header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Jun
12

Werkzaamheden Spekkelaan

Van de gemeente: 

Wij willen u graag informeren over de voortgang van de werkzaamheden aan de Spekkelaan.

Fase 1: De werkzaamheden aan de Spekkelaan in fase 1 zijn voor 90% afgerond. Helaas is het Dura Vermeer niet gelukt om de rode coating op het asfalt aan te brengen. Dit is geannuleerd vanwege de weersomstandigheden. Er zal voor deze werkzaamheden later nog een geschikte datum worden gezocht. Zodra deze datum bekend is, zullen wij u uiteraard informeren.

Fase 2: Vanaf donderdag 13 juni 2024 zal er een faseringswissel plaatsvinden. Tijdens deze wissel zullen de verkeersmaatregelen worden omgezet en zal fase 2 van de Spekkelaan worden afgesloten.
Dit betreft het eerste deel van de Spekklaan, tot voorbij de ingang naar Hisalis.  Het voetpad blijft wel open en het parkeerterrein bij FC Lisse is bereikbaar via de van Lyndenweg.

Maandag 1 juli 2024 t/m woensdag 3 juli 2024: Daarnaast willen wij u informeren dat de kruising Spekkelaan – Achterweg-Zuid, samen met het voetpad van de Spekkelaan, tijdens de asfaltwerkzaamheden van maandag 1 juli 2024 t/m woensdag 3 juli 2024 geheel zal worden afgesloten voor een periode van drie dagen.


Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwe datum Hisalis Familiedag 2024

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.