Mededelingen Feb
4

Hisalis JD1 kampioen in de zaal!

Zondag 3 februari zijn de D1 jongens kampioen geworden in de zaal! Met 6 punten voorsprong op de nummer twee had het team genoeg aan 1 punt op de laatste wedstrijddag. De eerste kans voor dit punt was tegen Zandvoort, een sterke tegenstander waar al eerder in de competitie een gelijk spel uit is gekomen.

Hisalis begon sterk aan de wedstrijd en stond al snel met 3-0 voor door doelpunten van TristanBeelen en Rik ter Haak. 5 seconden voor rust kon de uitstekend keepende Ralph Janssen niet voorkomen dat de 3-1 werd gemaakt. Na rust maakte Hisalis het zichzelf onnodig moeilijk: in korte tijd stond het 3-3. Hisalis wist dit weer om te zetten in een 4-3 voorsprong, maar moest toch weer een fraai doelpunt van Zandvoort incasseren. Jochem van Schieveen kon nog net in de zoemer de 5-4 te scoren, waardoor de winst op zak was en het kampioenschap gevierd kon worden.

Ook de tweede wedstrijd werd gewonnen met 6-5 van QuiVive. Het kampioenschap kon nu echt gevierd worden met champagne, taart, bloemen en medailles.

Daan, Tristan, Wouter, Rik, Rens, Ralph, Nathan, Jim, Sam, Job, Jochem, Mitch, Stijn, Robin, Kevin, Freek, Maarten en Sven: gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!!