Wedstrijdverslagen H1/D1 Mei
31

Westerpark verslaat H1 thuis met ruime cijfers: 1-7

Hisalis Heren 1 ontving in eigen huis Westerpark. Direct in het begin van de wedstrijd leek Hisalis de score al te openen door een strak backhandshot van Kees van Schieveen, maar de bal ging helaas over. Tot halverwege de eerste helft hielden beide teams elkaar aardig in evenwicht met strafcorners en kansen voor alle twee de ploegen.

De Hisalis verdedigers hadden nog enkele reddingen op de achterlijn, maar de spitsen van de thuisploeg wisten echter niet te scoren: alle pogingen gingen naast of over of werden geblokt door de goede keeper van de bezoekers. Na  enkele fraaie counters en varianten stond Westerpark na 35 minuten met 0-3 voor, twee keer na een initiĆ«le redding door de keeper van Hisalis, maar de rebound ging er dan alsnog in.

De tweede helft probeerde Hisalis met man en macht om zich terug in de wedstrijd te vechten. Heel snel kreeg de thuisploeg een strafcorner mee maar die werd voor de tweede keer  te hoog ingeslagen en derhalve afgekeurd. Ook sloeg Hisalis nog een keer de bal op de paal dus het geluk zat niet mee. Tegen het einde van de wedstrijd was de score opgelopen tot 0-7 in het voordeel van Westerpark. Jeroen Brouwer redde de eer door na een snelle counter in de slotfase van de wedstrijd voor zijn team te scoren.