hisalis-banner-1.jpg
hisalis-banner-10.jpg
hisalis-banner-11.jpg
hisalis-banner-12.jpg
hisalis-banner-13.jpg
hisalis-banner-14.jpg
hisalis-banner-15.jpg
hisalis-banner-16.jpg
hisalis-banner-17.jpg
hisalis-banner-18.jpg
hisalis-banner-19.jpg
hisalis-banner-2.jpg
hisalis-banner-3.jpg
hisalis-banner-4.jpg
hisalis-banner-5.jpg
hisalis-banner-6.jpg
hisalis-banner-7.jpg
hisalis-banner-8.jpg
hisalis-banner-9.jpg
Verenigen: geven en terugkrijgen 

Hisalis is geen commerciële organisatie maar een vereniging. Leden in plaats van 'klanten'. Met elkaar voor elkaar, samen in plaats van alleen. Belangrijk; want de essentie van een vereniging is het gezamenlijk verenigen in gemeenschappelijke waarden of doelen.

Hisalis is een vereniging met een sterk familiair karakter.  Onderling respect, saamhorigheid, veiligheid en sportiviteit zijn voor ons zeer belangrijke kernwaarden.


Meedoen
Bij het lidmaatschap van onze vereniging hoort ook meedoen. Het gezamenlijk de schouders eronder zetten is een wezenlijk onderdeel van ons club-DNA. Wij vragen niemand om een onredelijke inspanning te maken, maar wel dat iedereen billijk probeert bij te dragen aan de instandhouding van onze vereniging. Vele handen maken licht werk en alle kleine beetjes helpen daadwerkelijk. Samen aan werkzaamheden voor de club werken is bovendien ook nog eens erg gezellig. We leren elkaar beter kennen en op deze manier bevorderen we samen de betrokkenheid met de vereniging. En juist doordat we het samen doen kunnen we als club de kosten van het lidmaatschap laag houden. Zo kunnen we hockey toegankelijk maken voor iedereen die het wil proberen.


Voor ouders/verzorgers van jeugdleden
HC Hisalis is in het trotse bezit van veel jeugdleden. Tevens hebben wij seniorleden, dit is een relatief kleinere groep. De betrokkenheid van ouders van onze jeugdleden is van essentieel belang. Om de jeugdleden van HC Hisalis de vereiste faciliteiten, begeleiding en training te kunnen geven, doet het bestuur niet alleen een beroep op de eigen senioren, maar ook op ouders en andere vrijwilligers.

Rijbeurt
Iedere ouder of verzorger van een jeugdlid zal enkele malen per jaar door
de teamcoaches worden verzocht om spelers (van het team waarin zijn of haar zoon of dochter speelt) naar een uitwedstrijd te rijden.

Bardienst
Ieder lid (ouder/verzorger van een jeugdlid tot 18 jaar) dient twee keer per jaar een bardienst te vervullen. Deze bardienst kun je zelf via de website van HC Hisalis inplannen, zodat het op een geschikt moment uitkomt.


Scheidsrechters/fluiten
De KNHB vereist dat alle leden vanaf de B-jeugd een scheidsrechterskaart halen. Periodiek organiseert de vereniging hiervoor een scheidsrechterscursus. Leden met een scheidsrechterkaart worden door de scheidsrechterscommissie een aantal keer per jaar ingedeeld voor het fluiten van wedstrijden (op de zaterdag of zondag). De fluitbeurten zijn via de website van HC Hisalis zelf in te plannen op een geschikt moment.


Overmacht
U kunt bij het bestuur schriftelijk een beroep doen op overmacht in geval van zeer uitzonderlijke situaties (indien u niet aan de bovenstaande verplichtingen kunt voldoen).


Ten slotte
De KNVB (V van voetbal) heeft over het thema 'verenigen' een erg leuke video gemaakt die we van harte kunnen aanbevelen: 

Back to Top

Agenda komende week
25-4    MD2 teambespreking
25-4    DB
Hele agenda
Hisalis app
iOS app Android app
Jarigen
Elise van Doorn
Snelkoppeling


Verslagen
Nog geen verslagen.
Verslag schrijven
Club Prestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 27% |week: 35%

Clubcompetitie
Seizoen
# T RP P # w # d
1 Dames Jong 1 5,438 87 16 81
2 Jongens B1 4,667 70 15 71
3 G-Hockey 2 4,000 20 5 26
4 Meisjes C5 3,750 60 16 61
5 Jongens D2 3,733 56 15 56
Gehele clubcompetitie
Keeperscompetitie
  Keeper # tegen
1 L Vos 5
2 P Vreeken 7
3 R Vonk 8
4 M Sloos 16
5 N Monsma 17
6 R van der Pool 22
7 L Zandbergen 25
8 T Kret 25
9 D Paff 27
10 F Skar 28
# tegen = aantal doelpunten tegen
Gehele keeperscompetitie
Laatste reacties
Statistieken
Woensdag 25 april 2018
Aantal leden (info) 735
Nu online 92
Leden met @ 99,9%
SMS Bereik (teams) 74,1%
Hockey.nl

Powered by LISA