Wedstrijdverslagen H1/D1 Okt
28

Hisalis dames 1 overklast Baarn met 2-7 (uit)

Hekkensluiter Baarn ontving 20 oktober tegenstander Hisalis thuis op een prachtige zonnige herfstdag. Hisalis was nog in de winning mood van de winst van vorige week, maar vergat in het begin van de wedstrijd dit om te zetten in daadkracht. Het lukt Baarn zelfs om binnen de eerste tien minuten de score te openen.

Hierdoor wakker geschud zette het bezoekende team iedereen weer op zijn plek en Hisalis voerde de druk op de tegenstander op. Veldspeelster Lindy Out verdedigde het doel opnieuw met verve, en de twee 14-jarige invalsters van de MB1, Nikki vd Kroft en Maud Wijsman zetten een goede wedstrijd neer. Het sterke spel resulteerde in doelpunten van Michelle Wijnhout, Brit Rahal, Tess  van Bochove en Sabine van Rijn (invalster van Dames-4) zodat Hisalis met een 1 - 4 voorsprong de rust in ging.

Na rust scoorde Loeke Nieuwenhuis nog uit een strafcorner, en ook opnieuw Tess en Sophie van der Linden deden een duit in het zakje.

Toen de rook was opgetrokken was de einstand 2-7 voor Hisalis.