Wedstrijdverslagen H1/D1 Mei
29

Verslag Dames 1

Zondag stond een belangrijke wedstrijd op de planning, Hisalis Dames 1 moest tegen Noordwijk, die een punt achter Hisalis staan in het klassement. Noordwijk opende sterk met in de eerste minuut een schot op goal, die Kim de Munk van de lijn wist te halen. Hisalis maakte een goede comeback en binnen vijf minuten wist Tess van Bochove de bal met een spectaculaire backhand slag in het doel te knallen.

Noordwijk liet hun koppen niet hangen en haalden uiteindelijk een strafcorner, deze kans benutte zij en de stand was 1-1.  In de rust kreeg Hisalis nuttige aanwijzingen van coach Robert Noall. Vol vertrouwen liep Dames 1 het veld weer op. In de cirkel creĆ«erden ze de benodigde kansen en uiteindelijk leverde dit een strafcorner op die Anne van Stapele keihard in de linkerhoek sloeg. Noordwijk had ook de nodige kansen in de cirkel van Hisalis maar gelukkig werd er sterk verdedigd.

Noordwijk werd uiteindelijk toch beloond met een strafcorner die tussen de palen eindigde. Ondanks het doorzettingsvermogen van Hisalis Dames 1 konden de 3 punten niet worden binnengehaald, de eindstand was 2-2.