Wedstrijdverslagen H1/D1 Maa
30

Dames 1 wint overtuigend met 5-2 van Maarssen

Na weer enigszins bekomen te zijn van onze eerste nederlaag van het seizoen vorige week, moesten we zondag aantreden tegen Maarssen. Een tegenstander om niet te onderschatten. De thuiswedstrijd hadden we nipt gewonnen maar ze staan wel een paar plekken boven ons.
Zoals bijna alle wedstrijden van de afgelopen weken, waren we weer gebrand om te winnen.. Met Renske Faas als invaller begonnen we met een lekker zonnetje aan de wedstrijd. Al na een paar minuten scoorde Annemarie de 1-0 uit een strafcorner. Dat was een goede start. Helaas wisten we deze voorsprong niet al te lang vast te houden want uit een counter van de tegenpartij werd de 1-1 gescoord. We waren de eerste helft heer en meester op het veld en Kristel bracht de stand dan ook terecht vlak voor rust op 2-1. Na nog wat tips van Steven, gingen we weer vol goede moede moed de 2e helft in. Ook in de 2e helft hadden we veel meer overwicht dan Maarssen en er werd goed gespeeld. Al snel werd ook de 3e en 4e goal voor Hisalis gescoord, Kristel was voor de 2e keer succesvol en ook Thekla scoorde. Maarssen probeerde nog iets terug te doen door nog een keer te scoren, maar vlak daarna maakte Sabine alweer een goal voor Hisalis en bracht daarmee dan ook de eindstand op 5-2 voor Hisalis. Al met al een zeer goede pot gespeeld door het hele team. Volgende week staan Heerhugowaard op het programma waar we hopelijk net zo lekker tegen zullen spelen als vandaag tegen Maarssen.