, directeur van Capacc, daarvoor de contracten ondertekend en de kleding overhandigd aan het G-hockeyteam van Hisalis. Capacc is bijzonder in zijn sas met deze samenwerking omdat het ondersteunen van G-hockey precies past binnen de doelstellingen van het bedrijf. Capacc is namelijk een specialist in het aanbieden accountancy voor sectoren zoals de gezondheidszorg, gesubsidieerde instellingen, onderwijs, kinderopvangorganisaties, gemeenten, gemeenschappelijke regelingen, wonen en ruimte, etc., allemaal sectoren die niet gericht zijn op het maken van winst, doch de gemeenschap ten goede komen.

 

Back to Top

Agenda komende week
1-6    JB1 teambijeenkomst me...
Hele agenda
Hisalis app
iOS app Android app
Snelkoppeling
Fotoalbums


Verslagen
Nog geen verslagen.
Verslag schrijven
Club Prestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 31% |week: 48%

Clubcompetitie
Seizoen
# T RP P # w # d
1 Jongens A1 6,737 128 19 191
2 Meisjes A2 4,316 82 19 68
3 Meisjes B4 4,211 80 19 69
4 G-Hockey 2 4,143 29 7 29
5 Meisjes B3 4,000 76 19 81
Gehele clubcompetitie
Keeperscompetitie
  Keeper # tegen
1 P Vreeken 6
2 L Vos 7
3 R van der Vlis 16
4 J Lohman 17
5 M van den Berg 19
6 L Omvlee 23
7 S de Bart 23
8 M de Nes 25
9 M Sloos 32
10 M van der Linden 38
# tegen = aantal doelpunten tegen
Gehele keeperscompetitie
Laatste reacties
Statistieken
Zondag 26 mei 2019
Aantal leden (info) 691
Nu online 275
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 71,6%
Hockey.nl

Powered by LISA