Wedstrijdverslagen H1/D1 Maa
14

H1 verslagen door Haarlem: 2-0

Heren 1 was afgereisd naar Haarlem, met Yorik Dijkhuis weer terug op zijn vaste keeperspositie. Na twee minuten spelen kreeg Haarlem al een strafcorner mee, maar Jurriaan Beelen wist die er uit te lopen.

Het was even aftasten en zelfvertrouwen winnen. Maar in de 6e  minuut scoorde Haarlem  de openingstreffer na een snelle uitbraak: 1-0.

In het tweede kwart vertoonde Hisalis zich steeds meer op de helft van Haarlem en veroverde een strafcorner waar niet uit gescoord werd.

Boudewijn Broersen voorkwam nog in eerste instantie het tweede tegendoelpunt in een 1-op-1 situatie voor een leeg doel in het laatste kwart. Maar uit de lange corner die daarna gegeven werd wist Haarlem alsnog de score te vergroten tot 2-0 waarna Hisalis zich voor deze wedstrijd gewonnen moest geven.

Wedstrijdverslag: Ron Wijling/Caroline van den Bosch

Foto’s H1:  Auke Hoekstra