header foto header foto header foto header foto
 

Het lidmaatschap

Wij zijn zeer verheugd dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Immers dat betekent dat je jezelf, je zoon, dochter of een ander familielid wellicht wilt opgeven als lid van de leukste, gezelligste en meeste actieve hockeyvereniging van de noordelijke Bollenstreek!

Klik hier om je aan te melden als lid (of als vrijwilliger)!


Het lidmaatschap

Hockey club Hisalis is een vereniging. Het motto is 'samen met elkaar, voor elkaar'. Leden in plaats van 'klanten'. Het is belangrijk om voordat je tot inschrijven over gaat onze visie op verenigen goed door te lezen!

Leeftijds categorie├źn

Informatie ten aanzien van de leeftijdsindelingen is te vinden op deze pagina.

G-Hockey

Voor de geïnteresseerden in G-Hockey is hier veel aanvullende informatie te vinden.

Toelatingsbeleid H.C. Hisalis

Informatie over ons toelatingsbeleid is beschreven op deze pagina.

Contributie

De huidige contributietarieven zijn op deze pagina opgenomen.

Hockeyseizoen

Het hockeyseizoen loopt doorgaans van september tot aan juni, met een 'winterstop' in de periode van december tot aan maart. In deze maanden wordt deelgenomen aan de 'Midwintercompetitie' of aan de zaalhockeycompetitie. Later inschrijven mag altijd; de contributie zal 'pro-rato' verrekend worden.

Proeftrainen

Iedereen kan bij ons drie keer gratis mee te trainen om de club (en/of de sport) in de praktijk te ervaren. Het huidige trainingschema is hier te vinden. Voor de nieuwkomers hebben wij voldoende hockeysticks beschikbaar die kunnen worden geleend. Wel is het raadzaam in ieder geval scheenbeschermers om te doen en een 'bitje' wordt ook dringend geadviseerd. Bitjes zijn verkrijgbaar bij bijna alle sportwinkels.

Meetrainen kan pas als je je via de website aanmeldt als proeflid. Het toch 'proef' meetrainen, zonder dat je je bij H.C. Hisalis hebt aangemeld, geschiedt geheel op eigen risico. Deze 'proevers' kunnen niet verhaal halen bij de club (of het bestuur) indien hen iets overkomt tijdens deelname aan een training.

Nieuwe leden zonder hockeyervaring moeten eerst voldoende hockeyvaardigheden ontwikkelen voordat zij, zonder gevaar voor zichzelf, hun medespelers of tegenstanders, aan competitiewedstrijden kunnen meedoen. Het is derhalve mogelijk dat nieuwe leden voor een heel of een gedeelte van het seizoen niet kunnen deelnemen aan wedstrijden. Uiteraard is iedereen welkom bij alle andere activiteiten die door onze vereniging worden georganiseerd.

 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.