hisalis-banner-1.jpg
hisalis-banner-10.jpg
hisalis-banner-11.jpg
hisalis-banner-12.jpg
hisalis-banner-13.jpg
hisalis-banner-14.jpg
hisalis-banner-15.jpg
hisalis-banner-16.jpg
hisalis-banner-17.jpg
hisalis-banner-18.jpg
hisalis-banner-19.jpg
hisalis-banner-2.jpg
hisalis-banner-3.jpg
hisalis-banner-4.jpg
hisalis-banner-5.jpg
hisalis-banner-6.jpg
hisalis-banner-7.jpg
hisalis-banner-8.jpg
hisalis-banner-9.jpg
Nieuwsoverzicht
MINI VAN DE WEEK

22-8-2017
Opgeven Mini van de Week weer mogelijk
 
Op 10 september starten Heren 1 en Dames 1 weer met de competitie.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om als Mini van de Week een wedstrijd van dichtbij mee te maken.

Zit je in een D-team en lijkt het je leuk om, samen met een hockey vriendje of vriendinnetje een wedstrijd van dichtbij mee te maken?

Stuur dan snel een mail naar [email protected] en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige!
 

26-2-2017
Geef je op als MINI VAN DE WEEK!
 
Bij elke thuiswedstrijd van Dames-1 mogen 2 meisjes uit de E-jeugd als Mini van de Week de wedstrijd van heel dichtbij meemaken.

Hoe ziet zo’n dag er nou precies uit? De Mini's van de Week komen een uur voor aanvang van de wedstrijd in hockeykleding (met stick en bitje) naar het clubhuis waar jullie door de speelsters worden opgevangen.

Voorafgaand aan de wedstrijd zijn jullie aanwezig bij de teambespreking. Jullie horen dus alle (geheime) afspraken die de speelsters samen met de coach en onderling maken! Na de teambespreking gaan jullie samen met het team warm lopen. Jullie mogen de eerste afslag doen om daarmee de wedstrijd officieel van start te laten gaan. 

Tijdens de rust gaan jullie weer met de speelsters mee om te luisteren naar de aanwijzingen die de coach heeft voor de tweede helft.

Na de wedstrijd mogen jullie samen met het team lunchen en op de foto met de "woman of the match" en ontvangen jullie nog een aandenken als mooie herinnering aan een fantastische hockey-middag!

Wil jij ook samen met een hockey vriendinnetje Mini van de Week worden? Dat kan dus als je in de E -jeugd speelt.  Om je aan te melden moet je een e-mail sturen naar Ilona Duivenvoorden ([email protected]). Indien jij wordt uitverkozen ontvang je van ons een officiële uitnodiging. 

13-6-2013
Mini van de week 26 mei: Pepijn de Zwart!
 
De Mini van de Week van 26 mei was Pepijn de Zwart uit de JE4. Het was deze zondag heerlijk weer en Pepijn heeft erg genoten van de dag! In de bijlage een verslag waar je kan lezen wie Pepijn is, en hoe hij deze dag heeft beleefd.
 

11-5-2013
Mini van de Week 28 april
 
De Mini van de Week van 28 april was Charlize van der Putten uit de ME6. Het was deze zondag heerlijk weer en Charlize heeft erg genoten van de dag! In de bijlage een verslag waar je kan lezen wie Charlize is, en hoe zij deze dag heeft beleefd. 
 

10-3-2013
Mini van de Week 10 maart
 
De Mini van de Week van 10 maart was Renske Overgaag uit de MF4. Het was een koude dag en helaas heeft Dames 1 niet gewonnen, maar ondanks dat heeft Renske genoten. In de bijlage een verslag wie Renske is en hoe zij deze dag heeft beleefd.
 

8-2-2013
Mini van de Week, iets voor jou ?
 

Nog even en de lentecompetitie gaat weer van start! Ook hiervoor wordt voor iedere thuiswedstrijd van Dames-1 weer een Mini van de Week gekozen. De Mini van de Week wordt uitgenodigd als eresupporter van de wedstrijd. Een Mini van de Week wordt gekozen uit onze eigen F- en E-jeugd. Bij elke thuiswedstrijd kiezen we willekeurig een jongen of een meisje uit. We bellen je dan op en je krijgt een persoonlijke uitnodiging!

Na een drankje voor jou en jouw ouders zal je worden voorgesteld aan het hele team. Vervolgens ben je aanwezig bij de teambespreking en hoor je dus alle geheime afspraken die de speelsters onderling maken. Daarna ga je samen met de dames warm lopen en mag jij natuurlijk de keeper helpen inslaan. 

De Mini van de Week mag officieel de eerste afslag doen; pas daarna begint de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd mag je in de dug-out zitten bij de coaches en de wisselspelers. Als er iemand geblesseerd raakt dan moet je zo snel mogelijk met de waterzak of een ijscompresse de betreffende speelster weer fit zien te krijgen. In de rust mag je mee naar de kleedkamer zodat je kan meemaken hoe het er daar aan toe gaat! 

Na afloop bedankt je als Mini van de Week namens onze vereniging de scheidsrechters en de coaches van de tegenpartij. Daarna ga je gezellig met de leden van Dames-1 wat drinken in het clubhuis. En natuurlijk ontvang je een leuke herinnering aan deze speciale dag.

Wil jij graag een keer Mini van de Week worden? Geef je dan op via [email protected]. Wie weet zit jij straks in de Dug-Out!!!

Mocht je deze keer niet uitgekozen zijn, niet getreurd. De volgende keer doe je gewoon weer mee bij de trekking. Natuurlijk kun je ook gewoon op zondag komen kijken naar een wedstrijd van Dames-1, Heren-1 of een van de andere senioren teams. Supergezellig!

 

22-11-2012
Mini van de week 11 november: Sanci Molkenboer!
 
Op 11 november was Sanci de mini van de week bij Dames 1. Even voor twaalf uur kwam Sanci samen met haar ouders naar de club om een middagje mee te draaien met Dames 1 als mini van de week. Na de teambespreking mocht Sanci mee inlopen en mocht Sanci samen met Loes Bet inslaan. Dat ging hartstikke goed. Ook de hele wedstrijd kijken vond Sanci leuk en stelde veel vragen.

Na de wedstrijd is er nog een kort interviewtje geweest met sanci waarin Sanci heeft verteld dat ze midden speelt in haar eigen team ME4. Haar coach is Ilona en de trainers zijn Michiel en Zoe. Sanci vond dat de dames goed aan het overspelen waren en wederom was Laura Kortekaas de woman of the match!

Alle Dames, inclusief Frans, hebben een geweldige en erg gezellige middag gehad met Sanci!

(PS: naast hockey knutselt Sanci graag!)


 

15-11-2012
Mini van de week 4 november
 
Op 4 november was Britt Weijers uit de ME6 de mini van de week bij de wedstrijd van Dames 1.
In de bijlage het volledige verslag.
 

23-10-2012
Mini van de Week - Emma van der Vleuten
 
Bij de wedstrijd van Dames 1 tegen Montfoort Dames 1 was Emma de Mini van de Week. De Mini van de Week zit in de dugout samen met de coach naar de wedstrijd kijken en de dames van het eerste elftal aan te moedigen. Je volgt dan de teambespreking, doet mee aan de warming-up en eet na afloop een broodje mee met de selectie. Wij kunnen gerust zeggen, heel gaaf! Lees in de bijlage de ervaring van Emma. Wil jij graag een keer Mini van de Week worden? Geef je dan op via [email protected]. Wie weet zit jij straks in de Dug-Out!!! Mocht je deze keer niet uitgekozen zijn, niet getreurd. De volgende keer doe je gewoon weer mee bij de trekking. Natuurlijk kun je ook gewoon op zondag komen kijken naar een wedstrijd van Dames-1, Heren-1 of een van de andere senioren teams. Supergezellig! 
 

4-10-2012
Mini van de Week - Domien Steenbergen
 
Bij de wedstrijd van Dames 1 tegen Leidse Studs Dames 1 was Domien de Mini van de Week. De mini van de week zit in de dugout samen met de coach naar de wedstrijd kijken en de dames van het eerste elftal aan te moedigen. Je volgt dan de teambespreking, doet mee aan de warming-up en eet na afloop een broodje mee met de selectie. Wij kunnen gerust zeggen, heel gaaf! Lees in de bijlage de ervaring van Domien.
 
Wil jij graag een keer Mini van de Week worden? Geef je dan op via [email protected] Wie weet zit jij straks in de Dug-Out!!! Mocht je deze keer niet uitgekozen zijn, niet getreurd. De volgende keer doe je gewoon weer mee bij de trekking. Natuurlijk kun je ook gewoon op zondag komen kijken naar een wedstrijd van Dames-1, Heren-1 of een van de andere senioren teams. Supergezellig!
 

19-9-2012
Mini van de Week - Pien Omvlee
 
Bij de wedstrijd van Dames 1 tegen Alkemade Dames 1 was Pien de Mini van de Week. De mini van de week zit in de dug-out samen met de coach naar de wedstrijd kijken en de dames van het eerste elftal aan te moedigen. Je volgt dan de teambespreking, doet mee aan de warming-up en eet na afloop een broodje mee met de selectie. Wij kunnen gerust zeggen, heel gaaf! Lees in de bijlage de ervaring van Pien.
 
Wil jij graag een keer Mini van de Week worden? Geef je dan op via [email protected] Wie weet zit jij straks in de Dug-Out!!! Mocht je deze keer niet uitgekozen zijn, niet getreurd. De volgende keer doe je gewoon weer mee bij de trekking. Natuurlijk kun je ook gewoon op zondag komen kijken naar een wedstrijd van Dames-1, Heren-1 of een van de andere senioren teams. Supergezellig!

 

10-5-2010
Mini van de Week - Ayesta van Duijvenbode
 

A.s zondag speelt Dames 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Weesp.
Als Mini van de Week zal Ayesta van Duijvenbode uit de meisjes E2 bij deze wedstrijd aanwezig zijn.

Wij wensen Dames1 en Ayesta heel veel succes!

 

27-4-2010
Mini van de Week - Linda van der Lans
 

A.s zondag speelt Dames 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Saxenburg.
Als Mini van de Week zal Linda van der Lans uit de meisjes E2 bij deze wedstrijd aanwezig zijn.

Wij wensen Dames1 en Linda heel veel succes!

 

14-4-2010
Mini van de Week - Job en Jochem van Schieveen
 

A.s zondag speelt Heren 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Reeuwijk.
Omdat het zo een belangrijke wedstrijd is, hebben we maar liefst TWEE Minis van de Week! Job en Jochem van Schieveen uit de jongens E2 zullen bij deze wedstrijd aanwezig zijn.

Wij wensen Heren1 en Job en Jochem heel veel succes!

 

14-4-2010
Mini van de Week - Sanne-Lotte van Dijk
 

A.s zondag speelt Dames 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Bennebroek.
Als Mini van de Week zal Sanne-Lotte van Dijk uit de meisjes E1 bij deze wedstrijd aanwezig zijn.

Wij wensen Dames1 en Sanne-Lotte heel veel succes!

 

7-4-2010
Mini van de Week - Noa Brekelmans
 

A.s zondag speelt Dames 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Noordwijk.
Als Mini van de Week zal Noa Brekelmans uit de meisjes E5 bij deze wedstrijd aanwezig zijn.

Wij wensen Dames1 en Noa heel veel succes!

 

18-3-2010
Mini van de Week - Wendy Duineveld
 

 A.s zondag speelt Dames 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Voorhout.

Als Mini van de Week zal Wendy Duineveld uit de meisjes E1 bij deze wedstrijd aanwezig zijn.

 

Wij wensen Dames1 en Wendy heel veel succes!

 

3-3-2010
Mini van de Week - Liselotte de Clerq
 

A.s zondag speelt Dames 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Reigers. Als Mini van de Week zal Liselotte de Clercq uit de meisjes D2 bij deze wedstrijd aanwezig zijn.

Wij wensen Dames1 en Liselotte heel veel succes!

 

1-3-2010
Gezocht: Mini van de Week
 

Voor het vervolg van de competities van Dames1 en Heren1, zijn we weer op zoek naar E-junioren die graag een keertje een wedstrijd van dicht bij mee willen maken.
 
Je mag aanwezig zijn bij de teambespreking, je mag samen met de spelers/speelsters warmlopen en je mag de keeper inslaan!
Tijdens de wedstrijd mag je in de dug-out zitten en na afloop mag je de MAN of WOMAN OF THE MATCH kiezen!

Lijkt je dit leuk, stuur dan snel een mailtje naar [email protected] en misschien ben jij de gelukkige!

Ronald van Gijlswijk
Coördinator Mini van de Week.

 

17-11-2009
Mini van de Week - Tristan Beelen
 
A.s zondag speelt Heren 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Rijswijk. Als Mini van de Week zal Tristan Beelen uit de jongens E1 bij deze wedstrijd aanwezig zijn. Wij wensen Heren1 en Tristan heel veel succes!
 

17-11-2009
Mini van de Week - Anouk Langeveld
 
A.s zondag speelt Dames 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Abcoude. Als Mini van de Week zal Anouk Langeveld uit de meisjes D2 bij deze wedstrijd aanwezig zijn. Wij wensen Dames1 en Anouk heel veel succes!
 

10-11-2009
Verslag van Mini van de Week - Zoë
 

Ik vond het super leuk om mini van de week te zijn! Ik mocht mee warmlopen en inslaan. En we gingen ook op de keeper slaan met zijn allen. Ik mocht ook meedoen met de “yell” en toen de wedstrijd begon mocht ik de 1e bal slaan! Onder de wedstrijd mocht ik in de dug-out zitten met de reserve speelsters. Ik moest ook een keer het veld op met de ijszak toen een speelster de bal tegen haar hoofd kreeg. Ze hebben met 3-1 gewonnen.
Na de wedstrijd gingen we nog een rondje uitlopen en toen gingen we wat drinken en een lekker cakeje eten.
Ik mocht kiezen wie ik het beste vond en ik koos Kristel!! Ik kreeg ook de wedstrijdbal met alle namen erop!

Ik heb een hele leuke dag gehad. Het zijn echt aardige meiden van de DAMES 1!
DANK JULLIE WEL dat ik er bij mocht zijn.

Groetjes van jullie “mascotte” Zoë

 

4-11-2009
Mini van de Week - Zoë Duivenvoorden
 

A.s zondag speelt Dames 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen FIT.
Als Mini van de Week zal Zoë Duivenvoorden uit de meisjes E5 bij deze wedstrijd aanwezig zijn.

Wij wensen Dames1 en Zoë heel veel succes!

 

4-11-2009
Mini van de Week - Robin Storm
 

A.s zondag speelt Heren 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Forescate.
Als Mini van de Week zal Robin Storm uit de jongens E3 bij deze wedstrijd aanwezig zijn.

Wij wensen Heren1 en Robin heel veel succes!

Wil jij ook een keer Mini van de Week zijn en speel je in een jongensteam bij de E-junioren, dan kun je je aanmelden bij: [email protected]

 

6-10-2009
Mini van de Week - Luna Steenbergen
 

A.s zondag speelt Dames 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen AthenA.Als Mini van de Week zal Luna Steenbergen uit de meisjes D2 bij deze wedstrijd aanwezig zijn.

Wij wensen Dames1 en Luna heel veel succes!

 

25-9-2009
Mini van de Week - Luna van Kesteren
 
A.s zondag speelt Dames 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Xenios. Als Mini van de Week zal Luna van Kesteren uit de meisjes E4 bij deze wedstrijd aanwezig zijn. Wij wensen Dames1 en Luna heel veel succes!
 

10-9-2009
Mini van de Week - Jackie Vintges
 
A.s zondag speelt Dames 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Loenen. Als Mini van de Week zal Jackie Vintges uit de M8 E2 bij deze wedstrijd aanwezig zijn. Wij wensen Dames1 en Jackie heel veel succes!
 

3-9-2009
Mini van de Week bij Hisalis Heren 1
 

Jongens die spelen in onze E-jeugd hebben de kans de wedstrijden van Heren 1 van heel dichtbij mee te maken! Bij elke thuiswedstriid wordt er namelijk een jongen  uit de E-jeugd benoemd tot Mini van de Week.
 
Deze Mini van de Week heeft een zeer belangrijke taak op de wedstrijddag!
Zo dient de Mini van de Week zich een uur voor aanvang van de wedstrijd  in hockeykleding met stick en bitje, te melden in het clubhuis bij de teammanager of de aanvoerder van Heren 1. De wedstrijd van Heren 1 begint altijd om 14.30 uur.

Na een drankje voor jou en jouw ouders zal de Mini van de Week worden voorgesteld aan het hele team. Vervolgens ben je aanwezig bij de teambespreking en hoor je dus alle geheime afspraken die de spelers onderling maken. Daarna ga je samen met de heren warmlopen en … mag jij natuurlijk de keeper inslaan!
 
De Mini van de Week mag officieel de eerste afslag doen, daarna begint pas de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd mag de Mini van de Week in de dug-out zitten bij de coaches en de wisselspelers. Als er iemand geblesseerd raakt, moet de Mini van de week zo snel mogelijk met de waterzak of een ijskompresse de betreffende speler weer fit zien te krijgen!
 
Na afloop van de wedstrijd bedankt de Mini van de Week namens onze vereniging de scheidsrechters en de coaches van de tegenpartij. Daarna ga je gezellig met de leden van Heren 1 wat drinken in het clubhuis.

De belangrijkste taak moet dan nog komen: de Mini van de Week mag namelijk de MAN OF THE MATCH kiezen! Dus hij of zij mag bepalen wie die middag het beste heeft gespeeld. Van deze persoon krijgt de Mini van de Week vervolgens de wedstrijdbal overhandigt met zijn handtekening die mee naar huis mag worden genomen.
 
Wil jij ook Mini van de Week worden, dan kan dat als je in de E-jeugd speelt.
Om je aan te melden moet je een mailtje sturen (liefst met foto voor op de website) naar Ronald van Gijlswijk. Het emailadres is: [email protected]
Indien jij wordt uitverkozen ontvang je een officiële uitnodiging!

 

14-5-2009
Mini van de Week - Finne van Gijlswijk
 
A.s zondag speelt Dames 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen AthenA. Als Mini van de Week zal Finne van Gijlswijk uit de meisjes E7 bij deze wedstrijd aanwezig zijn.Wij wensen Dames1 en Finne heel veel succes!
 

28-4-2009
Mini van de Week - Julia Veenman
 
A.s zondag speelt Dames 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Reigers. Als Mini van de Week zal Julia Veenman uit de meisjes E9 bij deze wedstrijd aanwezig zijn.Wij wensen Dames1 en Julia heel veel succes!
 

15-4-2009
Mini van de Week - Elise van Schaik
 
A.s zondag speelt Dames 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Voorhout. Als Mini van de Week zal Elise van Schaik uit de meisjes E4 bij deze wedstrijd aanwezig zijn. Wij wensen Dames1 en Elise heel veel succes!
 

31-3-2009
Mini van de Week -
 
A.s zondag speelt Dames 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Heerhugowaard. Als Mini van de Week zal Eva van Kesteren uit de meisjes E3 bij deze wedstrijd aanwezig zijn. Wij wensen Dames1 en Eva heel veel succes!
 

16-3-2009
Mini van de Week - Judith Bakker
 
A.s zondag speelt Dames 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen FIT. Als Mini van de Week zal Judith Bakker uit de meisjes E3 bij deze wedstrijd aanwezig zijn. Wij wensen Dames1 en Judith heel veel succes!
 

5-3-2009
Mini van de Week - Dominique Bierman
 
A.s zondag speelt Hisalis Dames1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Loenen. De Mini van de Week voor deze wedstrijd is Dominique Bierman. Zij speelt in de ME6. Wij wensen Dominique een hele fijne dag.
 

27-2-2009
Mini van de week
 
Dames 1 speelt 1 maart om 12:45 thuis tegen de dames 1 van Haarlem. Als Mini van de week zal Lisanne Persoon uit de ME7 hierbij aanwezig zijn.
 

Back to Top

Agenda komende week
De agenda is leeg
Hele agenda
Hisalis app
iOS app Android app
Jarigen
Noa Dessaur
Angela van Kesteren
Myrthe Noordermeer
Claire Piek
Snelkoppeling


Verslagen
Nog geen verslagen.
Verslag schrijven
Club Prestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 29% |week: 46%

Clubcompetitie
Seizoen
# T RP P # w # d
1 Dames Jong 1 5,529 94 17 90
2 Jongens B1 4,556 82 18 83
3 Jongens D2 4,059 69 17 73
4 Meisjes C5 4,056 73 18 78
5 G-Hockey 2 4,000 20 5 26
Gehele clubcompetitie
Keeperscompetitie
  Keeper # tegen
1 L Vos 5
2 P Vreeken 7
3 R Vonk 8
4 M Sloos 19
5 N Monsma 21
6 R van der Pool 22
7 L Zandbergen 29
8 D Paff 30
9 F Skar 33
10 T Kret 33
# tegen = aantal doelpunten tegen
Gehele keeperscompetitie
Laatste reacties
Statistieken
Zondag 27 mei 2018
Aantal leden (info) 744
Nu online 74
Leden met @ 99,9%
SMS Bereik (teams) 73,7%
Hockey.nl

Powered by LISA