hisalis-banner-1.jpg
hisalis-banner-10.jpg
hisalis-banner-11.jpg
hisalis-banner-12.jpg
hisalis-banner-13.jpg
hisalis-banner-14.jpg
hisalis-banner-15.jpg
hisalis-banner-16.jpg
hisalis-banner-17.jpg
hisalis-banner-18.jpg
hisalis-banner-19.jpg
hisalis-banner-2.jpg
hisalis-banner-3.jpg
hisalis-banner-4.jpg
hisalis-banner-5.jpg
hisalis-banner-6.jpg
hisalis-banner-7.jpg
hisalis-banner-8.jpg
hisalis-banner-9.jpg
Nieuwsoverzicht
ACTIVITEITEN

22-10-2018
MC3 speelt interland
 
Afgelopen vrijdag speelde MC3 een Interland tegen het hockeyteam van de Ashford School. Alhoewel het niveau verschil groot was bleef de sfeer goed. Na wat aanpassingen kregen de meiden van Ashford iets meer ruimte om te spelen. Na afloop hebben de teams gezellig samen gegeten van alle lekkere gerechten die door ouders en meiden gemaakt waren. Het was een gezellige en zeer geslaagde avond.

Komende weken spelen ook MA1, MA2, MA3, MB3, MB4, MC3, MD4, JC1en JC2 schoolteams van diverse scholen uit Engeland. Iedereen heel veel plezier!
 
MEDEDELINGEN

17-10-2018
Keeperstrainingen voor teams ZONDER vaste keeper
 
Voor teams zonder vaste keeper is er op donderdag 18 en 25 oktober geen keeperstraining.

Vanaf donderdag 1 november starten deze trainingen weer.
 
ACTIVITEITEN

16-10-2018
HEREN 2 CARWASH
 

De heren 2 is een team dat bestaat uit gezellige en knappe jongens. Maar het team moet wel gezellig blijven en daarom willen wij graag op teamweekend. Maar voor zo’n weekend is natuurlijk wat geld nodig want dan kan iedereen uit het team mee.


Daarom organiseren wij op zaterdag 3 november van 10:00-15:00 de Heren 2 Car Wash!!! Je kunt hier door de getalenteerde mannen uit de heren 2 je auto laten wassen. Dit kan gewoon op de club, hoe makkelijk is dat?! 

Prijzen: 

- €5: ramen van de auto lappen

- €10: stofzuigen van de auto

- €15: wassen van de auto

- €20: all-in pakket

(Bij elk programma krijgt u een heren 2 goodie mee voor in de auto)


Zou jij ook je auto door ons willen laten wassen? Kan je zelfs niet wachten en wil je vast een plekje reserveren? Dat kan! Stuur een bericht naar de Facebook pagina van Hisalis Heren 2 en jouw plekje staat vast. We zien jullie graag met zoveel mogelijk mensen want dat vinden wij het gezelligst!

 
WEDSTRIJDVERSLAGEN H1/D1

15-10-2018
H1 bekert verder in Silver Cup na ruime winst op Voorhout: 1-7
 

De KNHB organiseert sinds een paar seizoen weer bekerwedstrijden. Hisalis stroomde in de tweede ronde in en trof daar vierdeklasser Voorhout als tegenstander, het werd dus een echte Bollenstreek derby.

 

Hisalis had veel promotie gemaakt op Instagram en Facebook, en betraden onder luid geluid van het thuispubliek en de meegereisde schare supporters het veld afgelopen vrijdagavond in Voorhout.

 

Vanaf de eerste minuut zette Voorhout volle druk op de achterhoede van de bezoekers in de hoop op een snel doelpunt, wetende dat de openingsfase niet het sterkste punt van Hisalis is. Maar naarmate de minuten voorbij tikten kreeg Hisalis steeds meer grip op de wedstrijd. Dat resulteerde in kansen en strafcorners. Strafcornerspecialist Boudewijn Broersen maakte de 0-1 met een typische BOOM BOOM BOU slag op de plank. Daarna was Hisalis voortdurend gevaarlijk in de cirkel van Voorhout.  Na een aanval over rechts werd er door de aanvoerder van Voorhout een overtreding gemaakt op Bruno Juray. Na een slimme snelle zelfpass van Broersen kon die zo de cirkel in lopen en uithalen links op de zijplank: 0-2. En opnieuw uit de strafcorner maakte hij kort daarna zelfs de 0-3, dus een onvervalste hattrick! Vlak voor rust wist Voorhout de 1-3 te maken na een goed uitgespeelde strafcorner.

 

Coach Tabe Roggeveen gaf in de rust aan zijn spelers mee dat zij goed focus moesten houden en ook nog meer goals moesten maken omdat dat echt mogelijk was tegen Voorhout. De openingsfase van de 2e helft leek erg op de 1e helft:  Voorhout die alles of niets speelde, en Hisalis die daar in het begin even op moest anticiperen. Maar na 10 minuten was die fase voorbij en nam Hisalis weer de leiding. Aanval na aanval kon Hisalis creëren en dat resulteerde uiteraard in doelpunten. De 1-4 kwam uit een strafcorner die Hidde Kuiper droog op de plank sloeg. Kort daarna wist Jock Kessler de bal na een slag op doel in de rebound netjes in het doel te tikken. In de zoveelste strafcorner daarna kon Sven Cozijn  na de eerste slag op doel en de redding van de keeper van Voorhout, de bal alsnog vanaf kop cirkel hoog in het net pushen. Om de wedstrijd te beëindigen zoals hij begonnen was scoorde aanvoerder Broersen de 1-7 met zijn specialiteit: hard op de plank slaan uit de strafcorner.

 

Heren 1 bedankt hartelijk alle meegereisde supporters zonder wie zij nooit zo’n prachtige wedstrijd op de mat hadden kunnen leggen. Op naar de volgende ronde!


 

 

 

15-10-2018
H1 wint uit met relatief gemak van Nieuwegein: 2-4
 

Met zo’n 24 graden was bijna te warm voor een hockeywedstrijd midden oktober, maar het publiek kon het heerlijke weer in Nieuwegein wel waarderen.

 

Na enkele minuten kreeg Hisalis een strafcorner mee door een goede actie van Jock Kessler. Strafcornerspecialist Boudewijn Broersen scoorde met een harde bal op de plank de 0-1 wat het team direct vertrouwen gaf.

 Kort daarna ontsnapte Hisalis aan een een strafbal na obstructie van verdediger Andi Lehmann jegens de doorgebroken spits van Nieuwegein, maar de lichtere strafcorner tegen gaf geen problemen voor keeper Pim Vreeken. Het spel kwam daarna meer in evenwicht.
 

Nieuwegein kwam op 1-1 na een strafcorner. Kort daarna werd er blijkbaar voor een strafcorner gefloten tegen de keeper van de thuisploeg die aanvaller Hidde Kuiper onreglementair afstopte. Kuiper had liggend de bal met een listig backhandje nog het doel in getikt maar na arbitrair overleg werd het toch een strafcorner in plaats van een doelpunt. Die ging er niet in, maar de volgende werd wel op prachtige wijze verzilverd door sleepspecialist Sven Cozijn: zijn hoge sleep verdween via onderkant lat onhoudbaar in het net: 1-2.


1e sleeppush Sven Cozijn


 Na rust kreeg Hisalis de overhand in het spel. Cozijn herhaalde zijn kunstje en scoorde nu met een loeiharde sleep in de kruising. Na de 1-3 werd Hisalis iets slordiger en liet een aanvaller van Nieuwegein te veel vrij nadat de scheidsrechter liet doorspelen op voordeel. De 2-3 stand was nog niet zeker genoeg met nog 10 minuten te spelen. Maar een paar minuten voor tijd speelde Thijs Legel zich knap vrij van zijn tegenstander en legde de bal bij Broersen. Die speelde direct strak op de inkomende Koen Wubbe die beheerst hard de bal in 1 beweging kon doortikken en zo de 2-4 op het scorebord zette. Dat gaf Hisalis niet meer weg en zo kon de ploeg tevreden naar Lisse terug.

 

Foto: Auke Hoekstra
 
SPONSORS

15-10-2018
HISALIS verwelkomt Interhouse als sponsor!
 

Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® is een gerenommeerde uitbreidende verhuurmakelaardij organisatie met momenteel vestigingen in Amsterdam, Amersfoort, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Sassenheim en Utrecht. Onze activiteiten bestaan uit het bemiddelen bij aanhuur en verhuur van alle soorten woningen en het beheren van een omvangrijke vastgoedportefeuille. Interhouse beschikt over een enorm netwerk van vraag en aanbod en werkt immer aan lange termijn relaties met haar cliënten. Iedere vestiging beschikt over een eigen exclusiviteitgebied, waarbij de betreffende vestiging volledig thuis is in de regionale huurwoningmarkt.

Vanuit onze vestiging in Sassenheim bedienen wij het gebied ‘Bollenstreek- Leiden- Haarlemmermeer' en de direct omliggende gemeenten.

Wij werken continu aan het verder verbeteren van onze formule, waarbij wij altijd net een paar stappen verder zullen blijven gaan. De vestigingen van Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® beschikken over gemotiveerde, vakkundige mensen en staan volledig in dienst staan van onze cliënten.

Als u overweegt een woning te huren, te verhuren, of wellicht het volledige beheer van uw onroerende zaken vertrouwd uit handen wilt geven, dan bent u bij Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® aan het juiste adres!


Interhouse Sassenheim


 
WEDSTRIJDVERSLAGEN H1/D1

15-10-2018
Dames 1 Hisalis erkent meerdere in Purmerend: 4-0 verlies uit
 

Het was heerlijk weer en een mooie dag voor een potje hockey op het waterveld van Purmerend. Tijdens de voorbespreking werd er nog even teruggeblikt op de wedstrijd van vorig jaar tegen Purmerend, voor de beker. Hisalis kwam toen binnen 30 seconden op 1-0 achterstand, vanwege een vroege scoop van Purmerend over de ploeg van Lisse waarna hun spits kon scoren.

 

Om kwart voor 1 klonk het startsignaal en ja hoor, daar was de bekende scoop! Maar ditmaal startte Hisalis  scherp, onderschepten de bal en begonnen direct aan een mooie aanval. De eerste tien minuten waren speelde Hisalis sterk. Ze waren alert, fel en wisten elkaar met korte passes goed te vinden. Na een sterk begin zakte Hisalis wat in en gingen ze de rust in met een 1-0 achterstand.


 


Na de rust konden de dames zich niet helaas herpakken en was Purmerend in de tweede helft duidelijk de betere ploeg. De uiteindelijk uitslag werd 4-0.

 

Verslag: Saskia Joosten, foto's: Christopher Olie 

 
SPONSORS

15-10-2018
HISALIS verwelkomt Loodgietersbedrijf Brakel als nieuwe Sponsor!
 

Loodgietersbedrijf Brakel is een veelzijdige installateur uit Hillegom met bijna 60 jaar ervaring.  Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij richten ons op een duurzame toekomst door middel van warmtepomp installaties, zonneboilers en pelletkachels.

Onze werkzaamheden bestaan uit het aanleggen en onderhouden van verwarmingsinstallaties,de aanleg van gas-, ventilatie-, riolering- en drinkwaterinstallaties.

Ook voor uw dakwerkzaamheden in bitumen, EPDM, zink en koperwerk kunt u bij ons terecht. Door voor loodgietersbedrijf Brakel te kiezen, kiest u voor een erkend gas- en water installatiebedrijf, ervaring en goed opgeleid personeel. Neem een kijkje op brakelbv.nl, ontdek wat wij doen en bekijk een greep uit onze gerealiseerde projecten. 

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn tot verduurzamen? Neem dan contact met ons op!


Loodgietersbedrijf Brakel BV

Wilsonweg 14

2182LR Hillegom

0252-517206

[email protected]

 

15-10-2018
Wintersport start in Sassenheim!
 
Het is weer Oktober! Door de Nederlandse Ski Vereniging uitgeroepen tot dé maand van de wintersport voorbereiding. En waar anders kun je beter aan je voorbereiding starten dan bij ons skicentrum in Sassenheim!
 
Tijdens de herfstvakantie kun je gebruik maken van een voordelige minicursus van 3 lessen. Wil je liever na de herfstvakantie starten? Dat kan ook! Reserveer alvast 1 van de series lessen in de periode van jouw voorkeur. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, e-mail of WhatsApp.
Herfstactie
Skiën of Snowboarden

3 lessen voor € 60,- i.p.v. € 82.50*
 • Geldig van maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober 2018
 • Geschikt voor alle leeftijden en niveaus
 • Vol = Vol
* op basis van tarief volwassenen
Ja, ik wil graag aanmelden voor de herfstactie
Veiligheid op de indoorbaan
De sneeuwsport is nooit zonder risico's en deze kun je zoveel mogelijk te beperken door je fysiek goed voor te bereiden en het juiste materiaal aan te schaffen, waaronder een skihelm. Het dragen van een helm tijdens de wintersport vinden we inmiddels heel normaal. Het is meer uitzondering dan regel als iemand zonder helm skiet. En terecht, je hoofd is een van de kwetsbaarste delen van je lichaam en een helm biedt naast veiligheid ook nog eens comfort: lekker warm en windvrij.

In ons skicentrum geldt een helmplicht voor kinderen t/m 16 jaar en adviseren wij alle cursisten, jong én oud, een helm te dragen tijdens de les. Omdat goed voorbeeld doet volgen, dragen al onze leraren vanaf dit seizoen tijdens de les een helm! En dan zijn wij benieuwd of jij dat ook gaat doen, laat het ons weten via onderstaande poll.

Ga jij ons voorbeeld volgen en een helm dragen tijdens de les? 
  JA                      NEE

Update wintersportreizen


De inschrijving voor onze wintersportreizen nadert de deadline. Er zijn nog een enkele kamers beschikbaar, twijfel niet langer en ga met ons mee!  

23-27 November 2018  Techniekreis Frankrijk 
nog 1 appartement beschikbaar!
Deze reis is alleen geschikt voor gevorderden skiërs. Houd je van lekker doorskiën met een groep wintersportliefhebbers, dan is dit de perfecte reis voor jou! 


16-23 februari 2019 Familiereis Italië 
nog enkele kamers beschikbaar!
Met je hele gezin genieten van alles wat Italië te bieden tijdens de wintersport, wat wil je nog meer? 


23 februari - 2 maart 2019 Familiereis Oostenrijk 
VOL! 

Klik op een van bovenstaande opties voor het volledige aanbod.
 
CLUBHUIS EN BAR

10-10-2018
Bitjes van de "Bitjes Hapdag" zijn klaar
 

De door SPTL op maat gemaakte bitjes zijn klaar. Heb je een bitje laten maken op de bitjes hapdag, dan kun je die vanaf aanstaande zaterdag (13 oktober) ophalen aan de bar in het clubhuis.

 
WEDSTRIJDVERSLAGEN H1/D1

8-10-2018
H1 herovert gelijkspel op Hoorn in zinderende strijd thuis:3-3
 

Hisalis trad aan tegen opponent Hoorn, een zware tegenstander dit seizoen.

Zoals wel vaker leek de thuisploeg in de eerste fase van de wedstrijd nog niet helemaal scherp. Zo kwam een messcherpe steekpass van een middenvelder van Hoorn opeens bij de vrijgelaten spits die weergaloos hoog intipte: 0-1. 
Daarna kwam de wedstrijd langzaam wat meer in balans. Hoorn kreeg een dubieuze strafcorner mee die snoeihard met de sleeppush via binnenkant rechterpaal naar binnenkant linkerpaal en vervolgens in het doel werd gecaramboleerd: 0-2 voor Hoorn. Gelukkig bleef Hisalis erin geloven en dat werd snel hierna beloond door een een strafcorner voor Hisalis die door specialist Boudewijn Broersen onhoudbaar hard op de plank werd geslagen. De 1-2 was tevens de ruststand.

 Kort na aanvang van de tweede helft kwam Hoorn zelfs op 1-3 voorsprong door een snelle aanval door het centrum waar Hisalis niet op berekend was. Andreas Lehmann zorgde voor de aansluitende treffer door op spectaculaire wijze een bal van rechtsachter door te tennissen in de linkerhoek: 2-3. Hisalis bleef de hele wedstrijd met vertrouwen in eigen kunnen door hockeyen. Boudewijn Broersen ging nog even neer na een pittige verdedigende actie op de spits van Hoorn, maar kon uiteindelijk doorspelen. Twee doelpunten van Hoorn werden wegens indirect afhouden afgekeurd wat nogal wat beroering opleverde.

 De inzet van Hisalis werd beloond toen zij in de slotfase nog een strafcorner kregen. Na enkele doelpogingen kwam de bal hoog in de cirkel bij Hidde Kuiper die de bal met zijn stick in de lucht van richting kon veranderen en wel richting doel: 3-3. Het gelijkspel werd in de laatste minuten met verve verdedigt en ook een strafcorner van Hoorn werd gelukkig voor de thuisploeg door Hisalis keeper Pim Vreeken goed weggewerkt. Het fluitsignaal bracht opluchting, niet in de laatste plaats voor het vele publiek dat langs de lijn stond om aan te moedigen, Hisalis had dit punt zeker verdiend.

 

foto's Auke Hoekstra

 

8-10-2018
D1 Hisalis verliest met 1-6 tegen de nummer 1 Hoorn
 
De nummer 1 Hoorn was te sterk voor Dames 1. De eer van Hisalis werd gered door het fraaie tegendoelpunt van Zoë Duivenvoorden.

 foto: Sam Hoekstra


 
ACTIVITEITEN

3-10-2018
Save the date; 25 november High Wine op Hisalis
 
Op 25 november organiseert de evenementencommissie voor de eerste keer de"Hisalisious High Wine".

Vanaf 17:00 geniet je voor slechts €15 van de lekkerste wijnen en hapjes. 

Opgeven kan t/m 16 november via [email protected]
 
WEDSTRIJDVERSLAGEN H1/D1

2-10-2018
Heren 1 verdedigt eenvoudig koppositie tegen Catwijck thuis: 5-0
 

Het eerste Herenteam van Hisalis ontving streekgenoot Catwijck op een mooie nazomerse middag in Lisse. Er was veel publiek gekomen om deze streekderby te bekijken en ook de teams hadden er zin in.  

Al na korte tijd werd de score door Hisalis geopend. Sam Hoekstra bereikte met een strakke scoop Boudewijn Broersen die  zo een zogenaamd "banaantje” kon starten: hij liep langs de rechterlijn van het veld door met de bal en gaf langs de achterlijn opkomend een pass richting strafbalstip. De mee opgekomen rechtsvoor Jurriaan Beelen kwam op snelheid voor zijn verdediger en tipte de bal attent in de linker korte hoek. Daarna maakte Broersen de 2-0 met zijn befaamde keiharde slag uit de strafcorner.

 Na rust werd het 3-0 door Broersen na een verzorgd een-tweetje tussen de aanvoerder en Hidde Kuiper. Het vierde doelpunt van Hisalis werd terecht afgekeurd omdat Dirk Jan Remmerswaal de bal bij zijn strafcorner boven de plank insloeg. Die score kwam alsnog op het bord toen Boudewijn Broersen met een strakke pass Kuiper bereikte die de 4-0 kon intikken. Sam Hoekstra maakte de stand rond door zelf ruimte te creëren om met een backhandslag in te slaan: eindstand 5-0.

 De uitslag had nog verder kunnen oplopen door enkele levensgrote kansen voor Deniz de Jong en Matthijs Wijling, maar deze werden niet verzilverd. In de slotfase van de wedstrijd probeerde Catwijck nog wat druk te zetten op Hisalis en kreeg enkele strafcorners mee. Maar Maarten Knaap, invallende keeper van Hisalis Veteranen, hield het hoofd koel en zijn doel schoon met enkele reddingen.

 

Hisalis Heren 1 met trainercoach Tabe Roggeveen speelde een zeer verzorgde en gecontroleerde wedstrijd en behoudt  de eerste plaats in de competitie. Volgende week zondag volgt een nieuwe uitdaging wanneer Hisalis Hoorn zal ontvangen in eigen huis. Maar het vertrouwen is groot bij de Hisalis-ploeg na de eerste wedstrijden.


 foto s: Henk Cozijn
 

1-10-2018
Dames 1 verliest thuis van streekgenoot Catwijck: 1-4
 

Na de verloren uitwedstrijd bij Catwijck vorig seizoen waren de dames van Hisalis gebrand om nu te gaan winnen. Echter dachten de bezoekers daar ook zo over. Na een slordige 20 minuten, waarin het ontbrak aan scherpte en felheid bij Hisalis, stond de score op 0-2 voor Catwijck. In het tweede gedeelte van de eerste helft kwam Hisalis meer in hun spel. Helaas was het niet voldoende om de wedstrijd om te buigen. Na de 0-3 van Catwijck kon Hisalis wat terug doen: op slag van rust wist Jolien van Schieveen wist te scoren vanuit een strafcorner.


 


 


In de tweede helft probeerde Hisalis de achterstand goed te maken door sneller en actief hockey. Ondanks mooie reddingen van keepster Laura Vos, wist Catwijck nog de 1-4 te scoren. In de laatste 10 minuten wist Hisalis vaker de achterhoede van Catwijck onder druk te zetten en konden de dames zelfs wat kansen te creëren. Helaas was dit te laat en niet genoeg en bleef de eindstand staan op 1-4.

 

 

Verslag: Kim de Munk

Foto’s: Henk Cozijn

 
TECHNISCHE COMMISSIE

26-9-2018
Invalbeleid
 
 
Bijlage: Invalbeleid.gdoc
WEDSTRIJDVERSLAGEN H1/D1

24-9-2018
In Hoevelaken ontsnapt Heren 1 nipt aan nederlaag: 2-2
 

Heren 1 reisde in de regen af naar Hoevelaken en die neerslag bleef de rest van de dag gestaag vallen. Toch was de stemming optimistisch want Hoevelaken had nog geen punten gehaald terwijl Hisalis de volle 6 punten al had staan na twee gewonnen wedstrijden. Maar Hoevelaken bleek een taaie ploeg en het spel ging in de eerste fase gelijk op. Na een verkeerde terugspeelbal van Hisals kwam de thuisploeg op voorsprong. Hoevelaken zette zelfs nog een tandje bij en de bezoekers hadden het moeilijk. Dirk Jan Remmerswaal brak nog wel fraai door de linies en Hidde Kuiper maakte met keihard schot op doel een kuil in de paal maar de bal ging er niet in.

 


Kort in de tweede helft werd het zelfs 2-0 voor Hoevelaken door een strafcorner. Het veld was nogal glad door de weersomstandigheden en er waren diverse glijpartijen. Hisalis begon wat meer grip op de wedstrijd te krijgen en kreeg een strafcorner mee. De bal werd gestopt door de keeper van Hoevelaken, Hidde Kuiper stond klaar om in de rebound te scoren maar werd gehinderd door een verdediger van de thuisclub. De strafbal waar om gevraagd werd, werd echter niet gegeven. Kort daarna gaf Bruno Juray een voorzet op Remmerswaal, die bereikte Kuiper die de 2-1 kon scoren. 

De doorweekte teams zetten alles op alles in de slotfase: Hoevelaken om de winst vast te houden en Hisalis om nog een punt te pakken. In de laatste minuut kreeg opnieuw Remmerswaal een goede scoringskans maar kreeg een duw in de rug van een verdediger van Hoevelaken. Nu ging de bal wél op de stip en specialist Sven Cozijn aarzelde niet en haalde met zijn doelpunt het gelijkspel en het verdiende punt binnen. Door verlies en gelijkspel van de top drie staat Hisalis nu gedeeld op de eerste positie met Hoorn: de top 5 van dit seizoen lijkt aan elkaar gewaagd.

 

 

 
APP

18-9-2018
Nieuwe versie van de Hisalis app binnenkort beschikbaar
 
Onze leverancier heeft de Hisalis app geheel vernieuwd en aangeboden bij de appstores. De Hisalis app wordt (na goedkeuring) automatisch bijgewerkt.

Helaas is gebleken dat deze versie nog niet geheel foutloos werkt. Omdat de oude app echter niet meer met iOS-12 werkt is besloten om (ondanks de genoemde gebreken) de huidige versie beschikbaar te stellen. Er zullen in de komende periode regelmatig automatische updates met bugfixes volgen. Meer informatie kan je terugvinden bij onze leverancier via deze link.

Inloggen doe je met je lidnummer en wachtwoord. Je lidnummer kan je (onder meer) terugvinden op de contributie-nota. Als je je wachtwoord niet meer weet dan kan je via deze link je wachtwoord opvragen.

De grootste wijzigingen ten opzichte van de huidige app zijn:
 • een persoonlijke timeline waar je kan zien wat voor jou (en je broers/zussen, papa/mama) de komende periode relevant is;
 • een nieuw design, met ondersteuning van de meest recente telefoons;
 • doorgeven van presentie op familie-niveau;
 • direct kunnen doorgeven van presentie in de timeline;
 • het kunnen toevoegen van favoriete teams aan de timeline (ook van andere clubs);
 • het kunnen verbergen van bepaalde teams in de timeline;
 • meer informatie over de locatie van trainingen en wedstrijden (adres- en zaalinformatie), ook direct in de timeline;
 • betere overzichten van recente uitslagen.

Een aantal van de 'oude' functionaliteiten zijn helaas nog niet beschikbaar:

 • geen gast-login (je moet inloggen met je lidnummer en wachtwoord);
 • hockey.nl-nieuws;
 • push-notificaties;
 • teampot-beheer en takenbeheer.

In de eerstvolgende updates worden deze zaken ook toegevoegd.

 
WEDSTRIJDVERSLAGEN H1/D1

17-9-2018
Heren 1 wint thuis van nieuwkomer Rijnvliet: 4-2
 

In de voorbereidingsfase van de competitie had Hisalis uit bij Rijnvliet met 0-2 gewonnen in een oefenduel, dus de ploeg startte met vertrouwen. Rijnvliet besloot echter met een vliegende start hun tegenstander te imponeren en zo kwam het dat na twee minuten de aanval van de mannen uit Utrecht door de verdediging van Hisalis heenliep en de spits de 0-1 wist in te tikken. 

Dit zorgde tien minuten voor enigszins paniekhockey voordat de thuisploeg de rust weer hervond. Het vertrouwen werd hersteld door de gelijkmaker van Hidde Kuiper. Kort daarna zorgde Jean-Marck Lip voor een verrassing door niet een verwachtte voorzet te geven maar vanaf de linker cirkelrand voor eigen kansen te gaan: zijn fraaie backhandslag belandde onhoudbaar hoog in het net: 2-1. Keeper Pim Vreeken zorgde ervoor dat met enkele goede interventies en reddingen zijn team met voorsprong de rust in kon gaan. 


Begin tweede helft kreeg Hisalis twee strafcorners maar er werd niet uit gescoord doordat de snel acterende keeper van Rijnvliet goed in de wedstrijd zat. Na een verkeerde passing van Hisalis kon de handige spits van de bezoekers na enkele goede passeerbewegingen de 2-2 maken. Hisaliscoach Tabe Roggeveen schakelde over op zone verdediging omdat mandekking onvoldoende soelaas bood tegen de telkens van positie wisselende tegenstanders. Dit creëerde meer rust en Hisalis kreeg meer en meer de overhand in het spel, ook omdat de conditie beter was dan de tegenstander die moeite kreeg om Hisalis bij te lopen.  

Bij de volgende strafcorner kwam de bal op de verkeerde positie aan bij stopper Dirk Jan Remmerswaal, maar die zag in een flits Kuiper richting linkerpaal gaan en met een zorgvuldige pass op zijn spits kon die rustig binnenschuiven: 3-2. Daarna ging het voor de wind met Hisalis. Opnieuw Remmerswaal speelde vanachter de middellijn de snelle Jurriaan Beelen aan, die onhoudbaar voor zijn verdediger over links zijn rush inzette.

de brommer Jurriaan Beelen...….vindt topscoorder Hidde Kuiper zoals vanouds.

 Bij de achterlijn maakt hij dit af door zijn voorzet op maat voor het goal te geven. Deniz de Jong stond klaar om deze in te slaan, maar Kuiper was hem net voor en legde zelf zijn derde doelpunt van de wedstrijd op de plank. Dit toonde de wil van Hisalis om te winnen en deze 4-2 werd ook de eindstand van deze sportief verlopen wedstrijd.  Roggeveen wil met deze jonge ploeg die vrijwel ongewijzigd is doorgegaan, gesteund door enkele routiniers waarop gebouwd kan worden, dit seizoen in de top 5 eindigen. Door met name de sterke slotfase van deze wedstrijd lijkt dit zeker reëel.

                 

foto's: Auke Hoekstra
 
ACTIVITEITEN

5-9-2018
Masterclass Hisalis met Bjorn Kellerman groot succes!
 

Afgelopen zaterdag was het zover. Niemand minder dan Bjorn Kellerman, speler van Kampong en het nationale team, kwam op bezoek om de jongens van de B en C -lijn de nieuwste technieken aan te leren. 

Doel van de masterclass was het behouden en binnenhalen van nieuwe jongens voor de club. In totaal deden er 41 Hisalis jongens mee en 5 nieuwe potentiële hockeyers. 

In de stralende zon werden de nieuwste technieken aangeleerd en werd ieder individu uitgedaagd.

De masterclass werd afgesloten met shoot-outs op de twee topkeepers van Heren 1 en Veteranen.

Na hard werken werden de jongens getrakteerd op een barbecue, die volledig werd gesponsord door Hoogvliet Lisse en Van der Elst Vlees.

 

 
TECHNISCHE COMMISSIE

22-7-2018
Speeldagenkalender JJ en Junioren
 
In de bijlage de speeldagenkalender voor de Jongste Jeugd en de Junioren. 
Let op; de zaalhockey spelen wij in district Zuid Holland. Deze data kunnen afwijken! Hierover later meer.
 

22-7-2018
Speeldagenkalender Senioren
 
In de bijlage de speeldagenkalender voor de (jong) Senioren. 
Let op; de zaalhockey spelen wij in district Zuid Holland. Deze data kunnen afwijken! Hierover later meer.
 
MEDEDELINGEN

23-3-2018
Nieuw Hisalis tenue!
 
Zoals reeds eerder aangekondigd krijgt Hisalis met ingang van het nieuwe seizoen 2018/2019 een nieuw tenue. Hisalis heeft dan een nieuwe hoofdsponsor en kledingleverancier: L.J. Sport in Lisse. 

Een eigentijds tenue

Wat kunnen we al verklappen? Het tenue is van het merk Reece, in de kleuren rood/zwart met witte accenten en heeft een eigentijds ontwerp. We laten je alvast een sneak preview zien, maar de kledingcommissie werkt nog aan de finishing touch. Meer informatie krijg je binnenkort via de mail.

 
SPONSORS

29-10-2017
De VRIENDEN van HISALIS
 

Draagt u onze club een warm hart toe of heeft u altijd al graag op persoonlijke titel onze vereniging willen sponsoren ter ondersteuning van verdere ontwikkelingen? Dat kan nu!

De Vrienden van Hisalis stelt jaarlijks een financiële bijdrage ter beschikking die gebruikt kunnen worden voor jeugdactiviteiten. Daarnaast komen er ook verzoeken binnen ter bevordering van het familiekarakter van de club, bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuwe koelkast, audioapparatuur, trainingsmaterialen of dergelijk.

De achterliggende gedachte hierbij is:

 • Dat het werk dat veel ouders/coaches vrijwillig, in weer en wind, ettelijke uren besteden aan het begeleiden van de jeugd, niet gehinderd mogen worden door gebrek aan materialen en/of oefenmogelijkheden.
 • Dat het van groot belang is om de jeugd zo vroeg mogelijk in een goed geordend verenigingsverband te krijgen. Dit ten behoeve van hun ontwikkeling en om de maatschappij te leren kennen anders dan van de straat
Kortom een sociale functie die een sportvereniging als Hisalis heeft, waar nodig en mogelijk, te ondersteunen.

U wordt jaarlijks uitgenodigd voor een gezellige bijeenkomst waarin het bestuur met u overlegt over de bestemming van de gelden en bekend maakt waar in het afgelopen jaar de gelden aan zijn besteed.

Alle ideeën zijn welkom en deze kunnen door ieder Vrienden van Hisalis -lid schriftelijk (via [email protected]) worden ingediend. Door de leden van de Vrienden van Hisalis wordt jaarlijks besloten welke ideeën gesteund zullen worden.

Reglement

Het reglement van de Vrienden van Hisalis is kort en duidelijk:

 • De Vrienden van Hisalis is onafhankelijk van het bestuur van de vereniging.
 • Inkomsten en uitgaven lopen via een aparte rekening bij de penningmeester.
 • De Vrienden van Hisalis wil dat de ondersteuning zichtbaar is voor zijn leden.

Toekenning van sponsoring

De sponsorcommissie beoordeelt ieder idee en legt deze voor aan de leden van de Vrienden van Hisalis. Uit alle ideeën worden door de leden van de Vrienden van Hisalis één of meerdere gekozen. Een investering wordt in principe alleen toegekend als deze een toegevoegde waarde heeft voor Hockeyclub Hisalis, en wanneer er binnen de hockeyclub, geen budget voor beschikbaar is.

Wie kan er lid worden?

Iedereen! Je hoeft geen lid van Hisalis te zijn. 

 • Lidmaatschap van de Vrienden van Hisalis is een persoonlijk (niet overdraagbaar) lidmaatschap en kost € 100 per jaar.
 • Het lidmaatschap geldt voor een jaar, en wordt aan het einde van deze periode automatisch met een jaar verlengd. 
 • Het lidmaatschap van de Vrienden van Hisalis loopt per kalenderjaar van 1 januari tot en met 31 december.
 • De Bijdrage wordt jaarlijks in maand februari (via automatische incasso) geïnd.

Aanmelden als lid:

Er zijn twee mogelijkheden om je aan te melden:

 • Gebruik het online formulier
 • Download het inschrijfformulier (zie bijlage bij dit bericht) en lever het in bij de sponsorcommissie van Hisalis.
Wat krijgt een lid ervoor terug ?
 • Inspraak in de selectie van projecten ten behoeve van de vereniging.
 • Leden van de Vrienden van Hisalis krijgen een vermelding op het ledenbord in het clubhuis.
 • Uitnodiging voor de jaarlijkse Sponsorbijeenkomst. Dit ter bevordering van de onderlinge banden en het uitwisselen en bespreken van ideeën.

Wacht dus niet en meld je aan als lid! Niet omdat het moet, maar gewoon omdat u Hisalis een warm hart toedraagt!

Meer informatie over de Vrienden van Hisalis kunt u verkrijgen via [email protected]

Namens de Vrienden van Hisalis alvast bedankt!

 

Back to Top

Agenda komende week
23-10    JC1 interland
24-10    Kings Hall School
25-10    Kings Hall School
25-10    JC2 interland
25-10    MD4 interland
Hele agenda
Hisalis app
iOS app Android app
Snelkoppeling


Verslagen
Nog geen verslagen.
Verslag schrijven
Club Prestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 24% |week: %

Clubcompetitie
Seizoen
# T RP P # w # d
1 Heren 1 - Bekercompetitie 7,000 7 1 7
2 Jongens A1 6,800 34 5 59
3 G-Hockey 2 6,500 13 2 12
4 Meisjes C3 5,800 29 5 24
5 Meisjes B4 5,200 26 5 23
Gehele clubcompetitie
Keeperscompetitie
  Keeper # tegen
1 L Vos 1
2 P Vreeken 1
3 M van den Berg 3
4 R van der Vlis 4
5 N Monsma 5
6 S de Bart 5
7 J Lohman 6
8 S Cahalan 6
9 L Omvlee 8
10 M de Nes 9
# tegen = aantal doelpunten tegen
Gehele keeperscompetitie
Laatste reacties
Statistieken
Dinsdag 23 oktober 2018
Aantal leden (info) 657
Nu online 138
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 73,5%
Hockey.nl

Powered by LISA