Wedstrijdverslagen H1/D1 Maa
14

Hisalis Heren 1 verslaat Mijdrecht op eigen terrein met 4-5

De eerste competitiewedstrijd na de winterstop voor Heren 1 was meteen uit  tegen de nummer 3 van de competitie, Mijdrecht. Hisalis leek baat gehad te hebben bij de periode van winterrust, en ging direct vol in de aanval tegen deze op papier moeilijke tegenstander.

Helaas profiteerde Mijdrecht van de gretigheid van Hisalis en brak in de eerste minuut al door de linies van Hisalis en scoorde de 1-0.  Wakker geschud wist Heren 1 het veld verder gesloten te houden en slaagde er zelfs in uiteindelijk veldoverwicht op te bouwen waarna doelpunt na doelpunt volgde.

Er werd zelfs een voorsprong behaald van 2-4 na doelpunten van Max Keuzenkamp, Karst van der Borg, Dirk  Jan Remmerswaal en Thijs Kwakkenbos. Een belangrijke rol hierbij speelde Floris Verheij, die op de zeer sterke (ex-hoofdklasse) spits van Mijdrecht was gezet. Verheij maakte deze aanvaller het vrijuit spelen onmogelijk door hem voordurend op de huid te zitten zodat hij slecht aanspeelbaar was.

Het spelverloop zorgde wel voor irritatie bij Mijdrecht op het veld hetgeen resulteerde in een aantal gele kaarten in de tweede helft. De thuisploeg kwam terug tot 4-4, maar tot opluchting en vreugde van Hisalis wist van der Borg in de laatste minuten van de wedstrijd nog de volle winst binnen te halen door een snoeiharde bal in de verre hoek.