header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Jun
22

Stem op Hisalis als best bestuurde vereniging van Nederland!

Nieuws afbeelding
Hisalis is door de KNHB genomineerd voor de best bestuurde vereniging van Nederland in 2024! Elk jaar tijdens de Algemene Vergadering (AV) reikt de KNHB de bestuurderstrofee uit. Deze wisselprijs is een blijk van waardering voor uitzonderlijk goed bestuur en/of beleid met betrekking tot het besturen van een vereniging. De winnende vereniging ontvangt een cheque ter waarde van €5.000. Dit jaar is het thema:  de meest energieke hockeyvereniging. Deze streeft op een positieve en krachtige manier haar doelen na. Daarbij kijkt de vereniging verder dan alleen het (huidige) hockeyaanbod. Van alle inzendingen van hockeyclubs uit Nederland zijn er nog maar 3 overgebleven: HC Goeree Overflakkee, SMHC Sneek en wij als Hisalis. Dit is een grote eer en een erkenning van onze toewijding en het harde werk dat wij als vereniging leveren. 

De winnaar van de prestigieuze KNHB Bestuurderstrofee 2024 ontvangt niet alleen de eer en erkenning, maar ook een waardevolle cheque van €5000. Deze prijs zou ons in staat stellen om te investeren in de club wat een enorme steun zal zijn!

Om deze trofee binnen te halen, hebben we jouw steun hard nodig. Het winnen van deze titel hangt af van het aantal stemmen dat we kunnen verzamelen. Jouw stem kan het verschil maken! We roepen daarom al onze leden, supporters, vrienden en familie op om op Hisalis te stemmen. Laten we samen laten zien dat onze vereniging de beste van Nederland is!  Stem nu en help ons deze prestigieuze titel en de bijbehorende prijs binnen te halen. Stemmen kan via onderstaande link: https://winactie.hockey.nl/bestuurderstrofee-publiek-2024 

Stemmen kan nog tot en met 26 juni!

Alvast ontzettend bedankt voor jouw steun!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.