header foto header foto header foto header foto

Technische Commissie Feb
2

Jongens D1 eerste Hisalis zaalkampioen 2015

Afgelopen zondag hebben de jongens van de JD1 het begeerde zaalkampioenschap weten te bemachtigen. Het team moest in een spannende laatste wedstrijd ten minste een gelijkspel behalen tegen grote rivaal Rood-Wit. Het eerste doelpunt viel snel in het voordeel van de formatie uit Aerdenhout. Het team van Hisalis wist geconcentreerd in het eigen systeem te blijven spelen en al snel viel de verlossende gelijkmaker.

Bij rust was een comfortabele 3-1 bereikt in het voordeel van Hisalis. Deze stand was echter alles behalve een garantie voor winst. In een eerder treffen tegen Rood-Wit wist dit sterk spelende team een 5-1 achterstand na rust tot een gelijkspel om te buigen. Deze keer zou het echter anders verlopen voor Rood-Wit. De jongens van Hisalis kwamen tijdens de tweede helft in een flow en met zeer fraai zaalspel was de uiteindelijke score op het spelbord 8-3 in het voordeel van Hisalis.

Het team wist uiteindelijk tien van de twaalf wedstrijden te winnen; in combinatie met het eerder genoemde gelijkspel genoeg punten om de beker mee naar huis te mogen nemen!