Wedstrijdverslagen H1/D1 Mei
22

Baarn wint op thuishonk net van Dames 1 Hisalis met 2-1

Afgelopen zondag stond voor de dames de uitwedstrijd tegen Baarn dames 1 op het programma. De thuiswedstrijd werd eerder met 3-0 gewonnen, maar Baarn is altijd een lastige ploeg en dat bleek ook in de loop van de wedstrijd.

Hisalis begon sterk en wist in de eerste helft Baarn goed onder druk te zetten. Hierdoor maakte Baarn veel fouten en dit leverde veel kansen op voor Hisalis. Helaas werden deze door de bezoekers niet benut. Halverwege de eerste helft kreeg Hisalis een strafbal door een mooie aanvalsactie die helaas met de voet werd gestopt op de doellijn door een verdediger van Baarn. Anne van Tol wist de strafbal te benutten: 0-1. Een aantal minuten later werd door een mooi schot de 1-1 gemaakt door de thuisploeg. Helaas viel vlak voor rust de 2-1 in het voordeel voor Baarn.

In de tweede helft lukte het Hisalis niet meer om veel kansen te creƫren en dus ook niet om te benutten. Dit leverde wat spanningen op in de wedstrijd. Gelukkig kwam Baarn in de tweede helft ook niet meer tot scoren.

Het is nog mogelijk voor Dames 1 om de derde plek te bemachtigen, maar dan zullen de laatste twee wedstrijden gewonnen moeten worden en moeten de concurrenten punten laten liggen.

Verslag Dames 1: Kim de Munk, foto Christopher Olie