hisalis-banner-1.jpg
hisalis-banner-10.jpg
hisalis-banner-11.jpg
hisalis-banner-12.jpg
hisalis-banner-13.jpg
hisalis-banner-14.jpg
hisalis-banner-15.jpg
hisalis-banner-16.jpg
hisalis-banner-17.jpg
hisalis-banner-18.jpg
hisalis-banner-19.jpg
hisalis-banner-2.jpg
hisalis-banner-3.jpg
hisalis-banner-4.jpg
hisalis-banner-5.jpg
hisalis-banner-6.jpg
hisalis-banner-7.jpg
hisalis-banner-8.jpg
hisalis-banner-9.jpg
6-8-2012 |
Mededelingen
Hisalis heren veteranenteam

Ben je 30+, woonachtig in de buurt van Lisse, en nog lang niet van plan om de hockeystick in de wilgen te hangen? Dan ben je van harte welkom bij ons gezellige (heren) veteranenteam. Je bent bij ons verzekerd van een regelmatige pot hockey in topsfeer! En, niet onbelangrijk, hockey is natuurlijk ook de manier om je persoonlijke netwerk verder uit te breiden!

Veteranenhockey

De hockeybond hanteert 35 jaar als formele leeftijdsgrens voor veteranenhockey. Echter, de KNHB staat per team twee 30+ spelers toe. Ons team kan nog een beroep doen op deze ‘vrijstelling’. Schroom dus niet om je als ‘jongeling’ bij ons te voegen!
 

Meedoen?

Het veteranenteam is op dit moment goed op sterkte, maar er is nog ruimte voor circa twee spelers. Naast individueel toetreden staan we ook zeker open om met kleinere spelersgroepen in gesprek te komen. Speel je bijvoorbeeld momenteel in een bestaand veteranenteam dat niet meer voldoet aan de 'normen' voor een gezonde teamomvang? Neem in dat geval contact op met Falco Paul (zie hieronder). We kunnen onderzoeken of we gezamenlijk een tweede veteranenteam kunnen opzetten binnen onze club. Dit kan ook interessant zijn voor een groep gevorderde spelers in een trimgroep die een volgende stap wil maken.

Leuk! Hoe doe ik mee?

Je kunt uiteraard een aantal keer meedoen met de trainingen om te kijken of het wat voor je is. Wellicht wil je gelijk (proef-) lid wilt worden, of gewoon wat informatie over het lidmaatschap nalezen: klik dan op deze link. Instromen als spelend lid kan op elk moment, en je betaalt lidmaatschap 'pro rato'. Mocht je specifieke informatie willen over het veteranenteam, of een keer meetrainen, dan kun je ook contact opnemen met onze teammanager (Falco Paul, email [email protected] of bel met 06-51515453).


Wanneer wordt er gespeeld?

Op zondag spelen we wedstrijden in de derde klasse van de KNHB veteranencompetitie regio Noord Holland. Een seizoen bestaat uit totaal twintig wedstrijden (tien voor én tien na de winsterstop). We spelen vooral tegen clubs in de 'driehoek' Lisse, Alkmaar en Amsterdam. De trainingen zijn op donderdagavond tussen 20:30 en 22:00 onder leiding van Heren-1 spelers.


Ik wil eerst mijn hockeyvaardigheid / conditie op peil brengen…

Hockey is een sport die je (eenmaal aangeleerd) eigenlijk niet meer verleerd. Al in de eerste training krijg je het ‘gevoel’ van de stick weer erg snel terug.

Mocht je je zorgen maken over het niveau van je conditie dan heb je natuurlijk zeker een goede reden om weer te gaan hockeyen! Het is natuurlijk prettig als je al een behoorlijke basisconditie hebt, echter, als dat niet zo is dan kan je gewoon rustig beginnen met de trainingen. Je kunt aanvullend met enige looptraining de ergste conditieschade relatief snel te repareren.


Wat is Hisalis voor club?

Hisalis is een groeiende en bloeiende hockeyclub met veertig jaar geschiedenis gelegen in het hart van de Bollenstreek. De club heeft uitstekende faciliteiten voor zowel het 'brede' hockey als ook het prestatieve hockey. Hisalis is financieel gezond en kent een gestaag groeiend ledenaantal (+/- 650) en veel vrijwilligers. De club richt zich vooral op inwoners uit Hillegom, Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, de Zilk en Voorhout.

Ons streven is om een club te zijn waarbij prestaties en vooral plezier in sport in harmonie naast elkaar bestaan. Wij vinden dat iedereen, van jong tot oud, op zijn eigen niveau bij Hisalis moet kunnen hockeyen. De technische commissie werkt continue aan de verdere versterking van zowel het prestatieve hockey als ook het recreatieve hockey. Beide stromingen zijn voor de club even belangrijk.


Het complex van Hisalis

Vanaf het begin heeft Hisalis zijn wedstrijden gespeeld aan het complex op de Ter Spekkelaan in Lisse. In 2014 is het complex vernieuwd en de club heeft nu de beschikking over twee semi-watervelden en een zandingestrooid veld. Semi-watervelden (ook wel "droogwatervelden" genoemd) worden gemaakt van korte polyethyleen vezels waarbij de mat half is gevuld met een dunne zand-instrooi laag. Deze velden kunnen worden besproeid en spelen dan nagenoeg net zo snel als een waterveld. Hisalis had in 2006 de primeur als eerste hockeyvereniging in Nederland te beschikken over een semi-waterveld. Het zegt veel over het ambitieniveau van de club.
Bijlage: Hisalis-Heren-Veteranen-A-Web.jpg
terug naar vorige scherm

Back to Top

Agenda komende week
23-10    JC1 interland
24-10    Kings Hall School
25-10    Kings Hall School
25-10    JC2 interland
25-10    MD4 interland
Hele agenda
Hisalis app
iOS app Android app
Snelkoppeling


Verslagen
Nog geen verslagen.
Verslag schrijven
Club Prestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 24% |week: %

Clubcompetitie
Seizoen
# T RP P # w # d
1 Heren 1 - Bekercompetitie 7,000 7 1 7
2 Jongens A1 6,800 34 5 59
3 G-Hockey 2 6,500 13 2 12
4 Meisjes C3 5,800 29 5 24
5 Meisjes B4 5,200 26 5 23
Gehele clubcompetitie
Keeperscompetitie
  Keeper # tegen
1 L Vos 1
2 P Vreeken 1
3 M van den Berg 3
4 R van der Vlis 4
5 N Monsma 5
6 S de Bart 5
7 J Lohman 6
8 S Cahalan 6
9 L Omvlee 8
10 M de Nes 9
# tegen = aantal doelpunten tegen
Gehele keeperscompetitie
Laatste reacties
Statistieken
Dinsdag 23 oktober 2018
Aantal leden (info) 657
Nu online 124
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 73,5%
Hockey.nl

Powered by LISA