hisalis-banner-1.jpg
hisalis-banner-10.jpg
hisalis-banner-11.jpg
hisalis-banner-12.jpg
hisalis-banner-13.jpg
hisalis-banner-14.jpg
hisalis-banner-15.jpg
hisalis-banner-16.jpg
hisalis-banner-17.jpg
hisalis-banner-18.jpg
hisalis-banner-19.jpg
hisalis-banner-2.jpg
hisalis-banner-3.jpg
hisalis-banner-4.jpg
hisalis-banner-5.jpg
hisalis-banner-6.jpg
hisalis-banner-7.jpg
hisalis-banner-8.jpg
hisalis-banner-9.jpg
Nieuwsoverzicht
ZAALHOCKEY

11-12-2018
Sportschool Trainingen nu ook in de Hisalis app!!!
 
Sportschool Trainingen nu ook in de Hisalis app !!! 

Vanaf nu staan de sportschool trainingen ook in de Hisalis app!!!De kosten voor deze training zit in de zaal contributie berekend dus hier hoeft niet extra voor betaald te worden. Het is dan wel de bedoeling dat je dit als team ook gaat doen!! Ook de trainers van de sportschool staan er voor jullie.Leuk als afwisseling en ook een hele leuke manier om samen met je team sportief bezig te zijn. 
Deze trainingen vinden plaats bij:
FIT & SHAPE Vennestraat 10A in Lisse
 
Bijlage: Fit & Shape .pdf

28-11-2018
Indoor Zaalhockey Event
 
Play2Improve,

Organiseert een zaalhockey clinic in de waterkanten.
Voor meer informatie bekijk de bijlage.
Voor inschrijving zie: https://hockey.play2improve.nl/

(Deze clinic gaat buiten de club om)

 

23-11-2018
Met je team de Sportschool in!
 
MET JE TEAM DE SPOTSCHOOL IN!!!!
Vanaf week 49 gaan we de teams ook daar waar kan in de sportschool indelen. De kosten voor deze training zit in de zaal contributie berekend dus hier hoeft niet extra voor betaald te worden. Het is dan wel de bedoeling dat je dit als team ook gaat doen!!Leuk als afwisseling en ook een hele leuke manier om samen met je team sportief bezig te zijn. Deze trainingen vinden plaats bij:
FIT & SHAPE Vennestraat 10A in Lisse
 

7-11-2018
Donderdag 8 november uitgifte zaalhockey materiaal
 
Voor de zaal is er voor de keeper (en het team) speciaal materiaal nodig (zoals hoezen, bandjes en ballen). Deze extra materialen worden uitgegeven op donderdag 8 november tussen 19:30 en 20:30.

We zijn donderdag te vinden in de bestuurskamer van Hisalis (ingang via Skol aan linkerkant clubhuis of via het clubhuis)
 
Voor de F-teams staan er ook tassen met keepersmateriaal klaar. 

De inname datum  van dit materiaal zal na het zaal seizoen gecommuniceerd worden.
 

21-2-2018
Zaalkampioenen Junioren en Senioren
 
Het zaalseizoen is afgelopen en ook dit jaar zijn er weer behoorlijk wat teams kampioen geworden.

In de Junioren lijn zijn MA2, MA3, MA4, MB1 en MB2 kampioen geworden. Een bijzondere vermelding voor MB1 en MB2, die beiden ongeslagen kampioen werden.

Bij de Senioren zijn Dames 2, Dames Jong 1, Dames Jong 2 en Heren 1 als beste van hun poule geëindigd. Heren 1 promoveert hierdoor zelfs naar de 2e klasse!
Ook een bijzondere vermelding voor Dames Jong 1 en Dames Jong 2. Op het veld vormen zij 1 team, maar voor de zaalcompetitie waren zij in 2 teams hergeschikt. 

De uitslagen van de Jongste Jeugd zijn helaas nog niet door de bond vrijgegeven.

Gefeliciteerd allemaal!

Zaalcommissie en Bestuur.

De definitieve datum voor de huldiging van alle zaalkampioenen volgt zo snel mogelijk.

 

10-2-2018
Dames 1 handhaaft zich in de 2e klasse.
 
Dames van harte met deze prestatie. 
Van harte namens bestuur, Tc en Zaalcommissie.
 

4-2-2018
Heren 1 kampioen!!
 
Heren 1 is vanmiddag na een zinderende slotdag kampioen geworden.
Heren en begeleiding van harte gefeliciteerd namens de Zaalcommissie en het bestuur van ons mooie cluppie.
 

8-12-2017
Zaalhockey - Nieuwsbrief 2
 
Dit weekend beginnen de eerste teams met de zaalcompetitie en inmiddels wordt er al volop in de zaal getraind. Het is even wennen aan de andere stick, de snelheid van de bal en het kleine veld, maar het is wel lekker warm en droog. 
 

21-11-2017
Informatieavond Zaalhockey
 
Op dinsdagavond 28 november organiseren we een informatieavond voor alle trainers, coaches en scheidsrechters van juniorenteams (vanaf de F jeugd). 

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 uur - 20.00 uur: Sjoerd Wolters zal tijdens deze avond een flink aantal tips en tactische richtlijnen geven zodat je als trainer/coach goed voorbereid de wedstrijden in kan gaan. 

20.00 - 21.00 uur: Uitleg van de arbitragecommissie over de spelregels in de zaal. Zaalhockey is een ander spel dan veldhockey, met zijn eigen spelregels. 

Om problemen in de zaal te voorkomen, maar ook om als team voordeel te halen door op de hoogte te zijn van de regels, is het belangrijk dat iedereen die in de zaal gaat fluiten deze regels kent. Daarom zijn vooral ook de ouders die voor het eerst gaan fluiten in de zaal, van harte welkom.

De avond is bedoeld voor zowel beginnende als voor de wat meer ervaren (breedtesport-) coaches en de scheidsrechters. Iedereen is welkom, ook geïnteresseerde ouders. 

Naast zaalhockeytechnische en -tactische zaken is er ook ruimte om wat meer praktische zaken te bespreken. Als je nu al vragen hebt over praktische zaken, neem dan contact op met de zaalhockeycommissie via [email protected]

 

5-11-2017
Trainingsschema Zaalhockey Week 47 en 48
 

Zoals in de zaalnieuwsbrief eerder al is aangegeven, gaat vanaf het weekend van 9 december de zaalhockey competitie weer starten.

 

Natuurlijk is het dan wel prettig als iedereen al een paar keer in de zaal heeft getraind, om weer te wennen aan de andere ondergrond en de snelheid van het zaalhockey. Daarom hebben we nu alvast de 1ste twee weken van het zaaltrainingsschema voor jullie gemaakt (zie bijlage). De zaaltrainingen starten in de week van 20 November. We zullen er naar streven dat elk team minimaal 3 x zaaltraining heeft gehad voordat de 1ste wedstrijd gespeeld gaat worden. De rest van de zaaltrainingen (zoals het er nu naar uit ziet 10x) zullen we zoveel mogelijk plannen in de week voorafgaande aan het wedstrijdweekend. Het wedstrijdschema is nog niet bekend, dus daarom nu nog maar 2 weken van het trainingsschema, de rest volgt zo spoedig mogelijk. Ook zijn er een paar teams die in de 1ste twee weken in het "weekend” zaaltraining hebben terwijl ze ook nog op het veld een wedstrijd moeten spelen, dat is niet ideaal maar omdat we iedereen zaalritme op willen laten doen kan het helaas niet anders.

 

Vanzelfsprekend zullen hierdoor veldtrainingen komen te vervallen, dit omdat we het niet nodig vinden om 3 x per week te gaan trainen en we trainers die zaaltraining geven niet ook nog eens op veld kunnen indelen op dezelfde tijden 😉 . De veldtrainingen die uitvallen verdwijnen ook uit de teamapp. Binnenkort zal ook het zaal trainingsschema in de app verwerkt zijn. Kijk tot die tijd dus GOED op de site wanneer je waar moet trainen.

 

We hebben geprobeerd om alle teams (zeker de allerkleinsten) zoveel mogelijk op dezelfde dag te houden als dat er nu op het veld wordt getraind. Alleen door de beperkte zaalruimte lukt dit niet altijd daarvoor onze excuses. Qua start tijden hebben we sowieso iets moeten schuiven. Wij publiceren nu alvast de tijden zodat iedereen daar dan alvast rekening mee kan houden in het maken van andere afspraken.

 

1-11-2017
Zaalhockey 2017-2018 - Het is weer bijna zover....
 
Terwijl we nog lekker op het veld aan het hockeyen zijn, zijn de voorbereidingen voor de zaalcompetitie alweer volop begonnen.  In deze nieuwsbrief vind je de eerste informatie over praktische zaken.

Het duurt nog een paar weken, maar wij hebben er al zin in!

Klik op de link voor de nieuwsbrief:Frans, Michael en Carmen
 

24-3-2017
Super Sunday en huldiging zaalkampioenen
 
26 maart is het Super Sunday! Onze senioren spelen thuis en na afloop zullen de zaalkampioenen gehuldigd worden. 

11.15 uur - Heren 2     - MHC Heerhugowaard H1 
12.45 uur - Dames 1    - A.M.H.C. F.I.T. D1
13.15 uur - Heren Vet. - AH & BC HG
14.45 uur - Heren 1     - A.M.H.C. F.I.T. H1
15.15 uur - Dames 2    - HC Bloemendaal

Vanaf 16:30 huldiging zaalkampioenen!

Alles hierover in de laatste zaalhockey nieuwsbrief: http://eepurl.com/cEUu5n
 

20-2-2017
Drie zaalkampioenen bij de Jongste Jeugd!
 
We hadden al drie Kampioenen bij de Junioren en een senioren-kampioen... daar komen nu nog drie extra kampioenen bij vanuit de Jongste Jeugd! Zowel de Jongens 6-E1, Meisjes 8-E4 en Meisjes 6-E2 zijn allemaal winnaars in hun poule geworden!

Spelers, coaches en begeleiders gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Bestuur en Zaalcommissie Hc Hisalis.
 

12-2-2017
MA3 kampioen!
 
Meiden en coach, gefeliciteerd!
 

12-2-2017
MB2 ongeslagen kampioen!
 
Meiden en coach, van harte!
 

12-2-2017
MA2 Zaalkampioen
 
Gefeliciteerd meiden en coach!
 

5-2-2017
Dames 1 Zaal Kampioen!!
 
Meiden en coach, Gefeliciteerd!!
Volgend jaar knallen in de tweede klasse.

Bestuur en TC
 

14-12-2016
Nieuwsbrief 3 - Start zaalcompetitie
 
Veel plezier...

Vorige week zijn de eerste teams begonnen met de zaalcompetitie en dit weekend zijn de overige teams ook in de zaal gaan spelen. Inmiddels wordt er al volop in de zaal getraind. Het was even wennen aan de andere stick, de snelheid van de bal en het kleine veld, maar het was wel lekker warm en droog. Wij zijn dit keer wat later met de nieuwsbrief dan gepland, maar we willen jullie de volgende informatie toch niet onthouden.

Klik op de link voor de rest van de nieuwsbrief: http://eepurl.com/crE8NL

Wij wensen jullie een heel fijn en sportief zaalseizoen! 

12-11-2016
Nieuwsbrief 2 - We mogen bijna weer de zaal in!
 

Terwijl het buiten kouder is geworden en er nog maar een paar weekenden op het veld gespeeld zullen worden, treffen wij alweer de voorbereidingen voor de zaalcompetitie. Uit de enquête die vorig jaar door jullie teambegeleiders/trainers is ingevuld, bleek dat over het algemeen de overstap naar district Zuid-Holland (alleen voor zaalhockey) goed bevallen is. Wij hebben daarom dit jaar de samenwerking met dat district voortgezet. Vanaf volgende week gaan we alweer trainen. De meeste trainingen zullen weer plaatsvinden in de Ter Specke Hal bij FC Lisse en de Waterkanten en een paar teams zullen trainen in de hal van VVSB in Noordwijkerhout. Op de Hisalis website vind je waar en wanneer je zaaltraining hebt.

Voor de rest van de nieuwsbrief klik op de volgende link:
http://eepurl.com/clHv7j

 

6-11-2016
Start trainingen zaalhockey
 
Vanaf 14 november starten we met zaaltrainingen! We hebben het zaalschema voor de eerste drie weken uitgewerkt. In de eerste drie weken traint iedereen drie keer binnen. Het kan zijn dat je niet direct in week 46 in de zaal start, dit wordt in de twee weken daarna goedgemaakt.

We hebben geprobeerd om ieder team zoveel mogelijk rond zijn eigen trainingstijd en dag in te delen. Helaas kunnen we gezien het beperkte aantal zaaluren niet "1:1" de veldtijden aanhouden. Het kan zelfs voorkomen dat je op zaterdag of zondag traint. Hierbij houden we uiteraard rekening met de wedstrijden. Graag hiervoor jullie begrip.

Het zaalschema kan je hier inzien:
http://hisalis.nl/site/default.asp?option=960&t=2&pid=26

Het veldschema, dus veldhockey training, is dus ook afwijkend vanaf week 46:
http://hisalis.nl/site/default.asp?option=960&t=1&pid=27

Beide schema's zijn dus 'aanvullend' op elkaar! 

Er zijn drie locaties waar getraind gaat worden, kijk dus goed waar je ingedeeld staat (Waterkanten, FC Lisse, VVSB Noordwijkerhout)!

Vanuit de zaalcontributie heeft ieder team recht op tien zaaltraining uren. Er zijn nog wat extra uren beschikbaar, deze kunnen als team ingekocht worden via [email protected]. We zullen deze uren zoveel mogelijk eerlijk verdelen.

Let op: teams kunnen dit seizoen niet zelfstandig uren inkopen bij Sportfondsen en FC Lisse. Hisalis heeft hier afspraken over gemaakt met Sportfondsen en FC Lisse. Wil je in de kerstvakantie nog uren voor bijvoorbeeld een oefenwedstrijd laat dat dan ook via het genoemde email-adres weten. Dan gaan wij kijken of we daarvoor een zaal kunnen regelen.

Vanaf 28 november ligt het veldhockey stil en zullen we 100% overschakelen op zaalhockey. Zodra het wedstrijdschema voor de zaal bekend is zullen we de resterende weken in gaan delen. Op deze manier willen we proberen iedereen te laten trainen in de week voorafgaand aan de wedstrijd. De schema's  zullen z.s.m. worden gecommuniceerd via het trainingsschema op de site en in de App.

Zodra de laatste veldwedstrijden zijn geweest maken we (op veld twee) drie balkenveldjes. Ook hier maken we een schema voor. Voor de keepers komt er aparte zaaltraining op donderdagavond. Verdere communicatie hierover zal komen van de keeperstrainers.

Als laatste is er een mooie sponsoraanbieding van Fit&Shape om met de teams voor een vriendenprijs bij hun op locatie aan de slag te gaan! Zie ook: http://hisalis.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=1792&Volledig=1
 

4-10-2016
Zaalhockey seizoen '16/'17
 
Terwijl de veldcompetitie net is begonnen, zijn wij al vol enthousiasme bezig met de organisatie voor de zaalcompetitie. Net als vorig jaar hebben wij alle teams vanaf de Jongste Jeugd (vanaf 1e jaars E), Jeugd, Dames 1 en Heren 1 ingeschreven. Nieuw is dit jaar dat een Heren 2 team, aangevuld met JA1 spelers ook de zaal in gaat! In deze nieuwsbrief vind je de eerste informatie over praktische zaken.

Het duurt nog eventjes, maar wij hebben er al zin in!

Klik op de link voor de volledige nieuwsbrief: Nieuwsbrief.
 

19-2-2016
Het was een sportief en succesvol zaalseizoen!
 
In nieuwsbrief nummer 4 praten we je bij over het laatste zaalhockeynieuws!

 

1-12-2015
Spelregelwijzigingen zaalhockey
 
Dit seizoen zijn in de zaal een aantal spelregelwijzigingen door de KNHB doorgevoerd. In de bijlage lees je hier meer over.
 

1-12-2015
Zaalhockey - Nieuwsbrief 2
 
In nieuwsbrief nummer 2 praten we je bij over het laatste zaalhockeynieuws!

Update 1 december: bijgewerkte nieuwsbrief...

 

30-11-2015
Zaal informatie avond
 
Niet vergeten, vanavond zaalinformatie avond!!

19:30 Florian de Clerq -> Fluiten in de zaal
20:30 Martijn van Minderhout-> Techniek en tactiek in de zaal

Tot straks!
 

10-11-2015
Uitgifte zaalhockey materiaal
 
Het zaalhockey materiaal (hoezen en bandjes voor de legguards en klompen van keepers alsmede een tasje met ballen) kan op donderdag 12 november tussen 19:00 en 20:30 afgehaald worden bij Hisalis.
 
Voor de zaalcompetitie dienen keepers zelf voor een passende stick te zorgen - het is niet toegestaan om met een veldstick in de zaal te spelen.
 
Met vriendelijke groet,
Materialen commissie ([email protected])
 

28-10-2015
Zaalhockey - seizoen 2015/16 in district Zuid Holland
 
Dit seizoen gaat HC Hisalis zaalhockey in district Zuid-Holland spelen. Met veel meer KNHB zalen in de buurt zal de gemiddelde reistijd voor ons gunstiger worden. Verder heeft de KNHB de Ter Specke Hal én de Waterkanten in Lisse ingericht als zaalhockeyhal. Dat betekent dat we de thuiswedstrijden dan ook daadwerkelijk thuis gaan spelen!

Lees verder: http://enieuwsarchief.nl/4372
 

Back to Top

Agenda komende week
1-6    JB1 teambijeenkomst me...
Hele agenda
Hisalis app
iOS app Android app
Snelkoppeling
Fotoalbums


Verslagen
Nog geen verslagen.
Verslag schrijven
Club Prestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 31% |week: 48%

Clubcompetitie
Seizoen
# T RP P # w # d
1 Jongens A1 6,737 128 19 191
2 Meisjes A2 4,316 82 19 68
3 Meisjes B4 4,211 80 19 69
4 G-Hockey 2 4,143 29 7 29
5 Meisjes B3 4,000 76 19 81
Gehele clubcompetitie
Keeperscompetitie
  Keeper # tegen
1 P Vreeken 6
2 L Vos 7
3 R van der Vlis 16
4 J Lohman 17
5 M van den Berg 19
6 L Omvlee 23
7 S de Bart 23
8 M de Nes 25
9 M Sloos 32
10 M van der Linden 38
# tegen = aantal doelpunten tegen
Gehele keeperscompetitie
Laatste reacties
Statistieken
Zondag 26 mei 2019
Aantal leden (info) 691
Nu online 285
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 71,6%
Hockey.nl

Powered by LISA