Mededelingen Mei
15

JB1 kampioen 2010-2011 (15

In de 1e klasse B zijn de JB1 kampioen geworden van seizoen 2010-2011.  Vanaf het begin van het seizoen hebben de JB1 de ranglijst aangevoerd, met slechts één verlies wedstrijd. Alliance en Rood-Wit bleven echter in de achtervolging, maar wisten niet langszij te komen. Op 15 mei moest er gespeeld worden tegen de hekkensluiter Bloemendaal.  Uiteindelijk deed het team wat ze moesten doen. Kalm blijven en drie punten binnenhalen om verzekerd te zijn van het kampioenschap.  De openingstreffer werd gemaakt door Menno Goertz. Met een magere voorsprong van 1-0 gingen ze de rust in. In de tweede helft echter werd de voorsprong uitgebreid door een doelpunt van Dorus Sporken gevolgd door de 3-0 van Michael Post op een mooie assist van Sven Cozijn. Bloemendaal wist echter terug te komen tot 3-1, maar met nog 2 doelpunten van Doris Sporken werd de eindstand bepaald op 5-1. Een fraaie overwinning welke werd gevierd met bloemen, champagne en taart. Helaas kon coach Wouter Driessen niet bij de kampioenswedstrijd aanwezig zijn, maar hij werd wel op de hoogte gehouden van het verloop van de wedstrijd.  Een goed team en een terecht kampioen met dank aan de coach/trainer Wouter Driessen en begeleider Lex Wanders.