header foto header foto header foto header foto
 

Verenigen: geven en terugkrijgen

Hisalis is geen commerciƫle organisatie maar een vereniging. Leden in plaats van 'klanten'. Met elkaar voor elkaar, samen in plaats van alleen. Belangrijk; want de essentie van een vereniging is het gezamenlijk verenigen in gemeenschappelijke waarden of doelen.

Hisalis is een vereniging met een sterk familiair karakter. Onderling respect, saamhorigheid, veiligheid en sportiviteit zijn voor ons zeer belangrijke kernwaarden.


Meedoen

Bij het lidmaatschap van onze vereniging hoort ook meedoen. Het gezamenlijk de schouders eronder zetten is een wezenlijk onderdeel van ons club-DNA. Wij vragen niemand om een onredelijke inspanning te maken, maar wel dat iedereen billijk probeert bij te dragen aan de instandhouding van onze vereniging. Vele handen maken licht werk en alle kleine beetjes helpen daadwerkelijk. Samen aan werkzaamheden voor de club werken is bovendien ook nog eens erg gezellig. We leren elkaar beter kennen en op deze manier bevorderen we samen de betrokkenheid met de vereniging. En juist doordat we het samen doen kunnen we als club de kosten van het lidmaatschap laag houden. Zo kunnen we hockey toegankelijk maken voor iedereen die het wil proberen.

Voor ouders/verzorgers van jeugdleden

HC Hisalis is in het trotse bezit van veel jeugdleden. Tevens hebben wij seniorleden, dit is een relatief kleinere groep. De betrokkenheid van ouders van onze jeugdleden is van essentieel belang. Om de jeugdleden van HC Hisalis de vereiste faciliteiten, begeleiding en training te kunnen geven, doet het bestuur niet alleen een beroep op de eigen senioren, maar ook op ouders en andere vrijwilligers.

Rijbeurten

Iedere ouder of verzorger van een jeugdlid zal enkele malen per jaar door de teamcoaches worden verzocht om spelers (van het team waarin zijn of haar zoon of dochter speelt) naar een uitwedstrijd te rijden.

Bardiensten

Ieder lid (ouder/verzorger van een jeugdlid tot 18 jaar) dient twee keer per jaar een bardienst te vervullen. Deze bardienst kun je zelf via het besloten deel van de website van Hisalis inplannen, zodat het op een geschikt moment uitkomt.

Scheidsrechters/fluiten

De KNHB vereist dat alle leden vanaf de B-jeugd een scheidsrechterskaart halen. Periodiek organiseert de vereniging hiervoor een scheidsrechterscursus. Leden met een scheidsrechterkaart worden door de scheidsrechterscommissie een aantal keer per jaar ingedeeld voor het fluiten van wedstrijden (op de zaterdag of zondag). De fluitbeurten zijn via de website van HC Hisalis zelf in te plannen op een geschikt moment.

Overmacht

U kunt bij het bestuur schriftelijk een beroep doen op overmacht in geval van zeer uitzonderlijke situaties (indien u niet aan de bovenstaande verplichtingen kunt voldoen).

 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.