hisalis-banner-1.jpg
hisalis-banner-10.jpg
hisalis-banner-11.jpg
hisalis-banner-12.jpg
hisalis-banner-13.jpg
hisalis-banner-14.jpg
hisalis-banner-15.jpg
hisalis-banner-16.jpg
hisalis-banner-17.jpg
hisalis-banner-18.jpg
hisalis-banner-19.jpg
hisalis-banner-2.jpg
hisalis-banner-3.jpg
hisalis-banner-4.jpg
hisalis-banner-5.jpg
hisalis-banner-6.jpg
hisalis-banner-7.jpg
hisalis-banner-8.jpg
hisalis-banner-9.jpg
Nieuwsoverzicht
TECHNISCHE COMMISSIE

23-2-2018
Trainingen in de voorjaarsvakantie
 
Tijdens de 'Krokusvakantie' van 24 februari t/m 4 maart zijn er geen reguliere trainingen. De selectieteams maken (in overleg met hun trainers en coaches) specifieke afspraken voor wat betreft het trainen in deze periode. Vanaf 5 maart starten we weer met de normale trainingschema's.
 

23-2-2018
Vrijdg 23 februari: alle veldtrainingen afgelast
 
De velden zijn nog opgevroren en vanaf 16:00 gaat het opnieuw vriezen. Alle buitentrainingen worden gezien de verwachte veldcondities voor vandaag afgelast.
 
ACTIVITEITEN

21-2-2018
Save the date: Pub Quiz Hisalis
 

Kruis de ‘hockeysticks’ in een gezellige avond vol vragen en aha-momenten!

Zaterdag 7 april 2018
Aanvang 20.30 uur
Locatie: clubhuis Hisalis

Aanmelden: via 06 15 15 66 60

Toegang : € 5,- per persoon

Er zijn mooie prijzen te winnen welke ter beschikking gesteld door onze leden en sponsoren!

 
ZAALHOCKEY

21-2-2018
Zaalkampioenen Junioren en Senioren
 
Het zaalseizoen is afgelopen en ook dit jaar zijn er weer behoorlijk wat teams kampioen geworden.

In de Junioren lijn zijn MA2, MA3, MA4, MB1 en MB2 kampioen geworden. Een bijzondere vermelding voor MB1 en MB2, die beiden ongeslagen kampioen werden.

Bij de Senioren zijn Dames 2, Dames Jong 1, Dames Jong 2 en Heren 1 als beste van hun poule geëindigd. Heren 1 promoveert hierdoor zelfs naar de 2e klasse!
Ook een bijzondere vermelding voor Dames Jong 1 en Dames Jong 2. Op het veld vormen zij 1 team, maar voor de zaalcompetitie waren zij in 2 teams hergeschikt. 

De uitslagen van de Jongste Jeugd zijn helaas nog niet door de bond vrijgegeven.

Gefeliciteerd allemaal!

Zaalcommissie en Bestuur.

De definitieve datum voor de huldiging van alle zaalkampioenen volgt zo snel mogelijk.

 
MEDEDELINGEN

16-2-2018
Hoogvliet Hockeyplaatjesactie 2018
 

Kun je niet wachten om je eigen sportplaatje in handen te hebben?

Zet 21 maart in je agenda en vraag iedereen om met je mee te sparen.

 

27-1-2018
Uitverkoop clubkleding
 
Vanaf heden wordt het huidige tenue tegen uitverkoopprijzen verkocht.
Shirt/broek/rok €15, sokken €7,50.
De huidige kleding kun je bijvoorbeeld blijven gebruiken voor de training!

Als je iets wilt bestellen, stuur dan een mail naar [email protected], met daarin wat je wilt bestellen, in welke maat en je telefoonnummer, zodat we je een Tikkie betaalverzoek kunnen sturen.
Vervolgens wordt een ophaalafspraak gemaakt om de kleding af te halen in Lisse, dus je hoeft hiervoor niet meer naar Hockey Republic in Haarlem.

Niet alle maten zijn nog beschikbaar en OP=OP, dus wacht niet te lang met bestellen.
 

26-1-2018
Nieuwe clubkleding
 
Omdat de Rabobank is gestopt met shirtsponsoring, heeft de club ervoor gekozen om met ingang van seizoen 2018/2019 over te gaan naar een nieuw tenue. De kledingcommissie is hier druk mee bezig.
De sponsorcommissie is naarstig op zoek naar sponsoren, zodat het nieuwe tenue voor een zo laag mogelijke ledenbijdrage geleverd kan worden.
Mocht je met je bedrijf interesse hebben in shirtsponsoring, of iemand kennen die dit wellicht wil, stuur dan een mail naar [email protected]

Medio april volgt meer informatie over de nieuwe clubkleding...

 
PERSBERICHTEN

18-12-2017
Dames 2 wordt kampioen op de allerlaatste speeldag!
 

Op de aller laatste speeldag voor de winterstop speelde 3 teams nog voor de 1e plek. Het team dat 1e in de poule werd zou een klasse promoveren.

 Zondag 3 december moest het gebeuren, kampioen worden in Haarlem. Dames 2 stond gedeeld eerste plek met Alkmaar D3. Alkmaar had alleen 3 doelpunten meer. Als Alkmaar zou winnen zou dames 2 dus met minimaal 3 doelpunten meer moeten winnen. Een behoorlijke uitdaging, maar niet onmogelijk. Dames 2 speelde in Haarlem tegen D4, waar thuis met 5-1 van werd gewonnen.

Alkmaar speelde tegen de Strawberries D4, die op de 3e plek met 1 punt volgden.De top 3 was dus behoorlijk aan elkaar gewaagd.

 De wedstrijd Alkmaar D3 – Strawberries D4 begon om 11:00 uur. De wedstrijd Haarlem D4 – Hisalis D2 startte om 12:45 uur. Net voordat de wedstrijd van Dames 2 begon werd de uitslag van de wedstrijd van 11:00 uur bekend. 0-0!!


Iedereen begon te springen en te juichen want dit was wat de dames nodig hadden. Doordat Alkmaar en de Strawberries gelijk speelde, was winst voor Dames 2 genoeg om kampioen te worden.

 De wedstrijd begon. De wedstrijd werd gespeeld op een waterveld, waardoor de bal wat vaker stuiterde dan bij een semi-waterveld. Het duurde even voordat  de dames door had hoe er gebruik gemaakt kon worden van stuiterende ballen van Haarlem. De dames wisten de bal voornamelijk op de helft van Haarlem te houden alleen scoren wilde nog niet lukken. Meerdere kansen werden niet afgemaakt. Tot halverwege de eerste helft. Annelotte Bakker wist de bal mooi voor te geven aan Jackie Donker, die voor het doel stond om de bal erin te tikken. De dames gingen de rust in met dat ene doelpunt voor. 1-0 was genoeg om kampioen te worden, er zat alleen veel meer in.

 De tweede helft leek Haarlem ook voor de winst te willen gaan. Er werd meer aangevallen en keepster Maaike Sloos moest een aantal keer in actie komen om de bal uit het doel te houden. De Dames  2 bleef jagen naar een doelpunt . Door een fraaie flats van Manouk Huijzer voor het doel van Haarlem langs, kon Emeline Huijzer de bal het doel in pushen. 2-0! De winst kwam al dichterbij.

In de laatste minuut haalde Annelotte Bakker nog uit met een backhand, deze wist de keepster er helaas uit te houden.

 Toen klonk het fluitsignaal! Hisalis Dames 2 kampioen!

Tot de allerlaatste wedstrijd is het spannend geweest, maar gezamenlijk als 1 team hebben de dames gewerkt om kampioen te worden. Na de winterstop zullen de dames een klasse promoveren.

Verslag: Emeline Huijzer, fotocredits: Frank de Haas


 
MEDEDELINGEN

14-12-2017
Vacature secretaris
 

Tijdens de ALV van 22 november is er aangegeven dat de functie van ‘secretaris van het bestuur’ vacant is. De huidige secretaris stelt haar functie beschikbaar aan een volgende enthousiasteling.


Het bestuur bestaat uit de volgende personen

Voorzitter                                   : Jan Karel Sterkenburg

Bestuurslid Technische Zaken: Frans Duivenvoorden

Bestuurslid Algemene Zaken  : Susanne Immink

Bestuurslid Accommodatie     : Koen Dijkhuis

Penningmeester                        : Henk Cozijn


Heb je interesse om meer betrokken te worden bij HC Hisalis, spreekt het je aan om op bestuursniveau na te denken over ontwikkelingen van de club? Dan is deze functie een mooie gelegenheid om hier invulling aan te geven.


In de bijlage tref je de functieomschrijving aan. De gebruikelijke zittingsduur van deze functie is één of twee termijnen van 3 jaar. Wij zijn ervan overtuigd dat wij geweldige kandidaten binnen onze club hebben, graag komen wij met hen in contact. 


Mocht je nadere informatie willen, dan wel je aanmelden als nieuwe secretaris kun je contact opnemen met secretaris Karen Enneking. Mail: [email protected]


 
SPONSORS

29-10-2017
De VRIENDEN van HISALIS
 

Ter gelegenheid van ons 45-jarig jubileum introduceert Hisalis "De Vrienden van Hisalis”! Draagt u onze club een warm hart toe of heeft u altijd al graag op persoonlijke titel onze vereniging willen sponsoren ter ondersteuning van verdere ontwikkelingen? Dat kan nu!

De Vrienden van Hisalis stelt jaarlijks een financiële bijdrage ter beschikking die gebruikt kunnen worden voor jeugdactiviteiten. Daarnaast komen er ook verzoeken binnen ter bevordering van het familiekarakter van de club, bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuwe koelkast, audioapparatuur, trainingsmaterialen of dergelijk.

De achterliggende gedachte hierbij is:

 • Dat het werk dat veel ouders/coaches vrijwillig, in weer en wind, ettelijke uren besteden aan het begeleiden van de jeugd, niet gehinderd mogen worden door gebrek aan materialen en/of oefenmogelijkheden.
 • Dat het van groot belang is om de jeugd zo vroeg mogelijk in een goed geordend verenigingsverband te krijgen. Dit ten behoeve van hun ontwikkeling en om de maatschappij te leren kennen anders dan van de straat
Kortom een sociale functie die een sportvereniging als Hisalis heeft, waar nodig en mogelijk, te ondersteunen.

U wordt jaarlijks uitgenodigd voor een gezellige bijeenkomst waarin het bestuur met u overlegt over de bestemming van de gelden en bekend maakt waar in het afgelopen jaar de gelden aan zijn besteed.

Alle ideeën zijn welkom en deze kunnen door ieder Vrienden van Hisalis -lid schriftelijk (via [email protected]) worden ingediend. Door de leden van de Vrienden van Hisalis wordt jaarlijks besloten welke ideeën gesteund zullen worden.


Reglement

Het reglement van de Vrienden van Hisalis is kort en duidelijk:

 • De Vrienden van Hisalis is onafhankelijk van het bestuur van de vereniging.
 • Inkomsten en uitgaven lopen via een aparte rekening bij de penningmeester.
 • De Vrienden van Hisalis wil dat de ondersteuning zichtbaar is voor zijn leden.

 

Toekenning van sponsoring

De sponsorcommissie beoordeelt ieder idee en legt deze voor aan de leden van de Vrienden van Hisalis. Uit alle ideeën worden door de leden van de Vrienden van Hisalis één of meerdere gekozen. Een investering wordt in principe alleen toegekend als deze een toegevoegde waarde heeft voor Hockeyclub Hisalis, en wanneer er binnen de hockeyclub, geen budget voor beschikbaar is.


Wie kan er lid worden?

Iedereen! Je hoeft geen lid van Hisalis te zijn. 

 • Lidmaatschap van de Vrienden van Hisalis is een persoonlijk (niet overdraagbaar) lidmaatschap en kost € 100 per jaar.
 • Het lidmaatschap geldt voor een jaar, en wordt aan het einde van deze periode automatisch met een jaar verlengd. 
 • Het lidmaatschap van de Vrienden van Hisalis loopt per kalenderjaar van 1 januari tot en met 31 december.
 • De Bijdrage wordt jaarlijks in maand februari (via automatische incasso) geïnd.

 

Aanmelden als lid:

Er zijn twee mogelijkheden om je aan te melden:

 • Gebruik het online formulier
 • Download het inschrijfformulier (zie bijlage bij dit bericht) en lever het in bij de sponsorcommissie van Hisalis.

 

Wat krijgt een lid ervoor terug ?
 • Inspraak in de selectie van projecten ten behoeve van de vereniging.
 • Leden van de Vrienden van Hisalis krijgen een vermelding op het ledenbord in het clubhuis.
 • Uitnodiging voor de jaarlijkse Sponsorbijeenkomst. Dit ter bevordering van de onderlinge banden en het uitwisselen en bespreken van ideeën.

 

Wacht dus niet en meld je aan als lid! Niet omdat het moet, maar gewoon omdat u Hisalis een warm hart toedraagt!

Meer informatie over de Vrienden van Hisalis kunt u verkrijgen via [email protected]

Namens de Vrienden van Hisalis alvast bedankt!

 
MEDEDELINGEN

23-6-2017
Speeldagenkalender 2017-2018
 
In de bijlage de speeldagenkalender voor komend seizoen. 
Trainers/coaches houd goed de speeldagen rondom de vakanties in de gaten! 
 

Back to Top

Agenda komende week
28-2    DB
Hele agenda
Hisalis app
iOS app Android app
Jarigen
Joost Baarda
Finlay Kirby
Fleur de Koning
Snelkoppeling


Verslagen
Nog geen verslagen.
Verslag schrijven
Club Prestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 22% |week: 44%

Clubcompetitie
Seizoen
# T RP P # w # d
1 Jongens B1 5,889 53 9 53
2 Dames Jong 1 5,700 57 10 57
3 Meisjes D1 4,889 44 9 56
4 Jongens D2 3,667 33 9 38
5 Jongens A1 3,667 33 9 31
Gehele clubcompetitie
Keeperscompetitie
  Keeper # tegen
1 L Vos 5
2 M Sloos 5
3 P Vreeken 7
4 R Vonk 8
5 S Cahalan 8
6 T Kret 8
7 D Paff 9
8 N Monsma 9
9 T Kret 9
10 L Omvlee 12
# tegen = aantal doelpunten tegen
Gehele keeperscompetitie
Laatste reacties
Statistieken
Vrijdag 23 februari 2018
Aantal leden (info) 707
Nu online 48
Leden met @ 99,9%
SMS Bereik (teams) 75,8%
Hockey.nl

Powered by LISA