hisalis-banner-1.jpg
hisalis-banner-10.jpg
hisalis-banner-11.jpg
hisalis-banner-12.jpg
hisalis-banner-13.jpg
hisalis-banner-14.jpg
hisalis-banner-15.jpg
hisalis-banner-16.jpg
hisalis-banner-17.jpg
hisalis-banner-18.jpg
hisalis-banner-19.jpg
hisalis-banner-2.jpg
hisalis-banner-3.jpg
hisalis-banner-4.jpg
hisalis-banner-5.jpg
hisalis-banner-6.jpg
hisalis-banner-7.jpg
hisalis-banner-8.jpg
hisalis-banner-9.jpg
Nieuwsoverzicht
SPONSORS

26-5-2018
Bestel tijdig het “Hisalis BBQ pakket”
 
Nog een maand en het hockeyseizoen zit er weer op. Tijd om gezellig met je team terug te kijken op het seizoen. Tijd voor een smakelijke BBQ.

Ronald Clemens keurslager in winkelcentrum De Poelmarkt te Lisse staat al vele jaren bekend om zijn kwaliteitsvlees. Van het beste stukje rundvlees van het Kaag & Braassem Rund, worstsoorten uit eigen keuken tot de lekkerste vleeswaren.
Speciaal voor Hisalis het "Hisalis BBQ-pakket” voor €11 pp.
- Amerikaanse hamburger
- Vers gemarineerde kipsaté
- Speklapje
- Minute steak
- Barbecue worst uit eigen keuken
- Huzaren – en aardappelsalade uit eigen keuken
- Gesneden stokbrood en verse kruidenboter
- Knoflook- en grillsaus ut eigen keuken
- Satésaus (zelf opwarmen)
- Bordjes & bestek
- Leen-BBQ bij 15 personen of meer

Kijk ook op www.keurslagerclemens.nl , op Facebook Ronald Clemens, keurslager of kom naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

 
ACTIVITEITEN

23-5-2018
Hisalis Familiedag: zaterdag 23 juni 2018 !!
 

Ieder seizoen sluit Hisalis het hockeyseizoen sportief met het hockeytoernooi voor alle leeftijden, voor alle niveaus en vooral voor veel gezelligheid.

De Hisalis Familiedag, wat is de bedoeling?
Met een team van 8 spelers speel je gedurende de hele dag een aantal potjes hockey. Ouders met kinderen kunnen een team vormen, of stel een dreamteam samen met moedige moeders en meiden, een stoer mannenteam of een funteam met vrienden en familie. Alles mag!

Je speelt overigens tegen teams van hetzelfde niveau, waardoor een potje hockey voor iedereen leuk is. Hockeyervaring is dus zeker niet noodzakelijk!

Het programma

Het officiële dagprogramma volgt nog. Maar houdt alvast rekening met deze tijden.

9.30 uur – aanmelden van je team bij Hisalis
9.50 uur – even de spieren opwarmen met een pittige warming-up op veld 1
10.10 uur – starten de eerste wedstrijden

Inschrijven voor het familietoernooi en/of een lekkere avondhap!
Je kunt je inschrijven voor het 8 tegen 8 familietoernooi, maar ook voor een heerlijk avondmaal op het foodplein. Voor kinderen t/m 12 jaar serveren we kleinere porties.

De kosten per persoon voor het toernooi en het avondeten zijn:
- Diner en Toernooi  €15,00
- Kindermenu (t/m 12 jaar) en Toernooi  € 10,00
- Alleen Diner  € 10,00
- Alleen Kindermenu  € 5,00
- Alleen Toernooi  € 6,00

Gedurende de hele dag kun je alles met muntjes betalen. Hisalis werkt sinds kort cashless, dus contact geld nemen we niet meer aan. Neem je pinpas dus mee;-)

Wil je meedoen? Volg dan deze stappen:
-
Stem met je familie en vrienden af wie in jullie "dreamteam” zitten;
- Bedenk een leuke teamnaam;
- Kies een captain/aanvoerder: deze schrijft het teamvóór 14 juni 2018in;
- Stem onderling de teamkleding af, alles mag! En…, hier zijn natuurlijk ook weer bonuspunten mee te verdienen.

Er kan een maximum aan teams meedoen! Schrijf je snel hier in.
Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving. Je kunt met minder dan 8 personen inschrijven. Dan zal de organisatie een voorstel doen om 2 teams samen te voegen.

Per mail wordt meer uitgebreid verteld wat de plannen voor de Familiedag zijn, check daarom ook je mailbox. We hopen dat jullie je inschrijven en er bij zijn met de afsluiting van weer een prachtig hockeyseizoen!

De Hisalis Familiedag Crew


[email protected]

 
TECHNISCHE COMMISSIE

22-5-2018
Procedure selectietrainingen 2018-2019
 
In de bijlage de selectieprocedure zoals zal gelden tijdens de selecties voor seizoen 2018-2019.

Mocht je vragen hebben neem dan contact op via [email protected]
 
WEDSTRIJDVERSLAGEN H1/D1

14-5-2018
Heren 1 pakt wederom een punt bij top 3 team Souburgh uit: 5-5
 

Het hockeyteam van coach Tabe Roggeveen laat ook in de uitwedstrijden zien dat Hisalis Heren 1 een team is om rekening mee te houden. De hockeyers uit Lisse staan op een stabiele 7e positie, maar hielden een paar weken geleden al de nummer 2 Waddinxveen op 2-2.

 

Gisteren was Souburgh Heren 1 in Alblasserdam de tegenstander, de nummer 3 van de competitie. Hisalis was in de beginfase rommelig en niet scherp, wat resulteerde in een riante voorsprong voor Souburgh met 3-0.  Toen herpakte Hisalis zich, de verdediging werd goed neergezet en elke aanval werd gestructureerd voorbereid. Eerst zorgde Dirk Jan Remmerswaal voor blijdschap bij zijn team door een voorzet van Bruno Juray in het net te pushen. Daarna werd een strakke backhandvoorzet van Boudewijn Broersen door Souburgh gepromoveerd tot doelpunt.  Gesterkt door het vinden van de aansluiting ging Hisalis de rust in.

 

Na de rust werd de jacht op de gelijkmaker geopend: Souburgh werd  teruggedrukt in de verdediging en lieten gaten vallen in het middenveld.  Hidde Kuiper was weer attent bij het doel en scoorde in de rebound na een strafcorner de 3-3.  Op vleugels ging het verder, en het drama voor Souburgh leek compleet toen Matthijs Wijling zijn team uit een schitterende aanval op voorsprong zette: 3-4. Helaas gaf de thuisploeg direct na de afslag een slimme scoop door de as die de verdediging van Hisalis verraste en kwam Souburgh weer langszij na afmaken door hun vaardige spits: 4-4. De spanning was enorm en het publiek van beide kanten genoot van beide fanatieke teams en de vele doelpunten. Opnieuw Hidde Kuiper zette zijn team op voorsprong door een voorzet van Maarten de Wit binnen te tikken. Dat was helemaal bijzonder omdat in die fase Hisalis met 9 man in het veld stond na enkele overtredingen van Broersen en Beelen  in het 23 meter gebied van Souburgh.

 

In de laatste minuut kwam Souburgh toch nog langszij toen zij voor verwarring bij de Hisalis verdediging zorgden in hun laatste aanvalsrush, waarbij de thuisploeg alles op  alles zette om niet te verliezen. Omdat de winst voor het grijpen was geweest ging Hisalis slechts redelijk tevreden met de 5-5 huiswaarts, maar de toeschouwers hadden een geweldige spannende wedstrijd met veel doelpunten gezien met weer een punt voor Hisalis.


CvdB/DJR
 
TECHNISCHE COMMISSIE

13-5-2018
Inloopspreekuur Fysiotherapeut
 
Vanaf morgen weer iedere maandag inloopspreekuur op de club!
Van 18:30 tot 19:30 in het bar gedeelte van het clubhuis.
 
MEDEDELINGEN

9-5-2018
Zweten en eten voor het goede doel
 

Het seizoen afsluiten met je teamgenoten bij Zweten & Eten! Samen ga je de uitdaging aan en geniet na het sportieve gedeelte van de Food Trucks. De organisatie van Zweten & Eten zorgt voor live muziek, gezelligheid en fun. Zorg jij dan voor een team en support?

Wat is het?

Zondag 10 juni wordt voor de tweede keer het event ‘Zweten & Eten’ georganiseerd. Vorig jaar begonnen als hip en modern concept in de Bollenstreek om geld in te zamelen voor kinderen van wie de ouders onvoldoende middelen hebben om ze te laten sporten of bijvoorbeeld muziekles te volgen. Nu al een begrip in de streek waarin sport (Run-Bike-Run), eten (Foodtruckfestival) en gezelligheid worden gecombineerd. Zweten & Eten heeft maar één doel: een dag voor iedereen!

De toegang is gratis. Wel moet je je voor een aantal activiteiten inschrijven.

Zweten…

Deze tweede editie van Zweten & Eten vindt dit jaar plaats op het terrein van de Keukenhof. Op zondag 10 juni om 13.00 uur start de Run-Bike-Runwedstrijd waarin teams of individuele sporters diverse afstanden kunnen afleggen. Het kinderplein is ook vanaf 13:00 geopend. Hier worden kinderen vermaakt met onder andere spelletjes, springkussens en een stoepkrijtwedstrijd. Als laatste activiteit wordt de KidsRun georganiseerd, waar meer dan 100 kinderen zoveel mogelijk rondjes af leggen.

& Eten

Van al dat eten krijg je natuurlijk trek! Foodtrucks zijn dan ook volop aanwezig waarbij bezoekers kunnen genieten van overheerlijke culinaire gerechten. Gedurende het gehele event is er Live Muziek in combinatie met een DJ. Gezelligheid staat voorop! Uiteindelijk gaat het erom dat iedereen een leuke dag heeft en dat er zoveel mogelijk geld wordt opgehaald.

Goede doel

De opbrengsten van het evenement gaan in zijn geheel naar het Jeugdfonds Sport en Cultuur van Lisse. Het fonds maakt het mogelijk dat kinderen van ouders die het niet breed hebben toch kunnen sporten, hun zwemdiploma kunnen halen of mee kunnen doen aan culturele activiteiten. Kortom, een evenement in Lisse waarin het geld dat wordt opgehaald ook in Lisse wordt besteed.

Schrijf je nu in!

Inschrijven voor de Run-Bike-Run, de KidsRun of de stoepkrijtwedstrijd kan via de website www.zweteneneten.nl

 

 

 

1-5-2018
Nieuwe, stoere Kinderopvang: SKOL Sport Stars Hisalis!
 

Wilt u voor uw kind een geweldig leuke en stoere buitenschoolse opvang? Met voldoende ruimte om zowel binnen als buiten te spelen, te sporten, te chillen? Kom dan naar SKOL Kinderopvang locatie Sport Stars Hisalis!

Na school gauw de tassen wegleggen en lekker spelen of samen buiten ravotten. Sport Stars Hisalis heeft een mooie locatie in het clubgebouw van hockeyvereniging Hisalis. Vanuit daar gebruiken we de vele speelplekken om te sporten, een balletje te trappen en lekker buiten te zijn. Sport Stars Hisalis is elke dag tot 18.30 uur geopend.

Binnenpret en buitenspelen!


Sport Stars is geschikt voor jonge en oudere kinderen. De jongere kinderen van 4 tot 7 jaar hebben eigen speelplekken, zoals een bouwhoek of een huishoek. De oudere kinderen gaan tafeltennissen, tafelvoetballen of spelen een potje Stratego. En als je even nergens zin in hebt, kan je gewoon lekker wegdromen op de bank. Zo is er voor iedereen rust en actie genoeg.


Binnen is genoeg te doen, maar we gaan graag naar buiten. Afgestemd op de jongste buitenspelers is dit een fijne plek om te bewegen en te ontdekken wat je kan. Ideaal dus voor stoere jongens en meiden van de basisschool. 


Vrijheid om te ontdekken!


Ook voor oudere kinderen heeft Sport Stars Hisalis genoeg te bieden om in vrijheid te spelen en bewegen. Natuurlijk kunnen we hockeyen, maar we doen nog veel meer: leren tennissen, mooie homeruns maken of liever een potje touwtrekken. Elke maand laten we de kinderen via workshops kennismaken met een nieuwe sport. Zo ontdekken de kinderen hun eigen favoriete sport.
Het team van Sport Stars bestaat uit enthousiaste sportievelingen, jongens en meiden met pit. Ze inspireren en motiveren kinderen om te ontdekken wat ze kunnen, ieder kind op zijn eigen niveau. Door beleving en beweging ontdekt ieder kind zijn eigen kracht.

Er is een gezond voedingsbeleid om de spieren net dat zetje te geven dat ze nodig hebben. Zo stoomt deze sport BSO kinderen helemaal klaar voor een fit en gezond leven!

Het vervoer van school naar de BSO organiseert SKOL met stoere en milieuvriendelijke stints. De leiding brengt kinderen die hockey- of voetbaltraining hebben, in sportoutfit naar hun training.


We bedienen met Sport Stars Hisalis de volgende scholen:


de Joseph
de Klarinet

de Lisbloem
de Willibrord
de Tweemaster
de Waterval


Waarom SKOL?


SKOL biedt een veilige omgeving waar kinderen zich prettig en vrij voelen. Niet voor niets kiezen ouders in de Bollenstreek al meer dan 25 jaar voor ons. Wij beseffen dat jouw kind het meest dierbare is. Hoe klein ze ook zijn, kinderen zijn veilig bij ons.


Bij SKOL worden kinderen zich bewust van hun sociale omgeving en worden kinderen op een andere manier gestimuleerd dan thuis. Plezier, vreugde en beweging zijn voor ons belangrijke waarden. Ieder kind is anders en kan bij SKOL een plek vinden waar hij zich thuis kan voelen en doen wat-ie fijn vindt: spelen, schilderen, zingen, buiten zijn, gezond koken en lekker in de plassen stampen. Actief zijn of dromerig zijn, samen en in je eentje spelen. Vrolijk en soms een beetje boos. Ze verkennen de wereld om zich heen en ontdekken hoe je met elkaar kunt spelen.

Kijk voor meer informatie op: https://www.skolkinderopvang.nl/ en schrijf je vrijblijvend in!

 
ACTIVITEITEN

28-4-2018
Save the date: Hisalis Familiedag op zaterdag 23 juni
 
Zin in een gezellige dag met familie, vrienden en bekenden? Goed nieuws, want ook dit jaar organiseren wij weer de traditionele Hisalis Familiedag op zaterdag 23 juni. Wil je erbij zijn? Noteer ‘m dan gelijk in je agenda!

Met een team van zo’n 8 spelers speel je gedurende de hele dag een aantal potjes hockey. Of je nu een dreamteam samenstelt met moedige moeders en meiden, een stoere jongens team of een fun-team met vrienden en familie. Alles mag! 

Je hoort binnenkort meer informatie over de Familiedag. Dan volgt ook het inschrijfformulier.

In die tussentijd kun je alvast een gezellig team samen gaan stellen.

Tot later!


De Familiedag Commissie
Bas, Jocelyn, Martine, Marcelle, Marjelle, Ron, Sven en Judith

 
TECHNISCHE COMMISSIE

24-4-2018
Koningsdag: alle trainingen VERVALLEN
 
Op Koningsdag (vrijdag 27 april) vervallen alle trainingen. Veel plezier allemaal alvast! De Technische Commisie
 
WEDSTRIJDVERSLAGEN H1/D1

23-4-2018
Heren 1 Hisalis houdt Kieviten in Wassenaar op 1-1 gelijkspel
 

Het eerste herenteam van Hisalis is na de winterstop goed op dreef. De nummer 1 Noordwijk kon nog maar net aan de dadendrift van hun streekgenoot ontsnappen met een krappe overwinning nadat Hisalis lang op een verrassende maar verdiende voorsprong stond. Daarna wonnen de Lissenaren van Dopie en Scoop Delft. 

Vorige week was het weer raak toen Hisalis in een geweldig spannende thuiswedstrijd de nummer twee Waddinxveen op 2-2 wist te houden.  Aanvoerder Boudewijn Broersen had daar een belangrijk aandeel in met doelpunten uit twee strafcorners.


Deze zondag speelde Hisalis onder zomerse omstandigheden in Wassenaar tegen de Kieviten. De bezoekers leken nog er nog niet helemaal bij want ze lieten de tegenstander veel te gemakkelijk door de linies breken. Dit zorgde ervoor dat Hisalis al na 2 minuten tegen een achterstand aankeek: 1-0.

 

Hisalis herpakte zich en kreeg het spel weer beter in de greep. Dit resulteerde in meerdere goede kansen voor het doel maar de bal ging telkens over of naast. Bovendien was de keeper van de Kieviten ook niet van plan zich snel gewonnen te geven.


Het was Bruno Juray die kort voor rust met een vliegende actie vanaf de middellijn door de verdediging heen brak en vanaf vrijwel de achterlijn de bal hard voor kon geven.  Marcel Bakx stond goed opgesteld bij de tweede paal en wist de bal attent tegen de plank te schuiven. De 1-1 was zeker verdiend maar meer dan dat zat er deze dag niet in. Het was keeper Pim Vreeken die net als vorige week zijn team in de wedstrijd hield met enkele spectaculaire reddingen in de slotfase van de wedstrijd.

 

foto's Auke Hoekstra en CvdB

 
MEDEDELINGEN

5-4-2018
Ook de keepers in het nieuw!
 
Met ingang van het nieuwe hockeyseizoen zal er ook voor de keepers een nieuw shirt van Reece zijn.
Dit shirt heeft standaard lange mouwen, maar is, tegen een kleine meerprijs, ook met korte mouwen te verkrijgen!
 
TECHNISCHE COMMISSIE

23-3-2018
Hockey clinic voor de allerkleinsten
 
Op 25 maart, 15 april, 27 mei en 10 juni organiseren wij een clinic voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Iedereen is welkom, lid of niet, dus zegt het voort!

Zie de bijlage voor meer info

 
MEDEDELINGEN

23-3-2018
Nieuw Hisalis tenue!
 
Zoals reeds eerder aangekondigd krijgt Hisalis met ingang van het nieuwe seizoen 2018/2019 een nieuw tenue. Hisalis heeft dan een nieuwe hoofdsponsor en kledingleverancier: L.J. Sport in Lisse. 

Een eigentijds tenue

Wat kunnen we al verklappen? Het tenue is van het merk Reece, in de kleuren rood/zwart met witte accenten en heeft een eigentijds ontwerp. We laten je alvast een sneak preview zien, maar de kledingcommissie werkt nog aan de finishing touch. Meer informatie krijg je binnenkort via de mail.

 

27-1-2018
Uitverkoop clubkleding
 
Vanaf heden wordt het huidige tenue tegen uitverkoopprijzen verkocht.
Shirt/broek/rok €15, sokken €7,50.
De huidige kleding kun je bijvoorbeeld blijven gebruiken voor de training!

Als je iets wilt bestellen, stuur dan een mail naar [email protected], met daarin wat je wilt bestellen, in welke maat en je telefoonnummer, zodat we je een Tikkie betaalverzoek kunnen sturen.
Vervolgens wordt een ophaalafspraak gemaakt om de kleding af te halen in Lisse, dus je hoeft hiervoor niet meer naar Hockey Republic in Haarlem.

Niet alle maten zijn nog beschikbaar en OP=OP, dus wacht niet te lang met bestellen.
 
SPONSORS

29-10-2017
De VRIENDEN van HISALIS
 

Ter gelegenheid van ons 45-jarig jubileum introduceert Hisalis "De Vrienden van Hisalis”! Draagt u onze club een warm hart toe of heeft u altijd al graag op persoonlijke titel onze vereniging willen sponsoren ter ondersteuning van verdere ontwikkelingen? Dat kan nu!

De Vrienden van Hisalis stelt jaarlijks een financiële bijdrage ter beschikking die gebruikt kunnen worden voor jeugdactiviteiten. Daarnaast komen er ook verzoeken binnen ter bevordering van het familiekarakter van de club, bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuwe koelkast, audioapparatuur, trainingsmaterialen of dergelijk.

De achterliggende gedachte hierbij is:

 • Dat het werk dat veel ouders/coaches vrijwillig, in weer en wind, ettelijke uren besteden aan het begeleiden van de jeugd, niet gehinderd mogen worden door gebrek aan materialen en/of oefenmogelijkheden.
 • Dat het van groot belang is om de jeugd zo vroeg mogelijk in een goed geordend verenigingsverband te krijgen. Dit ten behoeve van hun ontwikkeling en om de maatschappij te leren kennen anders dan van de straat
Kortom een sociale functie die een sportvereniging als Hisalis heeft, waar nodig en mogelijk, te ondersteunen.

U wordt jaarlijks uitgenodigd voor een gezellige bijeenkomst waarin het bestuur met u overlegt over de bestemming van de gelden en bekend maakt waar in het afgelopen jaar de gelden aan zijn besteed.

Alle ideeën zijn welkom en deze kunnen door ieder Vrienden van Hisalis -lid schriftelijk (via [email protected]) worden ingediend. Door de leden van de Vrienden van Hisalis wordt jaarlijks besloten welke ideeën gesteund zullen worden.


Reglement

Het reglement van de Vrienden van Hisalis is kort en duidelijk:

 • De Vrienden van Hisalis is onafhankelijk van het bestuur van de vereniging.
 • Inkomsten en uitgaven lopen via een aparte rekening bij de penningmeester.
 • De Vrienden van Hisalis wil dat de ondersteuning zichtbaar is voor zijn leden.

 

Toekenning van sponsoring

De sponsorcommissie beoordeelt ieder idee en legt deze voor aan de leden van de Vrienden van Hisalis. Uit alle ideeën worden door de leden van de Vrienden van Hisalis één of meerdere gekozen. Een investering wordt in principe alleen toegekend als deze een toegevoegde waarde heeft voor Hockeyclub Hisalis, en wanneer er binnen de hockeyclub, geen budget voor beschikbaar is.


Wie kan er lid worden?

Iedereen! Je hoeft geen lid van Hisalis te zijn. 

 • Lidmaatschap van de Vrienden van Hisalis is een persoonlijk (niet overdraagbaar) lidmaatschap en kost € 100 per jaar.
 • Het lidmaatschap geldt voor een jaar, en wordt aan het einde van deze periode automatisch met een jaar verlengd. 
 • Het lidmaatschap van de Vrienden van Hisalis loopt per kalenderjaar van 1 januari tot en met 31 december.
 • De Bijdrage wordt jaarlijks in maand februari (via automatische incasso) geïnd.

 

Aanmelden als lid:

Er zijn twee mogelijkheden om je aan te melden:

 • Gebruik het online formulier
 • Download het inschrijfformulier (zie bijlage bij dit bericht) en lever het in bij de sponsorcommissie van Hisalis.

 

Wat krijgt een lid ervoor terug ?
 • Inspraak in de selectie van projecten ten behoeve van de vereniging.
 • Leden van de Vrienden van Hisalis krijgen een vermelding op het ledenbord in het clubhuis.
 • Uitnodiging voor de jaarlijkse Sponsorbijeenkomst. Dit ter bevordering van de onderlinge banden en het uitwisselen en bespreken van ideeën.

 

Wacht dus niet en meld je aan als lid! Niet omdat het moet, maar gewoon omdat u Hisalis een warm hart toedraagt!

Meer informatie over de Vrienden van Hisalis kunt u verkrijgen via [email protected]

Namens de Vrienden van Hisalis alvast bedankt!

 
MEDEDELINGEN

23-6-2017
Speeldagenkalender 2017-2018
 
In de bijlage de speeldagenkalender voor komend seizoen. 
Trainers/coaches houd goed de speeldagen rondom de vakanties in de gaten! 
 

Back to Top

Agenda komende week
De agenda is leeg
Hele agenda
Hisalis app
iOS app Android app
Jarigen
Noa Dessaur
Angela van Kesteren
Myrthe Noordermeer
Claire Piek
Snelkoppeling


Verslagen
Nog geen verslagen.
Verslag schrijven
Club Prestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 29% |week: 46%

Clubcompetitie
Seizoen
# T RP P # w # d
1 Dames Jong 1 5,529 94 17 90
2 Jongens B1 4,556 82 18 83
3 Jongens D2 4,059 69 17 73
4 Meisjes C5 4,056 73 18 78
5 G-Hockey 2 4,000 20 5 26
Gehele clubcompetitie
Keeperscompetitie
  Keeper # tegen
1 L Vos 5
2 P Vreeken 7
3 R Vonk 8
4 M Sloos 19
5 N Monsma 21
6 R van der Pool 22
7 L Zandbergen 29
8 D Paff 30
9 F Skar 33
10 T Kret 33
# tegen = aantal doelpunten tegen
Gehele keeperscompetitie
Laatste reacties
Statistieken
Zondag 27 mei 2018
Aantal leden (info) 744
Nu online 74
Leden met @ 99,9%
SMS Bereik (teams) 73,7%
Hockey.nl

Powered by LISA