Wedstrijdverslagen H1/D1 Sep
24

Dames 1 pakt winst in uitwedstrijd tegen Baarn: 0-2

Direct vanaf het fluitsignaal legde het eerste damesteam van Hisalis hoge druk op het team van Baarn en dit resulteerde als snel in veel kansen. Door de  grote drukte in de cirkel van Baarn liet het eerste doelpunt echter  nog even op zich wachten. Maar gelukkig was daar Dominique Hoogendoorn die kort voor rust de bal hard binnensloeg: 0-1.

De tweede helft ging Baarn duidelijk direct op zoek naar de gelijkmaker en ging een stuk fysieker spelen, maar Hisalis was niet van plan de voorsprong uit handen te geven. De kansen die Baarn creƫerde werden door de verdediging van Hisalis goed gepareerd en het team liet zich niet uit het veld slaan door de felheid van de thuisploeg. Ook Hisalis bleef aanvallen en tien minuten voor tijd maakte Tess van Bochove een einde aan de spanning door vanuit de rebound de 0-2 te scoren wat tevens de eindstand werd.

Verslag D1: Loeke Nieuwenhuis